Home / Dekor / Köksskåp Refacing Idéer
Köksskåp Refacing Idéer

Köksskåp Refacing Idéer

KÖKSKÅP SOM UPPERAR IDÉER – Då och då kanske du vill fräscha upp ditt kök. Ombyggnad av ett befintligt köksskåp kan öppna ett bra alternativ för en enkel uppgradering, men med ett fantastiskt resultat.

Överväg att omforma köksskåpet, dvs en ansiktslyftning för det främre eller utsatta området i ett köksskåp. Utan en detaljerad förklaring erbjuder vi 10 renoveringsdesigner för köksskåp som kan hjälpa dig lite.

Snyggt köksskåp redesign

Snyggt köksskåp redesign
Källa: homewikhome.com

Det behöver inte sägas hur modernt detta kök är. Från den runda köksön till skåpet är köket snyggt på alla sätt. Vår diskussion är relaterad till möblerna som får en snygg ansiktslyftning.

I själva verket kan du bara köpa en liknande möbelmodell som visas på den här bilden. Skåpen ser rymliga och vackra ut. Skåpen består av två angränsande sektioner. Den första delen avser den öppna lagringsstilen.

Den andra pekar mot de smala skåpen. Välj vilka föremål som ska placeras i de enskilda skåpets underenheter.

Minimalistisk köksskåp refacing

Minimalistisk köksskåp refacing
Källa: sebringdesignbuild.com

Ombyggnad av köksskåp för ett modernt kök kräver vanligtvis en enkel design och lätt material. Du kan välja ett glasöverdrag som bilden föreslår som ett bra alternativ. Köksmöblerna består av underenheten med glasöverdrag och den smala förvaringen.

Om du redan har tätt förvaring, köp bara underenheten med glaskåpan. Du kan hänga ett eller två förvaringsutrymmen med ett glasöverdrag. Med lagringskonceptet kan du visa tallrikar, koppar och glas.

Du kan se antalet rätter som finns kvar genom det genomskinliga locket.

Vanligt köksskåp refacing

Vanligt köksskåp refacing
Källa: kalvez.com

Ombyggnad av dina köksmöbler borde inte kosta dig så mycket. Detta refacing-koncept fokuserar på det ljusa, glänsande materialet som kan vara billigare än massivt teak. Detta köksskåp ombyggnad passar in i detta moderna kök med minimala bitar.

För att få detta refacing-koncept kan du enkelt byta befintliga skåp med denna materialtyp och färg. Grå kan leverera enkla och neutrala toner som är vanliga i de flesta moderna kök.

Om du redan har möblerna, byt bara ut ratten mot den här moderna ratten som vi ofta ser på kontor.

Färska köksskåp Refacing

Färska köksskåp Refacing
Källa: clipgoo.com

Detta är förmodligen det enklaste att göra. Byt träskåp och lådor som skåp i detta kök med en mjuk nyans av grönt. Hela köksskåpet ser friskt och ungt ut samtidigt.

Du hittar nästan alla typer av förvaring i köksskåpen. Från det stora skåpet till de små lådorna kan många köksredskap och köksredskap förvaras i skåpen. Även skåpen innehåller underenheten som ligger under gasspisen.

För en helt ny look, applicera samma målning på köksväggen.

Kreativt köksskåp redesign

Kreativt köksskåp redesign
Källa: hgtv.com

Hur enkla idéer kan göra stor skillnad. Vi kallar denna idé om redesign på grund av knappen creative. Du kan välja andra knappstilar som passar din personliga smak. Med dessa unika knappar känns det vita fodralet inte längre vanligt.

Knopparna kompletterar det stängda skåpet och lådorna under bänkskivan. Dessutom kan du fästa det öppna förvaringsutrymmet bredvid det stängda skåpet på köksväggen.

Sammantaget verkar skåpen omfattande i detta smala kök.

Enkel omformning av köksskåpet

Enkel omformning av köksskåpet
Källa: kitchencollaboration.com

Lägg till en enkel grå träskiva i din gula bakplatta för extra lagringsutrymme. Häng lagringsutrymmet för att förvara köksutrustningen. Intressant nog att märka att tillägget är horisontellt snarare än vertikalt.

De minimalistiska lådorna med moderna knappar finns redan under bänkskivan. Det neutrala höljet står i kontrast till det livliga bakstycket. Detta presenterar det kreativa konceptet för modern mat.

Dubbel köksskåp refacing idé

Dubbel köksskåp refacing idé
Källa: cjcfc2018.com

Till skillnad från tidigare idéer uppmuntrar vårt sjunde refacing-koncept dig att implementera två stilar av köksskåp. Välj om möjligt skåpstilar med olika färger.

Anta att du redan äger de blå skåpen under bänkskivan. Senare behöver du fler köksskåp för att lagra fler köksredskap som du nyligen köpt. Lägg bara till de vita, enkla skåpen med de söta knapparna.

Häng de nya skåpen för att lagra de nya föremålen. Det dubbla fodralet ger en mjuk kontrastvy.

Trevligt köksskåp refacing

Trevligt köksskåp refacing
Källa: thekitchn.com

Med samma idé som den fjärde punkten uppmuntrar denna köksrenovering att experimentera med målning. Detta förslag väljer tosca mellan blått och grönt. Färgen gäller också väggen och fönstret.

Vad som skiljer sig mellan de två ligger i målningen. Den fjärde punkten lämnar fortfarande trä (sett i den stora garderoben). Den här gången sveper målningen skåpen smidigt och fullständigt.

Denna idé leder till denna vackra möbel. Vem känner sig inte livlig med ombyggnaden av skåpet?

Bedårande köksskåp som redesignades

Bedårande köksskåp som omformas
Källa: diynetwork.com

Återigen kan byte av knapp skapa en märkbar ton för köksmöbler. Den lilla ansiktslyftningsidén visar sig vara effektiv i den här bilden. Köket väljer de små svarta knopparna som står i kontrast till de vita skåpen.

Knapparna fästs i skåp och lådor i övre och nedre delen av köket. Möblerna håller den neutrala tonen som presenteras i detta kök. Från bakplattan till skåpet fyller neutrala färger köksluften.

Refacing transparent köksskåp

Refacing transparent köksskåp
Källa: Källa: wordupmag.com

Transparenta köksmöbler är tillgängliga för ett experiment i din planerade skåpdesign. Du kan köpa separata genomskinliga köksskåp som hänger på väggen enligt bilden.

Det finns små och stora garderober genom hela den transparenta garderoben. Detta kök använder de flesta av de transparenta köksmodellerna. Underenheten rymmer tallrikar, glas och koppar.

Ombyggnaden av fodralet kompletterar det röda fodralet som ligger under bänkskivan.

Det här är våra förslag om du planerar att renovera ditt köksskåp. Välj det tips som passar din budget och personliga stil. Ställ in minneskravet så att det nya fungerar maximalt. Ha kul att experimentera!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*