Home / Hem / Dekorativa olja- och vinägerflaskor
Dekorativa olja- och vinägerflaskor

Dekorativa olja- och vinägerflaskor

Dekorativa olja- och vinägerflaskor

Dekorativa olja- och vinägerflaskor gör att ditt matbord och köksbänken ser perfekt ut utan att de fula och billiga flaskorna stjäl showen. Eftersom du klickade på den här artikeln är du förmodligen en husägare som är medveten om ditt hems estetik men vill spara pengar genom att köpa i bulk samtidigt. Om du har köpt stora flaskor olja och vinäger och vill ha dem i fina behållare är dispenserflaskor av hög kvalitet precis vad du behöver. Observera dock att de dekorativa dispenserflaskorna för olja och vinäger varierar. Nedan följer alla aspekter som du behöver tänka på när du väljer olja och vinägerbullar för att säkerställa att du får de bästa behållarna för dina behov.

Outlet design

Handfat som levereras med olje- och vinägerrullar finns i olika utföranden. Det finns sådana som kan skydda vätskor eller oljor från konstant exponering för luft medan andra inte gör det. Om du vill att din olja ska hålla längre utan att vara härskad, behöver du dispensrar med dammlock. Dammskyddet ger utmärkt skydd när det täcker pipen.

stil

Eftersom du letar efter dekorativa dispensrar vill du ha sådana som matchar eller kompletterar den befintliga utformningen av ett rum. Ditt val beror dock helt på dina specifika preferenser.

Gjutning

Kommer din valda dispenser med en pip som flyter snabbt? Om du vill kan du köpa enheten. Vi rekommenderar dock att du väljer en pipa med långsam häll för mer kontroll över mängden olja och vinäger du häller i dina rätter och sallader. Eftersom du har mer kontroll över mängden vätska som släpps ut från flaskan, har du ekonomiskt värde från dispensern.

Våra toppval

Olja vinäger cruet

Servera vinäger och olja i den mest autentiska italienska stilen med denna oljvinäger-cruet från Andover Mills. Den har en smart design som erbjuder två sektioner med olika kapacitet. Varje sektion har en individuell häll och kork för att säkerställa att den lagrade vätskan förblir fräsch och fri från föroreningar. Det är också vinklat för att enkelt hälla och servera.


Glasolja och vinäger

Med en 2-i-1 glasolja och vinägerskål med en korkpropp kan den inre delen fyllas med balsamvinäger, medan den yttre delen är fylld med olivolja. Det är den perfekta stekpannan för förvaring, servering eller hällning i olja och vinäger. Det bästa med den här produkten? Det är en vacker skärm samtidigt!


17 oz. Olja / vinägerflaska Cruet

En droppfri 17 uns. Perfekt för förvaring och servering av vinäger eller olja, den här flaskan är perfekt för matbord och köksbänkar. Den är gjord av hygieniskt glas och har en lyxig pip för enkel hällning. Gör din nästa måltid lyxigare med den här snygga produkten från Cuisinox.


Cucina vinägerflaska

Njut av att hälla och servera med dessa droppfria vinäger för stengods. Om du hatar att göra dina händer och bottnar röriga varje gång du häller vinäger, kommer dessa dekorativa flaskor att krångla ur vägen på ett ögonblick! Varje 13 ounce behållare kommer med sin egen pip.


Vinglas olja och vinäger kryddor uppsättning

Eleganta, presentabla och knäppa samtidigt, dessa vinäger- och oljedispensrar är tillräckligt tydliga för att du ska få veta när flaskorna behöver fyllas på. Den här glasdispensern levereras med en tratt för snabb och enkel påfyllning. Flaskorna rymmer 10,8 uns. vinäger eller olja. Eftersom de är väldigt dekorativa med sin roliga silhuett, kommer de att fungera som en konversationsbit vid din nästa middagsfest.


2-delat doseringsflaskset EVOO och vinäger av stengods

Om ditt kök kräver snygga flaskautomater för olja och vinäger, är den här uppsättningen med två dispenserflaskor precis rätt för dig. Satsen är gjord av högkvalitativt stengods med en vacker silhuett för att förbättra flaskornas utseende. När det gäller funktionalitet har flaskorna proppar för en ren, läckagesäker hällning.


Keramisk olja och vinägerflaskakrydda med caddy

Det är det enda kit du behöver för att lagra vätskor, salt och peppar. Caddy erbjuder maximal stabilitet och är en uppsättning som är idealisk för alla typer av olja och vätska. Eftersom den är gjord av keramik, till skillnad från akryl- eller plastdispensrar, kan den förbättra och bevara aromen och smakerna av olja och vinäger. Setets snygga utseende gör det till ett utmärkt tillskott till ditt matbord.


Dekorativ flaskuppsättning i tre delar

Denna 3-deliga uppsättning mycket dekorativa dispensrar är vår personliga favorit och ger klass och sofistikering till din matsal. Den har en antik känsla och ett rustikt utseende, vilket gör det till ett slående tillskott till ditt utrymme. Satsen kan också innehålla alla typer av vätskor med sin förseglade topp. Om du vill använda flaskorna som heminredning hittar du dem perfekta för att placera på din mantel.


Irena olja & vinäger

När det gäller utseende kommer det garanterat att bli nionde på vår lista över de bästa olje- och vinägerautomaterna att imponera på alla. Jungfruolivolja av hög kvalitet är också känslig för ljus. Vad som behövs är en behållare som är väl skyddad som den oljedispenser som denna uppsättning erbjuder. Olja och vinäger kan hålla sig fräscha i dessa förseglade behållare. För sådana känsliga köksflaskor är uppsättningen ett fynd för det aktuella priset.


2 delar olja och vinäger

Varför använda billig och ful plast för din vinäger och oljor när du istället kan använda denna snygga och vackra uppsättning glasflaskautomater? Eftersom materialet huvudsakligen är av glas är det helt säkert för flytande förvaring förutom livsmedelskvalitet. Ja, det finns inga BPA eller PVC att oroa sig för med detta kit. Med droppfria pipar är hällning och servering alltid enkelt och snyggt.


Bästa dekorativa olje- och vinägerflaskuppsättning till salu i Victoria.
Flaskor med dekorativ olja och vinäger - Idéer på Fot
Flaskor med dekorativ olja och vinäger - Idéer på Fot
Dekorativa olja infunderade flaskor - Köksdekor !!!  Jag måste hitta en.
Olivolja och vinägerdispensrar - Olja och vinägerflaskor med.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*