Home / Hem / En återblick över 2013 och inredningsprognoser för 2014

En återblick över 2013 och inredningsprognoser för 2014

Om du älskar att vara modern och behålla ett hem som är i trend vet du förmodligen redan vart 2013 går. I år har vi sett kärleken till shabby chic utvecklas till en riktig årgång med människor som längtar efter riktigt gamla bitar snarare än moderna föremål som ser gamla ut.

Dessutom har naturen spelat en viktig roll i interiörtrender på senare tid. Fåglar, fjärilar och blommönster är starkt representerade i trendhuset.

Naturliga teman har också återspeglats i inredningen, med rustika föremål och återvunnen ek som spelar en stor roll i toppmöblerna 2013.

oak1 En återblick över 2013 och inredningsprognoser för 2014

Handgjorda produkter har sett en enorm boom, till stor del tack vare plattformen som små hembranscher får genom omfattande webbplatser för sociala medier. Men vissa har gått en annan väg och omfamnat Louis XIIV möbelmode kombinerat med överdådigt guld och metalliska accenter.

2 En återblick över 2013 och inredningsprognoser för 2014

Kort sagt, det var och är 2013. Men hur är det med framtiden? Vilka trender ska du tänka på nu om du vill vara före Jones 2014? Här är några idéer:

• • gul: Färgen för 2014 kommer utan tvekan att vara gul. Vi har sett vår andel av kricka och lila, men nu ropar världen efter något djärvare, lyckligare och något som får oss att känna oss energiska.

gul En återblick över 2013 och inredningsprognoser för 2014

• • mall: Efter blom- och fågelavtryck ser vi så mycket av 2013, mönster i allmänhet håller på att komma tillbaka. Är de gamla gardinerna från dina mormor? Ta ut dem från loftet eftersom dessa vintagestilar och chintzy design kommer att vara ilska 2014.

Prover En återblick över 2013 och inredningsförutsägelser för 2014

• • Etnisk: Med återupplivandet av den gamla världsmönstret kommer en mer spännande, livligare trend. Färgglada etniska tyger och primärfärgade väggbeklädnader kommer att vara trendiga nästa år. Så gå till Spanien, Mexiko och Afrika för att leta efter färgglada interiörpärlor.

• • rum: Nej, inte den sista gränsen. Den andra typen av utrymme kommer att ha hög prioritet 2014. Människor gillar att känna sig i en luftig miljö och det minimalistiska livet kommer inte att gå utanför radaren någonstans nästa år. Om du drunknar i en röra kan det vara en bra idé att göra det Man och en skåpbil i London för att hjälpa dig att rensa upp saker och ta ditt hem tillbaka till den rymliga fristad du vet kan vara.

space En återblick över 2013 och inredningsförutsägelser för 2014

• • Sentimental: Känslan av beröring är lika mycket en del av människor som bild och ljud, men tidigare har det varit en stor brist på inredning. Under 2014 kommer kontakten att försvara sig när tyger som stimulerar den sensuella delen av våra sinnen kommer in i butikerna och är redo att komma in i våra hem med glädje. Tänk fårskinnsmattor, mockaskydd och silkeslen gardiner som alla blandas för att skapa ett sensoriskt paradis.

• • konst: Av kärlek till hembranschen kommer handgjorda varor att leda till högre kvalitet på hantverk och förfinade färdigheter 2013 och 2014.

Författare bio

Rony Mikal är en innehållsförfattare med en stor känsla för inredning och inredning. Han letar alltid efter nya utmaningar. Därför fokuserar hans artiklar på London Movers och Flyttföretag i London. Nu använder han sin expertis för att skriva för hemförbättring och idéer om värdeskapande.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*