Home / Hem / Köksöar och vagnar
Köksöar och vagnar

Köksöar och vagnar

Köksöar och vagnar

Det finns ett antal ytterligare funktioner för köksöar och vagnar som kan vara mycket användbara. Här är några av de mest populära alternativen att överväga.

Släpp löv

Köksvagnar med lövblad är Perfekt för mindre hus med begränsat utrymme. Släppblad är sektioner som kan vikas ner och dras ut vid behov. Denna funktion gör att du kan ha en större allmän yta eller en extra matplats utan att kompromissa med utrymmet. Vik droppbladen och när din ö inte används, du Det finns inga begränsningar för att flytta runt i ditt kök.

Medan dropplöv är en utmärkt platsbesparande funktion, kom ihåg att det är det inte alltid tillräckligt stabilt för att laga mat. Så om du verkligen behöver ett stort förberedningsområde är en solid bordsskiva mer lämplig.

Handdukstork

Handduksskenor är extremt användbara tilläggsfunktioner. Var därför uppmärksam på köksöar med minst en.

Medan du kan hänga dina handdukar någon annanstans kan du göra det med en handduksstång Torka ut kökshanddukar snabbare hur man lägger ut den platt utan att gå ihop.

Det gör det verkligen Enkel åtkomst till din handdukom du behöver torka snabbt efter en paus eller få ut något varmt ur ugnen.

kryddhylla

Om du vill använda flera olika kryddor, organisera och presentera din kryddsamling i ett integrerat kryddställ.

Din köksö är en utmärkt förberedelse, perfekt för Håll din kryddsamling snyggt till hands, centralt i ditt kök. Använd ditt kök ö kryddstativ för att hysa alla dina kryddor. Kontrollera bara måtten innan du beställer.

Generösa modeller kan också användas Förvara flaskor vinäger och såser.

vinhylla

Medan du inte vill hålla alla dina vintageviner i köket vid rumstemperatur är ett inbyggt vinställ för flaskor som är färdiga att dricka en praktisk, platsbesparande lösning.

Om du regelbundet dricker läsk, vitt vin eller champagne kan detta vara fallet en användbar tillfällig plats innan du lägger dem i ditt kylskåp när du har mer utrymme.

Kontrollera att måtten är kompatibla med din flaskform och stil för att få ut det mesta av ditt köksö vinställ.

Amazon.com: Clevr Rolling Bamboo Wood Kitchen Island Cart Trolley.
Unfinish Wood Kitchen Utility Cart Bildinredning.
Bästa köksöarna och vagnarna: Recensioner & köpguide - ChosenFurnitu
Stödpinnar Kitchen Island Cart med låda och förvaringshyllor.
Houston möbler matsal kök öar vagnar 100527 kök.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*