Home / Hem / Klädhängare och paraplyställ
Klädhängare och paraplyställ

Klädhängare och paraplyställ

Klädhängare och paraplyställ

Om du är som de flesta av oss kommer du förmodligen inte att tänka så mycket på att köpa ett klädhängare eller ett paraplyställ. Det kan visa sig vara ett av de små misstagen som får konsekvenser som irriterar dig i flera år. Så sitta, luta dig tillbaka och läs igenom tipsen nedan. Du borde kunna fatta ett mycket bättre beslut.

Hur mycket lagringskapacitet behöver ditt klädhängare eller paraplystativ?

Lagringskapaciteten i garderoben eller paraplystället avgör inte bara hur många rockar eller paraplyer den kan rymma, utan också i allmänhet hur mycket utrymme den tar. Det finns en liten kompromiss här: om du bor i en liten lägenhet kanske du inte har mycket mer utrymme än en liten garderob.

En rymlig entré gör det dock möjligt En vacker klädhängare av trä med ett integrerat paraplyställ Inte bara har detta en mycket större lagringskapacitet, men det är också en vacker möbel – väl lämpad för att bli en familjearv.

När ska jag köpa ett rack med flera krokar?

Om utrymmet är begränsat och du fortfarande har barn runt huset, så du behöver tillräcklig kapacitet, överväga att köpa ett väggmonterat klädhängare med flera krokar. En med fem tri-krokar till exempel får du faktiskt 15 fästingar som borde vara tillräckligt för att möta behoven hos de flesta familjer.

Är en modulär garderob en bra idé?

En modulär garderob är en bra idé eftersom den är det skalbar efter dina behov. Dessa rack kommer med sammankopplade sektioner som kan läggas till Öka kapaciteten om det behövs. Allt du behöver göra är att bara lägga till ytterligare ett modulavsnitt och voila! Du har mer hängande utrymme.

Vad sägs om en multifunktionell garderob?

Ett bra sätt att lägga till kapacitet utan att nödvändigtvis betala mycket mer (eller ta upp alltför stort utrymme) är att köpa ett klädhängare med ett inbyggt paraplyställ och eventuellt till och med lagringsutrymme för hattar.

Är alla klädhängare och paraplyställ lika tåliga?

När det gäller hållbarhet har du några alternativ inklusive: all metall, aluminium, plast och trä.

 • aluminium Klädhängare är kända för sin låga vikt, robusthet och hållbarhet.
 • Rostfritt stål Garderober har ännu längre livslängd än aluminium.
 • Trä Garderober, förutsatt att de är gjorda av massivt trä, erbjuder liknande hållbarhet med (beroende på din smak, naturligtvis) en extra estetik som andra produkter är svåra att kopiera.
 • plast Pälsskenor finns i alla slags funky färger och erbjuder en rimlig livslängd till en rimlig kostnad. Men om hållbarhet är ditt främsta problem, borde dessa förmodligen inte vara ditt första val. Barnen gillar de skraj färgerna.

Hur viktigt är estetik när man köper ett klädhängare eller ett paraplyställ?

Vi vet att vi befinner oss på farlig mark här. När allt kommer omkring är skönhet i betraktarens ögon. Det betyder dock inte att du inte kan använda båda sidor av din hjärna när du väljer ett klädhängare eller paraplyställ.

OK, racket / stativet ska vara funktionellt och hållbart, men du vill inte heller att det ska vara så ful att det kommer att stänga av potentiella köpare en dag och försöker sälja ditt hem. Att beakta följande faktorer kan vara till hjälp i detta avseende:

 • Titta på din målgrupp. Om du är ett etablerat par på toppen av din karriär, helst inom finanssektorn, kan en regnbågsfärgad plastrock / paraplyställ glädja revisorn i dig med sina relativt låga kostnader, men dina vänner kanske tror att du har ekonomiska problem . eller värre, att du är väldigt snål.

  Men om du är en ung modedesigner och dina vänner alla är hip unga yuppies från modevärlden, kan samma monter bli ett samtalsämne – speciellt om du sticker några bilder av hotade arter på den.

 • Verkligt för vissa människor Trä har alltid en tidlös estetik. Det finns en anledning till att träbitar ofta blir familjeöverdrag. Men om du är desperat att rädda Brasiliens regnskogar kanske det inte fungerar för dig.

 • För vissa människor en vacker En garderob eller stativ i polerat aluminium signalerar trendigt och modernt, för andra kallas det konstgjort och billigt.

Vad vi säger här är det här: köp något som du tycker är vackert och hoppas att dina vänner också tycker det är vackert. Inte bara idag utan tio år senare.

Vilka är de viktigaste faktorerna som påverkar stabiliteten hos ett kappstativ eller ett paraplyställ?

Det finns knappast något mer pinsamt än när chefen kommer till middag och ditt klädhängare faller på golvet så snart han försöker hänga sin ganska skrymmande kappa på den. Innan du köper, överväga följande faktorer:

 • Grunden: Ju tyngre och större bas, desto stabilare är kappstativet. Ett kappstativ med ett integrerat paraplystativ längst ner är initialt mer stabilt än ett utan stativ.

 • Design och material: Medan ett benstativ definitivt behöver en solid bas för att förhindra vältning, är ett stativ med flera ben i sig mer stabilt. Det är också mindre troligt att ett tyngre material välter än något mycket lätt.

Vilka andra faktorer ska jag tänka på innan jag köper ett klädhängare eller paraplyställ?

Det finns ett gammalt ordspråk som säger: ”Djävulen är i detaljerna.” Innan du fattar det slutliga köpbeslutet, lägg bort ditt kreditkort, sätt dig ner och tänk på de andra praktiska sakerna du kanske har glömt. Saker som:

Krokens storlek och form

När du eller någon du känner besöker dig har du ofta en särskilt tung vinterrock och klädhängare med dig Krok med kuländar säkerställer att ingenting kan riva. Om du har barn i familjen är olika krokstorlekar också en bra idé, för varför använda en solid krok för en småjacka?

Olika mönster

Du får kappstativ, kappstativ och paraplystativ i många olika mönster och former. Detta är vanligtvis en fråga om personligt val och påverkar inte nyttan av monter. Observera dock att ett stativ i form av ett vackert päronträd tar mer utrymme än ett med ett enda rakt ben.

Ursprungets förbannelse

Om du köper ett klädhängare på 10 USD på en loppmarknad, förvänta dig inte att det ska hålla i livet. Om du vill ha något som dina barnbarn kommer att vara stolta över, hitta en ansedd återförsäljare eller tillverkare med en beprövad spårhistoria.

Nu kommer du att upptäcka att det är ett mycket personligt beslut att köpa ett klädhängare eller ett paraplyställ, precis som att köpa en kappa eller ett paraply. Det handlar inte bara om dess användbarhet, utan vad det säger om dig och ditt hem.

Metal Hall Tree Paraply Stand Coat Rack Home Entryway Storage.
Nya erbjudanden på metallrockställ med paraply Sta
Gymax Wood Standing Hat Coat Rack Jacket Bag Hanger Tree 12 krokar.
Metallrockställ med paraplyställ - Julgranbutiker och.
Essentials klädhängare med paraplystativ, svart, metall (UN58023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*