Home / Dekor / Kök ledde belysning idéer
Kök ledde belysning idéer

Kök ledde belysning idéer

KÖK LED-BELYSNINGSIDÉER – Ljusdiod eller LED-belysning är populärt i linje med människors ansträngningar att spara energi idag. Denna typ av belysning är främst välkommen för sin lägre strömförbrukning.

Jämfört med glödlampor är LED att föredra av miljöskäl. LED-belysning kan ta många former, från liten till stor. Se listan nedan för en mängd olika LED-belysningsstilar och bilder.

Specifik köks LED-belysning

Specifik köks LED-belysning
Källa: lighting.com

LED-belysningen kan belysa vissa områden i ditt kök. Detta exempel visar hur LED-belysning kan placeras under ett köksskåp. Belysningen består av två cirkulära LED-lampor. Det lilla antalet LED-lampor anpassar sig till husets storlek.

Den lilla skåpstorleken kräver bara de två lamporna. Detta räcker för att belysa den specifika platsen för att ta in och ut disken, leta bland annat efter dokument och väga socker.

LED-belysningen skapar ljusa strålar som matchar det mjuka köket.

Graded Kitchen LED-belysning

Graded Kitchen LED-belysning
Källa: instrukte.com

Det bästa med LED-belysning är att denna kategori finns i vissa ljuseffekter. En av dem presenteras i detta kök. Från ljus till mörkt skapar LED-belysningen graderade strålar som senare kan skapa en dramatisk känsla.

LED-belysningen ger en balk som lyser bäst under skåpet och bänkskivan. Andra områden efter de två kan fortfarande ljusna, men på en låg nivå. I köket används de två LED-lamporna under skåpen.

När alla lampor är tända ser resultatet fantastiskt ut.

Dramatisk kök LED-belysning

Dramatisk kök LED-belysning
Källa: smarthomesforliving.com.au

I likhet med den andra idén använder detta kök LED-belysning som kan skapa graderade balkar. Den här gången levererar LED-belysningen mycket ljusare och bredare toner som gör köket så dramatiskt.

LED-belysningen skapar strålar från taket och under garderoben. Balken kommer senare att fördelas i köket. Sätt på LED-belysningen själv och låt taklampan vara av för en dramatisk stämning.

Situationen som visas på bilden stöder en överraskande fest för en familjemedlems födelsedag.

Enkelt kök LED-belysning

Enkelt kök LED-belysning
Källa: Festivalmontmelas.com

LED-lampor är ett enkelt och prisvärt alternativ för dem som letar efter blygsam belysning. Detta rymliga och elitkök väljer också LED-lampor förutom hänglampan. LED-lamporna hängs från taket till över köksön.

De fyra LED-lamporna hängs upp i olika höjder vilket gör att arrangemanget ser coolt ut. Vi applåderar hur köket föredrar traditionell belysningsstil för att ge köket en ödmjuk smak.

Doldt kök LED-belysning

Doldt kök LED-belysning
Källa: medium.com

LED-belysningen känns gömd under skåpet. Det kommer att vara trevligt att se att dina små barn blir nyfikna på LED-belysning. Du kanske tror att fallet i sig skapar strålar.

I köket används LED-belysning som skapar jämnt fördelade balkar under skåpet. Balken reflekteras på bänkskivan och lägger till en extra balk i köket. Balken ser livlig ut i den grå kökssmaken.

Förutom LED-belysning tar köket det inbyggda ljuset till kökstaket.

Fantastiskt kök LED-belysning

Fantastiskt kök LED-belysning
Källa: dluxeinternacional.com

Vilket otroligt belysningskoncept! Detta är en extraordinär idé att se hur LED-belysningen placeras under köksstället. LED-belysningen består av de små lamporna under köksstället som ser kurviga ut.

LED-belysningen ger fantastiska och livliga toner när det här är den enda belysningsleverantören som är påslagen. LED-belysningen reflekterar det glänsande golvet. ”Som att dansa i mörkret”, det är vår slutsats från denna LED-belysning i denna situation.

Fantastisk LED-belysning i köket

Fantastisk LED-belysning i köket
Källa: Festivalmontmelas.com

Den sjunde idén använder ett liknande koncept som den tidigare. LED-belysningen består av lamporna under köksstället, som är uppdelade i två tre sektioner. I en av avsnitten tillhandahålls LED-belysningen för både topp och botten.

På den här bilden ser LED-belysningen fantastiskt ut och blir den enda strålleverantören påslagen. Vi tycker också att köket ser livligt ut på en rättvis nivå på grund av det ljusa köket.

Detta enkla kök vet mycket väl hur man gör det så livligt på natten.

Starlight kök LED-belysning

Starlight kök LED-belysning
Källa: somewhere-rv.com

Vi är intresserade av placeringen av LED-belysning i detta kök. LED-belysningen finns i vissa delar av köket. bland annat under fläkten och en av köksväggarna.

Det finns LED-belysning som placeras under köksstället. När all LED-belysning är på, känns köket så absorberat i stjärnljusläge. Detta beror på strålen, som ser brunaktig gulaktig ut.

De strålande färgerna passar så bra in i köksmaterialet.

Minimalistisk LED-belysning i köket

Minimalistisk LED-belysning i köket
Källa: somewhere-rv.com

LED-belysning passar bra med den minimalistiska köksstilen. Detta kök väljer LED-belysningslister som är jämnt fördelade. Var och en av LED-belysningsremsorna skapar svagt ljus.

Denna strålningsnivå lyser starkt när alla LED-ljusremsor är på. LED-belysningslisterna ser minimalistiska ut, vilket kan hålla en enkel stil i köket.

Intressant nog att märka att strålen som skapats av belysningen matchar det lätta träköksmaterialet.

Trendigt kök LED-belysning

Trendigt kök LED-belysning
Källa: instrukte.com

Vi avslutar listan med denna unika och trendiga LED-belysning i köket. Vi gillar särskilt hur köks-LED-belysning visar. Varken i taket på köket eller under köksstället tillhandahåller köket ”det sekundära taket”.

Detta extra tak är gjord av trä som läggs ut på det coola sättet. Det nya taket hängs från det verkliga taket i köket. LED-belysningen ligger bredvid det sekundära taket, som skapas i de fem glödlamporna.

LED-belysningen är en imponerande dekor. På baksidan av köket finns ytterligare två lampor som också ser snygga ut.

Vilken av listan överraskar dig mest? Vårt är nummer sex!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*