Home / Dekor / Lantliga utomhusköksidéer
Lantliga utomhusköksidéer

Lantliga utomhusköksidéer

LAND UTOMHUS KÖKIDÉ – Lantlig stil för uteköket ger ultimata lugna och avslappnade känslor som ingen annan modell. Medan en utomhusköksstil ger frisk luft, lägger landsmodellen hemtrevliga och bekväma toner.

I det mest lantliga uteköket hittar du grundläggande aspekter av allt. Neutrala färger, naturmaterial och minimala verktyg tillfredsställer till stor del just denna modell. Du kan naturligtvis göra vissa variationer som passar din personliga smak. Läs mer här nedan.

Modernt lantkök

Modernt lantkök
Källa: hgtv.com

Bruna tegelstenar har jämnt cement emellan. Materialet utgör detta utekök. Det finns också en mjuk, brunaktig bänkskiva i huvudköket och köksön. På avstånd ser detta kök mysigt och bekvämt ut.

De två känslorna blir toppmål för alla lantliga utomhusköksstilar. Vad vi förstår med termen ”modern” ligger i kombinationen av tegel och cement. Idén är en mild variation på den naturliga köksmodellen på landet.

Den naturliga lantliga köksmodellen väljer naturliga tegelstenar utan cement eller en liten del cement.

Lugnt lantligt utekök

Lugnt lantligt utekök
Källa: Genesiskitchens.ca

Naturligt material och neutral färg blir en allmän idé för denna lantliga köksmodell. Den här gången fungerar trä med natursten. Träskivor används för både golv och skåp.

Istället för brunt trä kombinerar detta kök bruna och vitgrå träskivor. I själva verket tar vitgrå träskivor upp mittdelen sett från skåpet. Skåpen får U-form enligt köksutrustningen.

Det är det som gör detta lantliga utekök lugnt och vackert. Ett alternativ för dem som letar efter andra variationer än typiskt brunt trä.

Minimalt lantligt utekök

Minimalt lantligt utekök
Källa: eggheadforum.com

Ett lantligt utekök rymmer vanligtvis inte många föremål. Denna rekommendation ger en bra guide till en minimalistisk lantlig köksstil för dig som älskar att hålla sakerna enkla men ändå funktionella.

Denna köksmodell använder stenar i form av tegelstenar som huvudmaterial. Stenarna finns i olika storlekar. De staplas som en pelare i detta utekök. Det finns natursten på köksdäcket, som liknar tegelstenen.

Köket visar det stora gröna ägget och gasspisen. Det får oss att dra slutsatsen att köket bara fungerar som en matplats.

Toppkök utomhus

Toppkök utomhus
Källa: batuhan.club

Du undrar förmodligen vilka aspekter som ligger i att göra den här modellen till ett utekök utomhus. Vi älskar hur den här stilen lyfter fram den bästa aspekten av alla lantliga utomhusköksdesigner.

Köksmodellen väljer tegel i relativt medelstora till små bitar. Du kan se dessa från kökspelaren. Urvalet resulterar i kolonnens naturliga utseende. Med vitt som färg ser kolumnen och hela området lugnt och neutralt ut.

Vit kontrasterar med svart sett från dörren till eldstaden och bänkskivan.

Raw Country Outdoor Kitchen

Raw Country Outdoor Kitchen
Källa: wanitamalas.com

En stark naturlig eller rå känsla av markton fyller denna breda utomhusköksstil. Känslan kommer definitivt från eldstaden och kolumnen på bänkskivan i detta kök. Om du undrar hur många stenar eller stenar de alla innehåller, är du inte ensam.

Råvarorna har olika former. De är staplade i bra ordning för eldstaden och bänkskivan. I synnerhet ser eldstaden naturligt och gammaldags ut när vi tittar på den brinnande delen.

Vi är säkra på att eldstaden använder trä som ett material för att värma upp köket.

Krämigt lantligt utekök

Krämigt lantligt utekök
Källa: decksandmorebytate.com

Som i ett vardagsrum kan ett lantligt utekök välja en krämig motivfärg. Denna bild ger det vackraste exemplet på ett krämigt lantkök. Du kan lägga till en lyxig ton som ett extra adjektiv för den här köksmodellen.

Detta kök väljer tegelstenar, som med viss dos och lack får vitaktig cement. Idén omsluter eldstaden och köksväggen, som senare ser krämig ut. Golvet har också samma färg.

Trätaket och den lilla floden är två fantastiska sätt att naturligt tillföra naturliga vibrationer i detta kök.

Avkopplande lantligt utekök

Avkopplande lantligt utekök
Källa: barkerconstruct.com

Stenar och skogar passar bra med detta utekök. Stenar blir huvudmaterialet för den öppna spisen, vilket verkar traditionellt när man tittar på kontaktpunkten. Denna modell väljer träblock som material för uppvärmning av köket.

Stenarna används som köksbänkskiva. Medan trä verkligen kommer att bli huvudmaterialet för klädsel och kolonn i köket. Detta koncept tillämpar ödmjuka och naturliga funktioner i landsdesign.

Ansökan leder oss tillbaka till en lugn och avslappnad känsla som vi upplever i landet. Denna modell kan också fungera som en terrass.

Holzland utekök

Holzland utekök
Källa: idealhome.co.uk

Lärdomar kan dras av den här bilden att ett träkök i trä inte alltid kan betyda skrymmande och tunga träskivor eller balkar. Modellen föredrar ljusa träbjälkar och brädor.

De blir den ödmjuka stugan nog för enkla trädgårdsfester med stora familjer och en liten grupp vänner. Köket använder en billig metod för att skapa naturlig smak eftersom stugan är omgiven av gräs och utomhus.

Enkelt och minimalistiskt lantligt utekök

Enkelt och minimalistiskt lantligt utekök
Källa: mallettelandscaping.ca

Köksmodellen använder moderna grundelement i ett lantligt utekök. I köket används tegelstenar som har olika former. Dessutom verkar stenarna gråa, inte röda eller vita som naturstenar brukar se ut.

Istället för ett däck eller en bänkskiva av natursten väljer detta utekök det svarta, glansiga materialet. Idén gör därför detta utekök till ett bra exempel på hur enkel och minimalistisk delmodellen ser ut här med bara några få föremål.

Ekonomiskt lantligt utekök

Ekonomiskt lantligt utekök
Källa: lentekriebels.info

Vi avslutar listan med denna unika uppfattning om köksmodellen utomhus. Det finns två bänkskivor i köket som är fästa på väggen. Det gör att detta kök verkar som att det flyter i luften.

Landelement som finns här inkluderar träsnitt och köksredskap av trä. Du kan se köket med trägolv. Med sin enkla design visar köket att Country-undermodellen finns till ett överkomligt pris och fortfarande är cool.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*