Home / Hem / Baby Gate Idéer
Baby Gate Idéer

Baby Gate Idéer

Baby Gate Idéer

En babyport är en viktig säkerhetsprodukt som förhindrar migrerande småbarn från att kasta sig i en gurka. Det finns många versioner på marknaden, men inte alla passar bäst för dina behov. Nedan finns sex experttips som hjälper dig att välja den perfekta babygrinden för din familj.

Vilka säkerhetsfunktioner är viktigast för babyportar?

  • Leta efter en JPMA-certifiering.

Juvenile Products Manufacturers Association förseglar alla certifierade babyprodukter. Detta innebär att produkten har testats av en oberoende tredjepartsanläggning och uppfyller kraven ASTM International riktlinjer. ASTM International var tidigare känt som American Society for Testing and Materials och är en organisation som skapar och säljer tekniska standarder för en mängd olika produkter.

  • Förstå säkerhetsstandarderna och kontrollera öppningarna.

ASTM International blir specifikt med standarder och tar upp frågor som rör bottenavståndet till en babyport. Om standarderna uppfylls bör avståndet mellan portens botten och golvet vara mindre än tre tum för att undvika att ditt barns huvud eller torso fastnar. Även barnet Portplatser bör också vara tre tum från varandra. för att förhindra att handleder och ben fastnar.

  • Undvik att använda vissa portstilar.

Grind för dragspel Om det saknas övre fyllningsstänger och grindar med horisontella lameller (som kan användas som trappstolar) är ditt barn i riskzonen. Om du vill köpa en babygrind med nätinsatser, välj bara ett fint tyg – Allt som är perforerat för långt kan klämma i ditt barns fingrar och tår och ge ditt barn stöd för att klättra.

Hur stor måste en babyport vara?

Din babygrind ska vara i enlighet med ASTM International-standarder minst 22 cm lång. Detta är dock en standardriktlinje, och du bör överväga ditt barns storlek för att minska risken för att de klättrar över porten.

När din baby växer, anpassa din Baby Gate-produkt. Leta alltid efter en grind som är minst lika stor som ditt barn. Men när ditt barn är två eller tre år gammalt behöver du förmodligen inte längre en babyport.

Hur man väljer babyportmaterial?

Babyportar är gjorda av olika material:

Vissa plastalternativ kan innehålla kemikalier och andra toxiner som är osäkra för ditt barn. För att undvika att köpa en sådan produkt, leta efter etiketter som anger den PVC-fri från polyvinylklorid.

Trä är ett populärt val av många anledningar, inklusive dess lägre vikt och Förlåt kanter om / när ditt barn stöter på det. Det finns dock också en oavslutad träport Perfekt om du vill färga den eller måla den för att matcha din befintliga interiör.

Metallgrindar är Det säkraste, mest hållbara och mest robusta materialet används för babyportar. De kan placeras var som helst och om din interiör är minimalistisk eller industriell kommer en metallport att passa in.

Vilka är de olika typerna av babyportar?

  • Tryckmonterad babygrind.

Den här babygrindstilen är super lätt att installera – du placerar den bara i en dörrkarm eller mellan två väggar och hålls på plats med tryck. Detta är ett utmärkt alternativ om du behöver en mobil babyport Du kan snabbt ta tag i den och flytta till ett annat rum. Det är dock viktigt att förstå att den här portstilen inte är fäst vid väggen eller dörrkarmen inte riktigt säker. För att åtgärda detta problem, använd endast denna typ av babygrind på platser där fall är osannolika och Aldrig Placera denna babygrind ovanpå trappan.

  • Hårdvarumonterad babyport.

Denna stil av porten är förankrad i dina väggar med dem båda Fästen eller skruvar, Det betyder att du kan lita på dess säkerhet – den här stilen kommer inte att förskjutas när ditt barn klappar på det. Detta är det säkraste av de två alternativen och bör användas i rum där fall är troliga. Överst på trappan ska ha en hårdvarumonterad babygrind.

Hur man väljer babyportfärger?

Vissa portmaterial har kanske inte den estetik du letar efter, men du har några alternativ för att åtgärda detta. Oavslutat trä kan matchas till din dekor med lite färg eller din favoritfläck. Även om du kommer att upptäcka att många portar har neutrala färger, finns det stilar som inkluderar färger. Till exempel kan färgad metall ge dig en säker, robust grind som också fungerar som ett accentelement för ditt övergripande färgschema.

Hur väljer du rätt babygrindbult?

Vissa babygrindar är utrustade med dubbelverkande spärr, Med det sagt måste du trycka ner med en hand innan du kan släppa den. Har andra stilar Tryckavlastande handtag som kan lyftas för att öppnas med en hand. Vissa dörrar har ytterligare säkerhetsfunktioner, till exempel: en skärmpanel detta visar tydligt när babygrinden är ordentligt låst. Du kan testa olika babygrindbultar i butiken – om du väljer rätt bult för dig, Se till att det enkelt kan öppnas av andra än ditt barn i ditt hushåll. Men det är inte lätt för din baby att vicka och räkna ut.

Sista ordet

Att förstå säkerhetsstandarderna är den viktigaste aspekten när du väljer rätt babygrind för dina behov. Det finns ett antal riktlinjer som du kan använda för att bestämma vilken typ av grind du behöver. När du tar med dig din nya babyport, ta dig tid det tar att följa installationsanvisningarna för att undvika risk. Och glöm inte att låsa din nya babygrind varje gång du lämnar rummet!

Idé för grind för baby / småbarn |  Barndörrprojekt, Barnportport.
20 DIY Baby Gate Ideas - Time To Babypro
27+ Idéer för Diy Baby Gate för stora öppningsrum Idéer |  Diy.
DIY en extra bred port |  Babyrum DIY, Diy Baby Gate, Diy Dog Ga
Nya fickdörrar ombygga babyportar Idéer |  Hundport, komplett.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*