Home / Hem / Yogastolar
Yogastolar

Yogastolar

Yogastolar

Vi vet alla att vi behöver träning, och många av oss har livsstilar som inte är lämpliga för träning. En bra schäslong, yogastol eller stabilitetsboll, eller kanske till och med alla tre, kan uppmuntra stretching och träningsrutiner.

Balans bollyoga stol

Om du alltid har velat prova en balansstol men var orolig för att kunna balansera på en, är den här stolen det perfekta valet för dig. Kulan placeras i en cykelram och kläms fast på plats med låg ryggstöd. Du får fördelarna med att sitta på en boll utan att riskera att falla. Du får fördelarna med att vara mer vaken, energisk och fokuserad utan att distraheras genom att öva på den enkla färdigheten att sitta på en boll utan att falla av den.

Bollen kan tas bort och användas för vanliga yogabollövningar. Instruktionerna rekommenderar att du blåser upp kulan i ramen och sedan låter den sitta i 24 timmar så att tyget sträcker sig helt, tappar ut 50% och blåser sedan upp den till rekommenderad höjd. Stolen levereras med ett häfte som ger dig idéer om hur du kan hålla dig aktiv.


Meditationskudde

Det är svårt att fokusera på meditation eller din bärbara dator när du sitter på golvet och det känns som att dina höftben kör genom golvet. Denna bovetefyllda meditationskudde kan hjälpa till med detta problem. Filten är quiltad i vackra molnformer för att stärka freden du vill uppnå. Bovetefyllningen kan kastas och fyllas på så att du alltid har en fräsch, fin doftande plats att sitta. När kudden är fylld väger den ungefär fyra pund och utgör en solid grund för din meditationsövning eller andra aktiviteter du kan göra när du sitter på golvet.

Korrekt rygginriktning, om du förlåter ordspelet, är ryggraden i yogapraxis. När ryggraden är korrekt inriktad kollapsar organ och huvud. Blodcirkulationen och andningen förbättras, och med dem förbättras allt annat, inklusive allmän hälsa. Det är inte en magisk kula, men det gör att din kropp kan arbeta för dig istället för mot dig.


Yoga meditationsstol

Medan du sitter på golvet anses i allmänhet vara hälsosamt, det finns tillfällen när det inte är det. Om golvet eller golvytan är fuktig, dammig, dragig eller kall är det inte en bekväm plats att sitta och meditera. Den vävda havsgräsmeditationsstolen lyfter dig från marken precis nog för att inte dela det lokala riket. Som redan nämnts är stolen gjord av tång som har härdat och vävts med rottingvävmönster. Det breda sätet ger tillräckligt med utrymme för en liten till medelstor person att sitta korslagda på kudden.

Högre människor kanske vill ta bort ryggdynan eller till och med korsa benen på golvet framför stolen. Användarna rapporterade varierande grad av tillfredsställelse, och feedback från en användare – att flera plastbrickor fästes på undersidan av en stol – visar att produktens kvalitet kan vara annorlunda. Kuddarna är täckta med tvättbar bomull så att din meditationsstol alltid kan vara fräsch och ren.


Bundet schäslong i läder

Även om det ibland kallas den tantriska yogaloungen, kan denna bondade läderchaiselong också göra din ensamma yogaövning lättare. Böjd för att sträcka ryggkurvan, den kan stödja din ram när du arbetar på din kärnstyrka. Det är också det perfekta stället att koppla av och sträcka ut kroppen efter en lång tid vid ett skrivbord eller till och med efter fysiskt arbete. De flesta sittplatser uppmuntrar din kropp att böja sig framåt, slipa dina inre organ och böja ryggen.

Detta uppmuntrar dig att koppla av i en position som sträcker ryggraden och öppnar skelettstrukturen för att ge maximalt utrymme till de inre organen. Yoga är väl utformad för att främja flexibilitet och korrekt hållning samtidigt som man bygger styrka genom en serie repetitiva isometriska övningar. Det uppmanar dig också att göra mentala övningar, oavsett hur mycket du vet om yoga, det finns alltid mer att lära dig.


Yoga golvstol

Att sitta på golvet har många fördelar, men för västerlänningar som är vana att sitta i en stol med ryggstöd är brist på ryggstöd en av de största utmaningarna för att lära sig sitta på golvet. Back Jack golvstol är en kudde som är fäst vid ett upprätt ryggstöd. Efter att ha tagit emot stolen krävs montering som inte fälls ihop. Enheterna är stapelbara. När de anskaffas för en klass kan de enkelt läggas åt sidan utan att ta upp mycket utrymme. Om ytterligare dämpning eller stöd för förlängda ben önskas kan enheten placeras på en yogamatta.

Att sitta på golvet förbättrar ledhälsan och allmän flexibilitet. Med hjälp av ett ryggstöd kan du övergå från att sitta i en stol hela tiden till att sitta på golvet. Om du har problem med att gå upp och ner, sätt en köksstol, pall eller bänk i närheten för att få hjälp.


Träningsboll

Här är det så att säga den riktiga träningsbollen utan träningshjul. Att sitta på en träningsboll hjälper dig att träna din kärnkropp, även om du sitter vid ett skrivbord och skriver. Det kan göra din dag mjukare så att du kan sitta på den bollen eftersom den stimulerar ditt sinne och håller den fokuserad. Det kan användas som en ersättning för en medicinboll, yoga-träningsboll eller graviditetsfödelseboll.

Den har extra tjocka handtag och en luftpump ingår. Det finns inre och yttre kammare som måste pumpas upp och det kan ta lite ansträngning att ställa upp helt. En vanlig cykelpump inställd för inflation används. Det främjar friska leder för en hälsosam livsstil och kan användas för alla yoga- eller andra träningsrutiner som kräver en boll. Dukens utsida är gjord av mjuk mocka.


Yoga schäslong

Yoga schäslong är ett utmärkt ställe att koppla av, sträcka och arbeta med kärnmuskel yogaövningar. Kroppen är gjord av polyuretanskum och är täckt med mikrofiber sammet för stöd och komfort. Viktkapacitet är 400 pund, ingen montering krävs. Loungeens smala design gör det enkelt att bryta sig loss från inverterade eller stretchiga ställningar. Det gör det också enkelt att spänna över loungen. Dessa salonger säljs ibland som tantriska yogamöbler, men är helt funktionella för en vanlig yogaträning, särskilt poser som är utformade för att vända ramen och sträcka ryggraden.

Det kan inte bara användas som en träningsanordning utan det är också en plats att koppla av, titta på TV eller läsa. De smala dimensionerna gör det till ett utmärkt val för ett litet hus eller en lägenhet. Den levereras med ett års reservgaranti. Omslaget är tvättbart så att din stol alltid kan lukta rent och friskt, oavsett hur mycket du svettar under träning.


Läderchaiselong med ben

Den benade läderchaiseln är ett utmärkt val för den kräsna stadsbor som har en liten lägenhet eller säng / vardagsrum. Den mjuka krökningen i den läderklädda kroppen inbjuder dig att koppla av och varva ner samt att träna yoga. Perfekt för regniga dagar då en resa till gymmet eller jogging i parken skulle vara obekväm. Dess smala bredd gör det enkelt att passa in i ett litet vardagsrum, och dess multitasking-funktion som stol, soffa eller träningsenhet minskar antalet saker du behöver för att hitta utrymme i ett litet utrymme. Du kan till och med bjuda in din betydande annan för ett tantriskt träningspass om det passar dig, men schäslongen är perfekt för en ensam yogaträning när som helst.

De små benen längst ner i loungen gör det enkelt att rengöra under och förhindra att loungekroppen vidrör golvet, det är där smuts kan samlas. Det betyder inte att du är en dålig hushållerska, det är bara möbler som sitter precis på golvet.


Träningsboll med fuskpäls med stativ

Om du gillar träningsbollar kommer du att älska den här. Den är täckt av fuskpäls och har ett lågt stativ för att hålla den på plats i dina rum. Stativet är tillräckligt stabilt så att du kan sitta på bollen medan den sitter i den. Det kan dock tas bort från stativet och användas som alla andra träningsbollar.

Den mjuka pälsen är exceptionellt bekväm att sitta på, och den vita bakgrunden och de mörka fläckarna passar perfekt inredningen på lantliga eller jaktstugor. Den kan användas som accent, skrivbordsstol eller som en del av din träningsmaskin. Som alla träningsbollar kan det hjälpa till att stärka dina kärnmuskler, öka din flexibilitet och är perfekt för yoga och andra träningsrutiner som kräver en stor boll. Till skillnad från andra övningsbollar är den här sannolikt en riktig konversationsstoppare och svår att ignorera som bakgrund.


Användning av en yoga schäslong

En schäslong för träning kan användas för ensamma yogaställningar eller som en del av parets tantriska yogaställningar. Yoga schäslong är smal och kan spännas av användaren. Det är dock tillräckligt brett för att ge bekvämt stöd för en vuxens kroppsbredd. Kurvorna uppmuntrar till korrekt hållning och stretching. Den kan användas med yogaställningar som innebär reversering, såsom: B. bron eller fiskposen. Det kan också bara vara en snyggt böjd yta för att koppla av, läsa en bok eller sova. Tack vare sin smala bredd är det lättare att placera på platser där en vanlig soffa eller träningsbänk kan vara svår att placera. Bäst av allt, det kan göra en vilopose till en övning som sträcker sig och stärker kärnmusklerna.

Använd en golvstöd eller yogastol

Det finns tillfällen när du verkligen behöver sitta på golvet eller på golvnivå. Tyvärr ger sittande i stolar inte den genomsnittliga västerlänningen rätt muskelgrupper för att sitta bekvämt på golvet under en livstid. En yogastol ger ryggstöd och en liten hiss. Ett golvstöd lägger ofta till en kudde och ryggstöd. En stor skillnad mellan de två är att golvstödet också kan användas på blekare eller andra obekväma säten som inte ger ryggstöd. Yogastolen är ofta en bred bas som lyfter dig något från golvet. Detta kan vara en välsignelse i områden som är dragiga, dammiga eller fuktiga.

Yogakudden

En yogakudde har vanligtvis varken ben eller ryggstöd. Det isolerar dock ryggen från kalla golv och erbjuder lite skydd för dina höftben. Detta kan hjälpa dig att behålla ditt fokus under en meditationssession. Det kan också ge stöd för några av de sittande yogapositionerna.

Träningsbollen

Att använda träningsbollar som skrivbordsstolar har blivit ett modernt val. Men inte alla kan balansera på en boll, och inte alla träningsbollar har samma höjd. Om du vill sitta på en enkel stabilitetskula, kontrollera först dimensionerna och se till att de har rätt höjd för dig. För mindre otrygga upptäcktsresande inom detta sittande område är en ram som håller bollen stilla och inte låter den rulla bort en fördel. Om den ramen har låsbara hjul och rygg, så rör du dig så att säga med den här typen av säte.

Yoga Cha
Amazon.com: Pune yogastol - solstol med brunt omslag: sport.
Spiraledge påminner om rygglösa stolar med yoga på grund av fallrisk (minns.
Avana Chaise Lounge Yogastol - Samtida - Schäslong inomhus.
Modern buntad läderyogastol som sträcker sig avslappningschais.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*