Home / Dekor / Idéer för vardagsrumsplattor
Idéer för vardagsrumsplattor

Idéer för vardagsrumsplattor

Vardagsrumsplattor IDEER – Kakel är fortfarande det mest populära materialet för många husägare. Plattor är enkla att installera och prisvärda och täcker alla områden i vardagsrummet. Du kan välja vilka plattformar som kan ha en fin sida av området.

I den här artikeln vill vi rekommendera 10 idéer till ditt vardagsrum som går längre än golvet. Vi tror att våra kakelidéer kommer att spela en distinkt roll som den grundläggande skönhetsleverantören för kakel.

Stor kakel i det brunaktiga vardagsrummet

Stor kakel i det brunaktiga vardagsrummet

Vårt första val är förmodligen en av de mest använda kakelformerna. Som kan ses här väljer det lilla vardagsrummet stora naturstenplattor som lyser starkt. Detta skapar en elegant helhetsbild som matchar den varma atmosfären i regionen.

Den stora plattan ger dig ett balanserat utseende över det lilla utrymmet. Den stora plattan ger fläcken en ren känsla. Lätt att hitta, du kan installera stora brickor så här i nästan alla typer av vardagsrum.

Det glänsande attributet av natursten ger det en lite ädel golvsmak.

Medium storlek kakel i franska vardagsrummet

Medium storlek kakel i franska vardagsrummet
Källa: ingriddanvers.com

Nästa kakelidé skiljer sig mycket från den tidigare. Vi väljer en medelstor kakel som inte lyser eftersom den inte är gjord av natursten. Detta kakelval fungerar bra för dig som vill skapa ett bekvämt vardagsrum.

Du kan välja den franska inredningen eller särskilt vintage-stilen innan du installerar denna kakelform. Med tanke på den mjuka tonen lägger plattan till en bekväm känsla som fyller området. Det är också lätt att hitta i butiker.

Du kan be om information om namnet på kakelmaterialet som du kan få ett mjukt utseende från.

Långformad kakel i det glamorösa vardagsrummet

Långformad kakel i det glamorösa vardagsrummet
Källa: decoratrend.com

Vårt tredje tips liknar nästan den andra idén och introducerar dig till den här långformade plattmodellen. Medan den andra och denna idé får rektangulära former, känns den långformade plattan “tunn och snygg”. Attributen går hand i hand med den välorganiserade kakelinstallationen.

Du kan välja en långformad kakel med en grå för att passa ett glamoröst vitt dominerat vardagsrum som det här. Brickorna reducerar den alltför glänsande tonen som kommer från nästan alla väsentliga element och dekorationer i rummet.

Kontakta butikscheferna för att få reda på den specifika plattformen och storleken.

Mörk, grå kakel för elegant vardagsrum

Stor kakel i det brunaktiga vardagsrummet

Bli helt mörk med ditt svarta och grå vardagsrum. Installera först och främst mörkformade brickor i stort format som det mest grundläggande elementet i rummet. Välj natursten för en snygg ton. På grund av storleken ser vardagsrummet brett ut.

Du kan antingen täcka plattorna med svart matta eller inte som visas här. Trots mörka färger för de flesta av baselementen och ornamenten i vardagsrummet ser rummet fortfarande polerat ut. Detta tack vare kakelstorleken och materialet.

Brickorna får området att se lite ljus och futuristiskt ut.

Alla storlekar i det klassiska vardagsrummet

Alla storlekar i det klassiska vardagsrummet

Den mellersta delen av våra vardagsrumsplattor presenterar unika plattorstorlekar. Istället för en specifik kakelstorlek installeras olika kakelstorlekar i området. Stora, stora och små kakelstorlekar möts för att täcka detta stora vardagsrum i klassisk stil.

Vi tror att detta kakelval inte är utan anledning. Hela kakelinstallationen ser vacker ut. Ibland kan skönhet komma från olika kakelstorlekar, inte bara en kakelstorlek för hela rummet. Kontakta filialchefer eller specialister för att göra detta.

Tilläggskostnaden för installationen kan kvittas på fakturan, men resultatet är väl värt det.

Enkel, brun kakel i ett minimalistiskt bostadsutrymme

Beige plattor i det lantinspirerade vardagsrummet
Källa: kalvez.com

Bruna plattor är en annan vanlig kakel som du kan hitta på marknaden idag. Av naturen är det lätt att sätta på och elegant, vi tar istället ett fyrkantigt kakelmönster, inte ett rektangulärt. Denna kakel ser fantastisk ut i slutändan när den kombineras med brunaktiga rumstillbehör.

Som vi ser här känns hela rummet brunaktigt, med mörkbrun som täcker de unika sätena, bakgrunden på TV: n och garderoben, för att nämna några. Kakelfärgen är bara lite ljusare än taket.

När de inbyggda lamporna är tända speglar brickan dess eleganta och glänsande egenskaper.

Beige plattor i det lantinspirerade vardagsrummet

Beige plattor i det lantinspirerade vardagsrummet

Beige plattor kan vara ett bra val om du vill ha ljusa golv som också har en varm effekt. Du kan installera beige brickor om du vill skapa ett lantinspirerat vardagsrum som betonar komfort.

Som kan ses här, tack vare naturstenarna i den, ser plattan ljus och polerad ut. Den fyrkantiga plattan matchar de neutrala färgerna i rummet. Eftersom det finns många typer och stilar av beige kakel, välj en som bäst passar dina behov.

Om de går bra tillsammans hoppas vi att ditt planerade utrymme kommer att se så livligt ut trots den neutrala tonen.

Mönstrad kakel i Mini Formal Point

Mönstrad kakel i Mini Formal Point

Även om vi ännu inte är säkra på om den här plattan är kvadratisk eller inte, vill vi föra den vidare. Vår åttonde av de övergripande idéerna i vardagsrumsplattorna är exceptionell. Vi kallar plattan så ovanligt vacker av starka skäl.

Den mönstrade plattan hjälper särskilt hela den formella minipunkten, som verkar för enkel i den brunaktiga tonen. Installera mönstrade brickor som föreslagits i det här rummet för att “heja” på ett vardagsrum lite.

Tvåfärgade plattor i det eleganta vardagsrummet

Tvåfärgade plattor i det eleganta vardagsrummet
Källa: YouTube.com

Enkelt men ändå hisnande. Den tvåfärgade kakelstilen i detta rum ser snygg ut eftersom den försiktigt plockas upp efter beslutet att skapa ett rött vardagsrum. Kakel använder rött och beige, som båda lyser starkt på natten.

Beige dominerar hela kakelenheten med rektangulära röda nyanser som fyller kakelens fyra hörn. Detta i sig gör plattan ganska livskraftig. Föreställ dig att rött tar upp det mesta av varje kakel.

Stor svartvit tegelplatta i modernt vardagsrum

Stor svartvit tegelplatta i modernt vardagsrum

När det gäller att kombinera svart och vitt får du aldrig slut på idéer. Det här utrymmet visar att de två bästa vänfärgerna kan skapa en underbar kakelstil. Svarta och vita plattor av sådana storlekar känns svala och bekväma.

Detta urval av plattor utgör en fin kontrast till de dominerande neutrala, ljusa färgerna i vardagsrummet. Svart dominerar en kakelenhet, med vitt som visas i mitten och vid kakelens kant.

Har du bestämt dig för en av våra vardagsrumsplattor som intresserar dig mest? Eller behöver du mer inspiration? Så kolla in dessa vardagsrumsridåidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*