Home / Dekor / Kricka- och bruna vardagsrumsidéer

Kricka- och bruna vardagsrumsidéer

TEAL- OCH BRUNA Vardagsrumsidéer – Att kombinera kricka och brunt känns som att blanda tre färger samtidigt. blå, grön och brun. Stå för dig själv, varje färg är starkt knuten till naturen.

Blå är främst associerad med havet, grönt identifierar sig med växter, medan brunt representerar jorden. Åtminstone de vi brukar tänka på. Så det är en utmaning att placera färgerna på ett sätt som är lämpligt i ett vardagsrum.

Här är vår lista med idéer för den här kombinationen om du behöver det någon dag.

Vackra idéer för kricka och brunt vardagsrum

Vackra idéer för kricka och brunt vardagsrum
Källa: susiesculebra.com

Detta är ett exempel på en enkel övning mellan kricka och brun. Brown dominerar mer i vardagsrummet med kricka i kuddarna och målningen på väggen i rummet. Ändå ser detta bostadsutrymme snyggt och lättad ut.

Glasfönstren på baksidan ger en relativt bra känsla för detta relativt lilla område. Brunt kan ses på soffan, mattan, golvet och lampan. Från och med nu känns detta bostadsutrymme väldigt varmt. Det blågröna elementet färgar rummet något.

Detta är ett bra exempel på att skapa ett spretande vardagsrum med begränsat utrymme.

Krämig blågrön och brun bostadsyta

Krämig blågrön och brun bostadsyta
Källa: Cabinflooresoterica.com

Kombinera en ljus eller mjuk nyans eller både brun och kricka för att skapa detta krämiga vardagsrum för hela familjemedlemmarna. Hela rumsatmosfären kan skryta på morgonen och lugna hjärtat efter långa timmar på kontoret.

Vi kallar det här rummet så smart att det här utrymmet skapar en blågrön nyans i kuddar och gardiner som smälter i brunt och vitt. Istället för att lägga till en enkel blågrön till möblerna eller dekorationen delar detta område nyansen med vitt och brunt.

Bruna element presenteras i gardinerna, mattan, stolens ben och fönstret.

Fin blågrön och brun minispot

Fin blågrön och brun minispot
Källa: Pinterest

Light Teal fungerar i två nyanser av brunt i ett litet vardagsrum. Light Teal målar väggen i vardagsrummet och presenterar sig i några kuddar. Mörkbrun syns i möbelns och golvets träben.

Skarpt brunt syns senare i korgen, i lampan och på mattan. Som ett resultat ser den totala kombinationen rik ut. Detta utrymme är särskilt iögonfallande på grund av träsoffan och soffborden som använder vackra, klassiska mönster.

Krickläget stöds dessutom av de vackra glasögonen och vasen.

Otrolig kricka och brunt vardagsrum

Otrolig kricka och solbränna vardagsrum
Källa: dreamingcroatia.com

Den fjärde idén stjäl våra hjärtan. Naturligt, snyggt och vackert. Detta vardagsrum har krickelement genom naturliga element som växter, blommor och kuddar.

Vi hänvisar till separata kricka-bidragsgivare som är gröna och blå. En stark brun ton kommer från bordet, mattan och förvaringen. Liksom nyansen presenteras det bruna elementet huvudsakligen genom trä, ett av de vanligaste naturmaterialen.

Inte konstigt att in i rummet omedelbart fräschar upp våra ögon. Den grå soffgruppen gör detta rum till en avkopplande plats.

Casual blågrönt och brunt vardagsrum

Casual blågrönt och brunt vardagsrum
Källa: lowes.com

Regel nr 1 för nästan alla avslappnade vardagsrum finns på den skrymmande, bekväma soffan som den här. Den här gången använder denna soffgrupp mörkbrun och kricka som är ganska unik. Ha kricka och mörkbruna ottomaner för ett mer avslappnat utseende.

Regel nr 2 för det avslappnade vardagsrummet med begränsat utrymme är att installera stora fönster eller rutor för att ge dig en känsla av utrymme. Denna bostadsyta väljer stora fönster. Eftersom vardagsliv också betyder mysigt, sätt upp en öppen hylla.

Med detta enkla rumsarrangemang kan du känna dig så avslappnad direkt.

Avkopplande blågrönt och brunt vardagsrum

Avslappnande blågrönt och brunt vardagsrum
Källa: Pinterest

Om du undrar vad som gör denna sjätte idé annorlunda än några av de tidigare tipsen, är nyckeln på filten och kuddarna. Ta tag i dem för att ta en tupplur i soffan. Eller så kan du lägga dig på den mjuka mattan under de söta soffborden.

Välj denna kricka för ett elegant vardagsrum. Kricka täcker också lampan på baksidan. Ett brunt element kan ses på soffan, träväggen på baksidan och lampbordet. Både teak och brun växte ganska mycket upp i detta rum.

Trendig kricka och brun vardagsrumsmodell

Trendig kricka och brun vardagsrumsmodell
Källa: mojhoroskop.club

Kricka greener och nyanser av brunt bevisar att de är lämpliga för ett trendigt vardagsrum som det här. Måla väggarna i vardagsrummet med mestadels blågrönt och lite vitt, som detta rum visar. Presentera nyanser av brunt, mörkt och ljust i möbler och gardiner.

Vi kallar detta vardagsrum särskilt trendigt på grund av den blågröna målningen, väggdekorationen och lampan. Du verkar unik och smart. Inte många kommer att tänka på att välja dem såvida inte de som älskar inredning eller de som älskar att experimentera.

Ljushjärtad blågrön och brun vardagsrumsdel

Ljushjärtad blågrön och brun vardagsrumsdel
Källa: jjhwatkins.com

Varför kallar vi inte de åtta av våra 10 teal- och bruna vardagsrumsidéer för kreativa eller konstnärliga om du undrar. Vi föredrar att kalla detta vardagsrum vardagligt genom att titta på hur bekymmerslöst det här utrymmet tillåter ägaren att experimentera.

Rummets blågröna vägg är full av små dekorationer, från skalle till citat. Medan brun ton finns i den sängliknande sektionssoffan och i lampan, bland annat. Området installerar fönsterrutan. Dessa gör vardagsrummet väldigt bekvämt och varmt.

Fantasifull kricka och solbränna vardagsrum

Fantasifull kricka och brunt vardagsrum
Källa: diynetwork.com

Åtminstone kan du se två vardagsrumsinteriörer i detta vardagsrum. Växterna utgör ett naturligt element för detta område. Trägardinerna påminner oss mycket om kustdesignen.

Brown får mer dominans här än lätt kricka. Det finns två nyanser av brunt som färgar väggen i rummet. De blanka blågröna gardinerna låter rummet lysa. Medan de blågröna fåtöljerna ser ljusa och iögonfallande ut.

Levande blågrönt och brunt vardagsrum

Levande blågrönt och brunt vardagsrum
Källa: Pinterest

Du kan bjuda in orange som en ljus färg för att arbeta med ljusbrun och kricka eftersom de två sista färgerna alla verkar varma. Intressant är att orange nyans i detta rum liknar brun nyans i soffan.

Den blågröna atmosfären ser delikat ut som på mattan, kuddarna och en av väggarna i rummet. En sådan livlig och uppdaterad bostadsyta.

Kolla in dessa gråa vardagsrumsidéer för mer inspiration.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*