Home / Dekor / Kök väggbelysning idéer
Kök väggbelysning idéer

Kök väggbelysning idéer

KÖKVÄGBELYSNINGSIDÉER – Vet du inte att en vägg rymmer köksbelysning utöver taket? Många köksägare väljer att sätta köksbelysning på en vägg för att markera strålar på specifika platser i sitt kök.

I grund och botten kan både vägg och tak rymma många köksbelysningsmodeller. Till skillnad från taket, som tar mycket utrymme, måste du när du monterar belysningen på väggen noggrant mäta specifika platser där väggbelysningen kan kasta strålar som den skapar.

Se listan nedan för exempel.

Fascinerande köksväggbelysning

Fascinerande köksväggbelysning
Källa: mullanlighting.com

Som nämnts tidigare är köksväggsbelysningen öppen för både stora och små belysningsmodeller. Vårt första exempel visar hur du väljer och ordnar väggbelysningen till ditt stora kök.

Med tanke på det utrymmet kan du välja antingen massor av små eller några stora köksvägglampor. Detta kök är för de stora. Det finns bara tre silverlampor som ser klassiska och ljusa ut. Belysningen fästs på botten av väggen ovanför skåpen.

Silverbelysningen matchar köket, som huvudsakligen använder trä.

Metallisk köksväggbelysning

Metallisk köksväggbelysning
Källa: idealhome.co.uk

Medan den första strålen ger hela köket verkar vår nästa idé vara en specifik punkt i ett kök. Förslaget används av specifika skäl, varav en är att lyfta fram en viktig aspekt i ett kök.

För att gå djupare använder vårt andra tips en grå och en silverlampa som är inspirerad av den klassiska ljusstilen. Färgen matchar motivets färg i köket. Grå. Därför ger kombinationen i detta kök neutrala och moderna toner.

Lampan fokuserar på de små glasen och spisen.

Bedårande köksväggbelysning

Bedårande köksväggbelysning
Källa: homebnc.com

Köksväggbelysning välkomnar dig med massor av kreativ lampstil. Ta dig tid att hitta en som fräschar upp ditt kök. Våra hjärtan smälter när vi tittar på denna belysning. Vi älskar stora glödlampor som skapar strålar för hela köket.

Intressant är att glödlamporna är placerade under lock som liknande. Belysningen fästs på köksväggen genom träet. Stora glödlampor används i köket, vilket skapar ljusa strålar för området.

Vi älskar det här konceptet, tack för de kepsliknande omslagen eftersom vi inte ser den här stilen ofta.

Magnifik köksväggbelysning

Fantastisk köksväggbelysning
Källa: cheatersutopia.com

Du kan placera köksväggbelysning för att skapa strålar för dina kökshörn när den här bilden utvecklas. Belysningen består av två silverlampor som inspirerar oss så mycket. Silverbelysningen står i kontrast till det vita köket.

Från det här exemplet kan vi se att du avsiktligt placerar köksväggbelysningen för den dekorativa delen av ditt kök. Denna belysning skapar strålar för den kurviga, flytande förvaringen som innehåller dekorationer och rätter.

Förutom kökets väggbelysning använder köket också inbyggd köksbelysning.

Mörk köksväggbelysning

Mörk köksväggbelysning
Källa: smithandsmith.com.au

Köksväggbelysning kan användas för att kontrastera den övergripande färgen på köket. Och du behöver inte nödvändigtvis stor eller dyr belysning för det. Nästa idé erbjuder det bästa sättet. Köket väljer bara en lampa.

Lampan ser avslappnad ut tack vare omslagsstilen. Lampan är klädd i svart, en kontrast för detta vita kök. Ett annat användbart tips för väggbelysning i köket är placeringen av lampan. Köket sätter det vid köksdörren.

Placeringen hoppas kunna göra belysningen till ett centrum för attraktion.

Billig köksväggbelysning

Billig köksväggbelysning
Källa: homedit.com

En enda glödlampa räcker för detta skafferikök. Glödlampan ger en stråle som förstärks av baksidan av tunnelbanan och garderoben. Detta möjliggörs av den blanka och rena backplattan och fodralet.

Dessutom innehåller köket högteknologiska köksapparater. Balken kan spegla köksapparater och verktyg. Denna sjätte idé uppmuntrar oss att välja köksväggsbelysning som matchar köksmaskiner och grundläggande köksmaterial.

Bekväm köksväggbelysning

Bekväm köksväggbelysning
Källa: streetthemovie.net

En liten lampa fyller ett hörn av köket. Så liten att om du tittar på den här bilden en överblick kan du missa den. Tack vare den svaga strålen blir lampan synlig för våra ögon.

Belysningen liknar den femte idén. Båda använder samma lampskydd som ser bekant ut för de flesta av oss. Lampan är mitt i köksutrustningen. Det gör denna belysning bekväm och klassisk.

Strålande köksväggbelysning

Strålande köksväggbelysning
Källa: industville.co.uk

Helt annorlunda än tidigare exempel föreslog vi denna belysning baserat på den genererade strålen. Om du sätter den vita väggen i köket på detta sätt lyser belysningen för hela köket.

Vi uppskattar att köksbelysningen är uppmärksam på balkens och väggfärgen i köket. Dessutom älskar vi täckstilarna för köksbelysningen. Belysningen består av de tre små glödlamporna som är klädda i ett lyktliknande koncept.

Innovativ köksväggbelysning

Innovativ köksväggbelysning
Källa: lampefeber.com

Det här är vad vi älskar med modern inredning. Otroliga idéer uppstår för alla delar av huset, och köksväggsbelysning är inget undantag. Denna belysning överraskar oss väldigt mycket. Belysningen använder den unika hållaren som ser modern och cool ut.

De stora glödlamporna täcks bara för de övre delarna. Hela utseendet på köksväggbelysningen blåser oss. Belysningen passar så bra i detta minimalistiska svartvita kök.

Belysningen räcker för att lysa upp köket med bland annat den högteknologiska köksredskapet och handfat.

Enkel köksväggbelysning

Enkel köksväggbelysning
Källa: baneproject.com

Om du läser alla tips noggrant kommer du att upptäcka att tipsen skär varandra. Detta innebär att alla exempel i denna läsning delar en eller flera funktioner med de andra. Vårt sista förslag gör detsamma.

Köket väljer de två små lamporna som är klädda i svart. Belysningens form är resultatet av den klassiska stilen för ljusöverdrag. Lamporna är relativt långt ifrån varandra.

Den första lampan lyser upp diskbänken medan den andra lyser upp växterna och dekorationerna.

Vi hoppas att listan visar att idéer för köksväggsbelysning kommer att förvåna dig lika mycket som vi gör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*