Home / Hem / Klubbstol Idéer
Klubbstol Idéer

Klubbstol Idéer

Klubbstol Idéer

Det kanske inte finns några möbler som betyder dekadens och lyx mer än en klubbstol. Dessa bekväma sittmöjligheter har fått en lång väg för att bli en integrerad del av ett snyggt hem.

Här är våra 3 experttips som hjälper dig att välja den perfekta klubbstolen för dina behov.

Hur väljer man rätt storlek Club Club Chair?

Klubbstolar är mycket bekväma att sitta på men tar mycket plats. Ursprungligen designad för skrymmande män i fina klubbar, är en klubbstol mycket större än den genomsnittliga fåtöljen.

  • Mät först det tillgängliga utrymmet i ditt vardagsrum. Inte bara vill du se till att varje klubbstol du vill köpa passar ordentligt, utan du vill också lämna tillräckligt med utrymme. lämnar Åtminstone en fot från varje klubbstol så det ser inte ut (eller känns) tätt.
  • Ta sedan en titt på dina befintliga möbler i vardagsrummet. Har du redan en soffgrupp? Se till att du har din klubbstol sticker inte ut över soffanoch såg ut på plats. Detsamma gäller mindre stolar. Det behöver inte vara exakt samma storlek, men du gör det försök att hålla klubbstolarna i samma höjdintervall.

Vilket material är bäst för en klubbstol?

Klubbstolar finns i en mängd olika material. Varje alternativ har fördelar och nackdelar. Så tänk på dina behov (och ditt inredningstema) innan du väljer ett.

läder-

Läder är det ”ursprungliga” materialet i klubbstolar och är fortfarande det bästa alternativet för de flesta köpare. Anledningen är enkel; Det matchas inte med det smakfulla och lyxiga utseendet på läder. Läderklubbstolar är därför det bästa alternativet om du letar efter det Återställ “Gentleman Club” -utseendet I ditt hem.

Samtidigt kan läder ge något formellt humör. Det går inte bra med ett ljust dekorerat vardagsrum eftersom de ideala färgerna för läderfåtöljer är en mörksvart eller sammetsrött.

Om du har barn hemma, är dyrt läder inte vägen att gå för möbler. Spilldrycker och matfläckar kan förstöra klubbstolarna och är inte lätta att rengöra på läder.

material

En fåtölj i läder kan komma ihåg när du tänker på en klubbstol, men det är tyg som stjäl showen. Medan läder är perfekt för en formell miljö eller ett “old school” -utseende, är tyg det sätt tonen för ett avkopplande vardagsrum.

Klädda stolar är perfekta Balans mellan extravagant komfort och stilren stil. Dessa klubbstolar betonar mjuka färger och grova strukturer och är motsatsen till traditionella lädersäten. Den totala effekten är avslappnad och mysigsnarare än styv.

Tygklubbstolar finns också Tvätta fläckar lättare, för att inte tala om billigare att byta ut. Ett par beige klädda stolar är det perfekta tillskottet till alla vardagsrum.

Mikrofiber

Eftersom dessa är stoppade klubbstolar bör inte mikrofiber nämnas. Microfiber har visat sig vara ett bättre alternativ till vanliga tyger de senaste åren, särskilt när det gäller möbelklädsel.

Klubbstolar är inget undantag från denna trend. Microfiber klubbstolar föreslås som Ett billigt och hållbart alternativ till läder erbjudanden.

Den största fördelen med mikrofibrer är att de är tillverkade av syntetiska fibrer. Det gör det smutsavvisande, vattenavvisandeoch naturligtvis mycket mer hållbart. Dessutom innebär mikrofiberteknik att det är det bra på att undvika damm Detta kan också vara ett problem med konventionella tyger, som har en tendens att bygga upp damm i sina fibrer.

Det finns mycket fler färgalternativ tillgängliga Om du också väljer mikrofiber och vill dekorera ditt vardagsrum mer livligt är dessa klubbfåtöljer det perfekta alternativet för dig. Även om du bara vill ha en pastellfärgad klubbstol som avrundar din avslappnade soffansemble för ett barn- (och djurvänligt hem) kan du inte gå fel med mikrofiber.

Vilka typer av klubbstolar finns det?

Klubbstolar ser väldigt ikoniska ut. En låg rygg som böjer sig i ett par breda armstöd, tillsammans med en överdriven dämpning. Medan den grundläggande designen har varit densamma från 1980-talet till idag, finns det några variationer som har utvecklats över tiden. Smala ryggstolar gör utan stoppning för lutande lameller, medan ryggstöd gör lutning bakåt ännu enklare.

  • De tunga klubbstolarna i läder som Bond-skurkar ligger på anses i allmänhet vara en “formell” stil. Mesta tiden, formella klubbstolar skiljer sig bara i höjden på ryggstödet (med höga ryggstolar som är mycket populära) och färg. Eftersom det är läder tenderar färgerna att vara de mörkare tonerna som utgör dessa stolar lämpligare för rum med lite ljus (som ditt sovrum) snarare än vardagsrummet.

  • Den typ av klubbstol som gör hem i de flesta bostadsutrymmen är den här modern stil. Medan några av dessa stolar är läder tenderar de att ha en mer avslappnad och modern känsla. En mindre storlek, en mjukare finish med metallben för att komplettera utseendet. Och eftersom det är den moderna stilen vi pratar om är det dessa stolar en blank svart med kromben.

  • Inte alla gillar den funktionella moderna stilen i sina hem, minst av allt i vardagsrummet. För mer avslappnad känsla, gå för avslappnade klubbstolar. Dessa säten använder tyg eller mikrofiber som ett material och finns i många olika färger. Du kan till och med gå galna utskrifter att välja lekrummet i rummet. Det bästa med den här stilen är många alternativ som följer av den, från dämpade färger för en lugn atmosfär till texturerat klädsel för ökad komfortfaktor.

beachgirl55s idéer |  Vardagsrum möbler stolar, rum sittplatser.
4 klubbstolar designidéer, bilder, ombyggnad och dekor.
Grace Chair av Mambo Unlimited Ideas till salu på Pamo
Franska interiördesigner för inredning |  Vardagsrumsmöbler.
Slipcovers For Club Chairs för 2020 - Idéer på Fot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*