Home / Dekor / Kök Tv-idéer
Kök Tv-idéer

Kök Tv-idéer

KÖK TV-IDÉER – Vi vet mycket väl att när du lagar mat eller tvättar smutsiga diskar i ditt kök så vill du alltid njuta av det. Det finns tillfällen när du måste vänta några minuter på att mjöl blir bröd.

Under den här tiden kanske några av er vill titta på underhållning. Trots det snabbt växande underhållningsinnehållet på en smartphone är det fortfarande många som tittar på TV-program som favorit.

Vi kommer att beskriva fördelarna och presentera våra 10 bästa sätt att placera TV-apparater i ditt kök.

Separat köks-TV

Separat köks-TV
Källa: benimmulku.com

Det är bättre för dig att sätta en sådan TV på köksdisken. Med denna positionering kan du njuta av TV-program utanför huvudköket. Din uppmärksamhet på att laga mat eller tvätta smutsiga diskar kommer inte att avbrytas.

Det här köksbordet ger medvetet ett litet utrymme som rymmer en liten TV, förmodligen 14 tum som vi ser här. Det finns en DVD-spelare och en smartphonehållare nära TV: n. Skrivbordet är utrustat med en stol som du kan sitta på.

Stäng av den när du inte använder TV: n och du kan gå tillbaka till jobbet eller studera.

Mobil köks-TV

Mobil köks-TV
Källa: cellcode.us

Missa inte ett enda avsnitt av din favorit-tv-show när du är på språng. Ta med dig TV: n medan du och dina familjemedlemmar är på semester. Flytta bara TV: n bakåt som visas här.

Denna TV bärs med viktiga köksredskap och redskap i detta fritidsfordon. Du måste troligen först rådgöra med en tekniker om hur du placerar TV: n så att den inte skadas under körning.

TV: n låter dig och dina familjemedlemmar titta på programmen medan du njuter av utsökta måltider under gatupauserna.

Trevligt kök tv

Trevligt kök tv
Källa: adastraerrans.com

Detta stora kök ägnar ett av skåpen i det övre segmentet till placeringen av en TV. TV: n är med bord och stolar framför matsalen. Placeringen gör att du kan titta på TV-program på TV: n när du sitter.

TV-positionering är säkert för dina barn. På detta avstånd kommer TV-positionering inte att skada dina ögon. Medan du är upptagen med att laga mat och dryck kan du njuta av dina favorit-TV-program på TV.

Du kan också sätta på TV: n när du måste vänta på de färdiga matingredienserna.

Utomhus TV

Utomhus TV
Källa: arci.corpsecomic.com

För detta exempel verkar TV vara en nödvändighet. Detta utekök väljer denna stora platt-TV som hängs på köksväggen. TV: n är inställd med de små fläktarna ovanför eldstaden.

Du kan njuta av TV-program på TV från din stol. Du kan bjuda in dina familjemedlemmar eller släktingar att spendera tid i köket medan du pratar om TV-programmen.

En titt på bilden visar att detta utekök fungerar som en semesterplats. Men TV: n ser till att du fortfarande kan smälta de TV-program du gillar mest.

Cool köks-TV

Cool köks-TV
Källa: durasupreme.com

Sätt på din favoritmatlagningsshow. Med denna TV-positionering kan du lära dig något nytt matlagningsrecept från showen. Medan showen är på kan du omsätta den i kökshalvön.

Köks-TV: n verkar vara medelstor, förmodligen 21 tum. Den hängs på köksväggen. När matlagningsshowen inte sänds kan du titta på programmen på TV medan du tvättar smutsiga diskar.

Dina barn eller make kan sitta i stolarna och titta på TV-program medan du förbereder mat och dryck.

TV för kontors kök

TV för kontors kök
Källa: 3design.radiobaladi.com

Detta kontor kompletterar kontorköket med stolar och tv. Du kan se TV: n på baksidan. Den hängs på köksväggen. Sittformationen liknar ett familjevardagsrum.

TV: n hoppas kunna hålla kontorsarbetarna underhållna under lunchen eller under eftermiddagen. Medan de tittar kan arbetarna chatta och prata om vad de ser på TV.

Vi applåderar tv-positionen som omges av fönstren. Placeringen ger friskt ljus och luft medan arbetarna njuter av ett tv-program.

Familj kök TV

Familj kök TV
Källa: idealhome.co.uk

I den här bilden är minst tre rum anslutna. Det finns köket, matsalen och vardagsrummet. Gemensamt för alla är tv: n som hängs mitt i köksväggen.

TV: n ser platt och väldigt stor ut. Med tv-formuläret kan hela familjemedlemmar titta tydligt från alla sidor i köket, inklusive från köket. TV: n ligger nära det stora fönstret som ger naturligt ljus och luft.

Tv-positionering kan inkludera alla familjemedlemmar som samlas för att titta på tv-program eller delta i andra aktiviteter.

Ekonomisk köks-TV

Ekonomisk köks-TV
Källa: celulitisforo.com

Titta på TV-nyheter när du står? Varför inte? Detta kök använder en så liten yta ovanför köksfläkten för att placera TV: n. Detta är en ovanlig typ av TV-positionering, men det ser ekonomiskt och smart ut.

TV: n ser medelstor ut, förmodligen 21 tum. Med platt skärm tar inte tv: n mycket utrymme. Du kan titta på skärmen och se vad som händer i världen idag när du förbereder frukost.

TV på köksväggen

TV på köksväggen
Källa: answerplane.com

Rymlig och minimalistisk. Vårt nionde förslag tar mycket utrymme och behåller den enkla designen och det lätta materialet. En stor, platt tv hänger på den gråmålade väggen med de små växterna under.

TV: n är placerad ovanför tillagningsområdet. Medan du sitter i en av stolarna kan du titta på TV-program på TV. Eller när du är ensam kan du roa dig med favorit-TV-komedier eller TV-drama.

Att laga mat själv är inte längre tråkigt.

Flytande köks-TV

Flytande köks-TV
Källa: construyendo-puentes.org

Denna TV är placerad mellan skåpet och dörren och ser ut som den flyter. Tv-positionen ser unik ut eftersom den inte vetter mot hällen eller sjunken. Denna positionering verkar bjuda in dig att ta pauser för att titta på TV-program.

Vår idé föreslår igen att du placerar TV: n nära en dörr eller ett fönster för att ge naturligt ljus och luft. Detta håller dig frisk i köket, antingen för att laga mat ensam eller för att titta på TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*