Home / Hem / Kreativa idéer för hängande sängar för fantastiska hem
Kreativa idéer för hängande sängar för fantastiska hem

Kreativa idéer för hängande sängar för fantastiska hem

Säg adjö till dagarna med gammaldags sängar som ligger på golvet.

Trött på det tråkiga utseendet på ditt rum? I så fall kan en hängande säng vara ett perfekt alternativ för dig!

Det ser inte bara väldigt intressant och modernt ut, men du har också några andra fördelar som en vanlig säng inte kan erbjuda. Du har mer utrymme att röra dig och njuta av sömnen medan du kopplar av i en hängmatta.

Vi vet alla att vi kan välja mellan många mönster och sängstilar. Valet faller dock vanligtvis på liknande, klassiska modeller som inte är så angelägna om kreativitet.

17 kreativa hängande sängidéer för fantastiska hemBildkälla: Andrew Sherman Photography

När det gäller hängande sängar är inte bara idén mycket kreativ och förskönar hela huset, men tänker du på förra gången du faktiskt fick chansen att se en säng som kommer att förvåna dig? – Kanske aldrig.

Du kan gå igenom så många sovrum och förmodligen är de enda skillnaderna färgerna och mindre designförändringar som inte är unika nog.

En hängande säng med rep eller kedjor. i mitten eller i hörnet av ditt rum är väldigt ovanligt och skiljer sig från allt du har haft tidigare.

Idéer för att hänga sängar

Kreativa hängande-säng-idéer-för-fantastiska-hus1 Kreativa-hängande-säng-idéer för fantastiska-husBildkälla: BellaWood Builders

Dessa hängande sängar är inte bara ett fantastiskt tillskott till ditt rum, de kan också placeras var som helst i huset. Som bakgård, däck eller uteplats kan du välja vilken plats du vill.

Allt du behöver göra är att tänka på vilken tid på året du vill använda den här sängen eller bara anpassa omgivningen och använda den året runt!

Det är dags för dig att hitta lite lycka när du läser, tittar på TV, sover eller gör vad du vill i din mysiga säng.

Hänger med kompisar

Kreativa-hängande-säng-idéer-för-fantastiska-hus2 Kreativa-hängande-säng-idéer-för-fantastiska-husBildkälla: Moontower Design Build

Den sovande verandan ser väldigt rolig och bekväm ut, perfekt för sommarkampingkvällar vid sjön.

Sängarna stöds av robusta och slitstarka kedjor som kan orsaka problem som: B. rost, klämning, buller och de är inte särskilt flexibla så att sängen förblir mestadels i samma läge.

Havsbotten

Kreativa hängande sängidéer för fantastiska hus 3 kreativa hängande sängidéer för fantastiska husBildkälla: MRA Design Inc.

Du och din partner kan njuta av den handgjorda king size-hemlockbädden med lite ansträngning och kreativitet. Det kräver ingen skruv eller spik så det är inte så komplicerat att göra.

Snart kommer du att ha en extremt bekväm säng hängande från rep och takbjälkar!

Hängande från taket

Kreativa hängande sängidéer för fantastiska hem 4 Kreativa hängande sängidéer för fantastiska hemBildkälla: Selle Valley Construction, Inc.

Sängar som hänger i taket är inte bara för små barn, de är för människor i alla åldrar, inklusive vuxna!

Det ser fascinerande ut och ger rummet en helt ny känsla som påminner om antingen sagor eller snygga lyxhus.

Dagsäng

Kreativa hängande sängidéer för fantastiska hus 6 kreativa hängande sängidéer för fantastiska husBildkälla: Chi-Mar konstruktion

Du kan använda en dubbelsäng i ditt vardagsrum, sovrum eller veranda. Det är ett mycket unikt stycke och ser extraordinärt ut vart du än väljer att sätta det!

Utseende kan vara vilseledande

Du kan ha en gungbädd utan att den faktiskt svänger! På så sätt undviker du eventuella repbrott eller problem.

Dessa sängar har antingen 4 × 4 eller 6 × 6 ben under, som är placerade i mitten till höger och robusta väggfästen. De är mycket stabila och ger den vibrerande illusionen som är mycket attraktiv.

Hänger på väggen

Kreativa-hängande-säng-idéer-för-fantastiska-hus 7 Kreativa hängande säng-idéer för fantastiska husBildkälla: M / I-hus

Inte allt som hänger måste vara från taket, det kan vara från väggen istället. För små utrymmen är det ett perfekt alternativ eftersom det sparar utrymme och också ser väldigt snyggt ut.

Du kan ha ett rum för två barn med sängar på båda väggarna. Det blir också säkrare för dem om du oroar dig för att de rör sig för mycket på natten och dina barn har de coolaste sängarna där ute!

Industriell hängande träsäng

11 kreativa hängande sängidéer för fantastiska hemBildkälla: Carolyn Reyes

När du tänker på de material du kan använda för din säng som hänger i taket, måste du överväga ett rep eller en kedja.

Du kan dock också använda rör och göra hela designen mycket snyggare och attraktivare genom att bara skruva i trä och gängade rör i tak och säng.

Lamellram

Denna säng designades för att ge den lilla lantliga stilen en helt ny, mysig känsla. Tillverkad av tallrottor, unik och robust, den ser fantastisk ut i vilken färg som helst.

Lilla damens säng

Med gorillalim, kablar och skruvar är denna hängande säng väldigt säker! Det är avsett för små prinsessor att njuta av sin skönhets sömn.

Mångsidigt sovrum

Kreativa hängande sängidéer för fantastiska hem 8 kreativa hängande sängidéer för fantastiska hemBildkälla: Tamara Rosenbloom Design LLC

Om du gungar för att sova som förr, kom tillbaka från hängmattan med den här loftbädden.

Häng lågt

Kreativa hängande sängidéer för fantastiska hus 9 kreativa hängande sängidéer för fantastiska husBildkälla: Callwey

Denna säng är lägre än tidigare DIY-versioner vi har sett. Det är inte bara lämpligt för barn utan också för deras föräldrar!

Den fantastiska hängande sängen – stor och bekväm

Kreativa-hängande-säng-idéer-för-fantastiska-hus10 Kreativa hängande säng-idéer för fantastiska-husBildkälla: Timmerhus i Amerika

Uppenbarligen är en mild gungrörelse som gungbädden är känd för inte bara bra för avkoppling utan också för blodcirkulationen!

Finns det något bättre än att njuta av något som gör dig friskare samtidigt? Denna säng är mycket bekväm och madrassen kan justeras efter användaren för att göra denna upplevelse ännu bättre.

Idéer för att hänga sängar

15 kreativa hängande sängidéer för fantastiska hemBildkälla: M / I-hus

Ovanliga möbler är mer än fascinerande för oss. Hängande sängar visade sig inte bara nu, de är från det förflutna, men människor tänker bara inte på dem så ofta eller bestämmer sig för att få dem för sig själva.

Efter att ha sett hur mycket utrymme de kan spara och hur vackert de kan se ut, vill du ha en för dig själv!

Under filten

Kreativa hängande sängidéer för fantastiska hem 14 kreativa hängande sängidéer för fantastiska hemBildkälla: kbcutveckling

Sängar direkt under överdraget sparar mest utrymme. Med den här fantastiska idén kan du ha sängen på en anständig höjd och använda utrymmet under för många olika saker!

I grund och botten gör du en andra våning i ditt rum eftersom du kan skapa ett litet kontor, vardagsrum eller matsal under din säng! Kreativiteten slutar inte där, du kan använda utseendet som ett förvar och hålla allt väl organiserat.

Nautisk plantskola

Detta rums design är väldigt intressant för barn och har ett mål: De ska känna sig så bekväma som möjligt inuti.

Med de vertikala väggarna kantade med fartygspaneler och våningssängar och golvet hängande från taket med repen fästa ser detta rum fantastiskt ut!

De turkosa kuddarna, det vita sängkläderna och stegen och ett hörn med massor av böcker och blommor ovanför byrån är en perfekt idé för föräldrar som letar efter glädje för sina små.

Normal hängande säng

16 kreativa hängande sängidéer för fantastiska hemBildkälla: Cheney Brothers Building & Renovation LLC

Om du inte vill experimentera för mycket och hellre vill ha en vanlig hängande säng, oroa dig inte.

Denna idé är redan kreativ och unik, så du behöver inte ens göra något annat för att göra ditt rum speciellt.

Men om du fortfarande inte är nöjd och letar efter extra saker som kan passa, kan du använda ett par färgade pappersark framför den rena bakgrunden.

När du lägger till den lilla detaljen kommer din säng att vara i centrum för varje besökare, inklusive dig!

Loft lekrum

Denna tjejerum har ett målat damasteg som leder till loftets lekrum som är placerat ovanför den svarta sammetgaveln.

Accenten placeras på det blå och vita sänglinne som sammanfattar hela idén och gör den perfekt mysig och modern.

Dörrloftbädd

Om du undrar hur du perfekt använder ett sluttande tak har du just hittat det! Det är inte ens svårt att implementera denna idé i ditt rum.

Allt du behöver är cirka 3 fot ledigt utrymme ovanför din dörr och du kan kopiera denna idé helt!

Hängmattor hängde på

Kreativa-hängande-säng-idéer-för-fantastiska-hus -12 Kreativa hängande-säng-idéer-för-fantastiska-husBildkälla: Knight Associates

Om en hängande säng egentligen inte är din grej kan du välja en hängmatta istället!

Du behöver inte tillbringa dina nätter i luften, men du kan definitivt ta en tupplur, läsa, surfa på internet eller bara ta dig tid att njuta av denna lilla möbel!

En hängmatta är också en bra idé för par.

Du och din betydande annan kan få matchande bredvid varandra eller längre ifrån varandra, men ändå stanna i samma rum.

Du kan både njuta av dessa roliga bitar och spendera lite tid i de mysiga omgivningarna.

Loft kök kök

Små utrymmen ger dig mycket material att vara kreativ med! Om du har problem med organisationen på grund av platsbrist kan du placera en loftbädd i ditt kök!

Du kommer att vinna mycket mer än du förlorar och om du organiserar allt rätt kan du få ett litet utrymme av dina drömmar!

Slutsats

Kreativa-hängande-säng-idéer-för-fantastiska-hus.  13 kreativa hängsäng-idéer för fantastiska husBildkälla: Jessica Helgerson inredningsdesign

Som vi kunde se är hängande / hängande sängar mycket unika och kan förvandla alla vanliga rum till ett otroligt unikt rum!

Du kan välja en av många mönster som kan hittas, eller så kan du bara skapa en själv. Det som är viktigt är att din säng är säker och robust och inte för tung, förutom att den ser naturligt bra ut.

Det finns olika stilar och du bör leta efter en som passar din personliga stil och det totala utrymmet.

Från rustikt till samtida kommer du inte att se dessa bitar ofta eller inte alls. Så varför inte bara köpa en till dig själv?
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*