Home / Dekor / Kök Hutch Idéer
Kök Hutch Idéer

Kök Hutch Idéer

KÖKHUSIDÉER – Vi vet mycket väl att en del av er alltid letar efter nya köksmöbler att använda i köket. Vi ger dig därför en köksbod, som faktiskt är en form av förvaring.

Köksbåset är ett alternativ till ett porslinsskåp. Köksboden liknar vanligtvis ett skåp med små lådor, ett glasfack och stängt förvaringsutrymme. Om du fortfarande är förvirrad hoppas vi att listan kan rensa upp detta åt dig.

Farmhouse Kitchen Hutch

Farmhouse Kitchen Hutch
Källa: houzwee.com

Vårt första exempel ser väldigt trevligt ut. För det mesta tar det form i öppna fack, det här köksbåset ser rymligt ut. Det öppna segmentet visar många dekorationer, som alla ser mysiga och enkla ut.

Eftersom möblering av bondgårdar oftast är vanligt används trä i denna köksbås som senare målas vit. Vit används vanligtvis för att dekorera lantliga kök. Köksbåsen ser stor ut och rymmer många föremål.

Det nedre segmentet av stallet innehåller slutna skåp som kan användas för att lagra konfidentiella dokument. Stallen utövar designen och innehållet i bondens skåp. Stallen erbjuder mer komfort för hela matsalen.

Enkel köksbod

Enkel köksbod
Källa: lowes.com

Vårt andra exempel, även klädd i vitt, använder den enkla designen. Köksbåset är stort och smalt och vetter mot matlagningsområdet i detta kök. I grund och botten består stallen av tre delar.

Det första segmentet innehåller det öppna skåpet, det mellersta tjänar mer som ett skrivbord, medan det nedre facket har stängda skåp och lådor. Lätt och bärbar, köksbåset öppnas för enkla rörelser när inte många föremål plockas upp.

Stallet kan lagra många föremål, från rätter till potatis, vilket framgår av den här bilden.

Mysig köksbod

Mysig köksbod
Källa: wearefound.com

Vi kallar detta hemtrevligt eftersom vi ofta hittar det här köksbåset i vardagsrummet. Det här köksbåset tar ett rättvist utrymme nära dörren. Stallen ser komplett och stark ut.

Stallen består av tre segment, som liknar den andra idén. Den här gången innehåller stallen fler underavdelningar. Till exempel finns det den öppna hyllan som visar den vackra keramiken.

Stallen innehåller ett långt skrivbord på vilket familjeporträttet och boken visas. Då och då kan du bära en stol och sedan återanvända den som ett extra studieutrymme.

Minimalistisk köksbod

Minimalistisk köksbod
Källa: custommade.com

En köksbod kan fungera mer än normalt. Ta detta exempel som en bra inspiration. Detta kök använder köksbåset helt som stödmöbler.

Inte bara från djurparken och framåt, utan också köksbåset tar mikrovågsugnen. Du kan tänka på köksbåset som ett sekundärt matlagningsområde i köket. Köksbåset är tillverkat av lätt material.

Du kan se att köksbåset övar den minimalistiska designen med vitt som temafärg. De söta dockorna visas ovanpå stallen.

Trevlig kökshylsa

Trevlig kökshylsa
Källa: thewhimsicalwife.com

Trevligt och klassiskt. Vårt nästa förslag tar köksbåset till nästa nivå. Vi kan beundra köksbåset för den allmänna stilen och den blå målningen. Köksbåset hålls i vintagestil, vilket framgår av skåpdesignen.

Designen tar en ikonisk, vintage look. De tre facken utgör köksbåset, varav ett har sitt eget syfte. Det som imponerar ännu mer är den öppna hyllan som de söta, färgglada rätterna ligger på.

Med växterna överallt är köksboden verkligen en dekoration i sig.

Målad köksbåge

Målad köksbåge
Källa: wearefound.com

En köksbås kan fylla ett av kökshörnen. För en noggrann mätning måste du mäta längden på hörnen först. Denna idé kan inspirera dig att förverkliga denna speciella design av ett köksbod.

Denna kökshack använder ljust trä som senare målas blått. Trots den enkla förvaringsdesignen består köksbåset av fyra fack. Köksbåsens unika punkt hänför sig till det öppna förrådet som är uppdelat i några lådor.

De rymmer böcker, rätter och keramik. Medan köksbåset används för att visa familjeporträtt och vykort från utlandet.

Trendig köksbox

Trendig köksbox
Källa: lasejecutivax.co

Ännu en minimalistisk köksbod. Den här gången ser köksboden trendigt ut med de öppna hyllorna där metallen används. Den öppna hyllan används bland annat för att hålla glas, koppar och tallrikar.

Köksbåset innehåller skrivbordet där äpplen, apelsinerna och flaskorna kan plockas upp. Med andra ord kan du placera dina inköp i köksbåset innan du förvarar dem i kylen.

Medan det nedre segmentet i köksbåset innehåller många lådor för små föremål eller konfidentiella dokument.

Grå köksbod

Grå köksbod
Källa: tenchicha.com

Köksbåset handlar inte bara om vitt och brunt. Vår åttonde idé inbjuder dig att välja en grå köksbod för en mjuk variant. Den här färgen på köksbåset bidrar till den milda variationen i detta vita kök.

Köksbåset är lämpligt för den konventionella modellen. Vi tror att köksbåset kopierar skåpdesignen. Köksbåset har en dörr som, när den öppnas, leder till de öppna hyllorna inuti.

Den öppna hyllan rymmer köksredskap som pannan och disken.

Quirky köksbod

Quirky köksbod
Källa: homebnc.com

Vårt nionde exempel skiljer sig från alla tidigare exempel och ser väldigt unikt ut. Denna köksbåsdesign förtjänar mycket beröm. Till skillnad från de andra exemplen ser den övre delen av köksbåset mindre ut än det nedre segmentet.

Vi kallar den här stilen ”den feta köksbåset”. En annan cool sak med detta exempel är den speciella förvaringen av flaskor. Det finns också hål för förvaring av glasögon. De två ytterligare underfacken hjälper till att hålla dem båda.

Svart köksbod

Svart köksbod
Källa: soulaside.com

Till skillnad från föregående exempel väljer vårt slutliga förslag en köksbås målad svart. Valet resulterar i det eleganta och minimalistiska köksbåset. Köksbåset är tillverkat av ljust trä med en enkel och klassisk förvaringsdesign.

Köksbåset innehåller öppna och stängda underfack. Det finns ett kort skrivbord som du kan använda för att plocka upp potatis och andra grönsaker. Du kan även ställa in skrivbordet för att visa familjeporträtt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*