Home / Dekor / Kitchen Peninsula Idéer
Kitchen Peninsula Idéer

Kitchen Peninsula Idéer

KÖKEN PENINSULA IDÉER – Vi tror att vissa av er kanske inte har turen att ha ett stort kök för att visa en köksö i. På grund av detta kan du överväga en kökshalvö som faktiskt sträcker sig från det återstående utrymmet från huvudköket.

Kökshalvön skapar inte lika mycket utrymme som köksön. Men kökshalvön räcker för olika aktiviteter. Detta inkluderar att lägga ner rätter, laga mat eller till och med tjäna som matplats till frukost.

Om introduktionen verkar otillräcklig, fortsätt läsa nedan.

Enkel kökshalvön

Enkel kökshalvön
Källa: city-data.com

Ett medelstort kök öppnar upp till en enkel kökshalvön som den här. Allt du behöver ibland är enkel natursten som bord eller tallrik på kökshalvön. Med materialet kan halvön användas längre.

Halvön använder samma träpelare som skåpet. Bordet ser lite långt ut. För köket används halvön för enkla dekorativa fläckar, som växterna föreslår. Resten förblir tom.

Du kan dra nytta av det tomma utrymmet på halvön för att visa smutsiga diskar innan du tvättar dem alla.

Trendiga kökshalvön

Trendiga kökshalvön
Källa: smartsrl.net

Vilken lycklig köksägare är. Detta kök upptar stort utrymme för att ha en köksö och en kökshalvö. Du kan se på kökshalvön i bänkskivans högra ände.

Vi kallar detta trendigt av två skäl. Den första avser stolarna som ser väldigt trendiga ut. Var och en av stolarna innehåller det supertunna stålet som bakgrund för att luta sig mot.

Den andra aspekten avser skåpet ovan. Föremål som är särskilt avsedda för halvön kan lagras i garderoben.

Minimalistisk kökshalvön

Minimalistisk kökshalvön
Källa: naturekast.com

Detta rymliga utekök är värt att nämna för kökshalvön. Vi vill bara lyfta fram kökshalvön som har en enkel design med lätt trämaterial.

Kökshalvön ser rymlig ut. Den innehåller den lilla frysen som du kan använda för att förvara flaskdrycker eller andra konserver. Bredvid det finns det enkla skåpet, där köksredskap eller tallrikar förvaras, som är särskilt utformad för kökshalvön.

Det finns inga stolar med kökshalvön. Naturligtvis kan du bara flytta stolar från andra rum när vänner kommer in.

Cool kökshalvön

Cool kökshalvön
Källa: smarthomesforliving.com.au

På samma sätt som den första idén är vår fjärde rekommendation att använda en lång kökshalvö. Den är gjord av samma material som köksbänken. Kökshalvön använder den svarta naturstenen för en lång livslängd.

Kökshalvön är utrustad med två moderna stolar som vi ofta ser på kontor. Det finns frukt och blommor som pryder kökshalvön. Med tanke på den långa halvön kan du använda den för att hålla rätter.

Be dina barn njuta av en utsökt frukost på halvön innan de går i skolan.

Bekant kökshalvön

Bekant kökshalvön
Källa: Rigakublog.com

Vanligtvis ingår kökshalvön i ett G- eller L-format kök. Den här gången väljer kökshalvön ett mysigt och bekvämt material som sträcker sig från köksbänken.

Kökshalvön använder lätt trä som stativ. Vi tror att toppen använder samma material men är täckt med vita tunna lager. De tre små stolarna omger kökshalvön.

Med konceptet kan kökshalvön användas för matsalen om matsalen är full av människor när familjemedlemmar besöker ditt hus.

Enkel kökshalvön

Enkel kökshalvön
Källa: Festivalmontmelas.com

Vi beundrar hur detta kök förblir enkelt trots det relativt medelstora utrymmet. Vi tror att köket är känt i dagens moderna hushåll. Det U-formade köket använder en stark natursten för bänkskivan.

Kökshalvön använder samma material. Vi antar att halvön inte innehåller ett skåp, åtminstone vad vi ser bakifrån. Inga stolar, växter, blommor kompletterar kökshalvön.

Det förblir enkelt och tomt och öppnar upp för en mängd olika aktiviteter, från att plocka upp rätter till att laga mat och dryck innan det tas till matsalen.

Söt kökshalvön

Söt kökshalvön
Källa: homeandgardendesignideas.com

Beroende på köksutrymmet tar en halvö ibland upp detta lilla område. Detta kök är fortfarande avsett för en kökshalvö även om utrymmet ser så litet ut. Denna halvö kan hjälpa lite med att plocka upp rätter.

På grund av det begränsade utrymmet finns det inga stolar på halvön. Vi ser att det finns lagringsutrymme under halvöns bord. Detta får oss att tro att kökshalvön tjänar mer som ett förvaringsutrymme.

Det finns några anteckningar och pennor inte långt från halvöstabellen. Du kan också placera kontorsmateriel på halvön.

Kaffe bar kök halvön

Kaffe bar kök halvön
Källa: karlasouza.org

Det här köket ser väldigt dyrt och rymligt ut. Detta ger området en chans att välja en annan dyr del. Den här gången är vårt fokus på kökshalvön.

Kökshalvön liknar en kaffebar. Kökshalvön ser lång ut och fungerar som handfat och matplats. Det finns fyra stolar med klassisk design och antikt trämaterial.

Så vintage och överdådig!

Komplett kökshalvön

Komplett kökshalvön
Källa: idealhome.co.uk

Vår nionde idé verkar speciell, även om utrymmet är lika litet som de tidigare idéerna. Receptet ligger i placeringen av kökshalvön som sträcker sig från väggens hörn.

Halvöns design ser enkel ut med den vita naturstenen som bord. Under kökshalvön finns ett snyggt skåp där många köksredskap och köksredskap också kan förvaras.

Naturligtvis kan du också använda kökshalvön för presentation av frukt och andra livsmedel.

Bekvämt kökshalvön

Bekvämt kökshalvön
Källa: durasupreme.com

Denna sista idé ser mysig och bekant ut på grund av den minimalistiska designen och det lätta materialet. Kökshalvön använder den bruna toppen och pelaren som skapar en varm känsla.

Det finns två snygga stolar som indikerar att kökshalvön är mer som en matplats. Dessutom rymmer kökshalvön bitar av bröd och köksredskap. Du kan göra brödbitar på kökshalvön.

Samtidigt kan du fortfarande vara upptagen med ditt barn medan du gör brödbitarna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*