Home / Dekor / Kitchen Island Countertop Idéer
Kitchen Island Countertop Idéer

Kitchen Island Countertop Idéer

KÖK ÖS BÄNKTIDER – Bänkskivan är en oskiljaktig aspekt av en köksö. Här gör vi aktiviteter som hjälper våra aktiviteter i köket, från rengöring av händer innan du skär grönsaker till tvätt av smutsiga rätter efter middagen.

En köksö innehåller rika bänkskivor på marknaden. Du måste beräkna budgeten innan du väljer vilken bänkskrivstil och vilket material som passar dina behov. Vi bevisar det bland 10 köksbänksmodeller som vi hoppas kan inspirera dig.

Köksö träpanel

Köksö träpanel
Källa: Paristriptips.com

Låt oss börja med den här enkla bänkskivan. Denna köksö är lätt att hitta och prisvärd. Den består av en träplatta som fungerar mer som förvaring och bord. Denna köksö har inget utrymme för ett handfat.

Trämaterialet ser inte lika fast ut för diskbänken, som vanligtvis är gjord av ett starkt metallmaterial. Du kan välja den här blygsamma bänkskivan om du har tillräckligt med handfat, sett på baksidan av köksön.

Använd träbänkskivan för att laga matingredienser, placera färska grönsaker efter shopping och mer.

Köksö antik bänkskiva

Köksö antik bänkskiva
Källa: Pinterest

Vi tar dig ett prov av en träbänkskiva igen. Den här gången kan du välja en antik träpanel som ser klassisk ut och sedan blir en dekoration i detta moderna kök. Denna bänkskiva liknar ett vintageskåp.

Du kan använda denna bänkskiva för att laga matingredienser innan du lagar mat. Lägg ner en bricka med koppar svart kaffe innan du bär dem in i matsalen eller vardagsrummet. Efter shopping, lägg matvaror på bänkskivan innan du tvättar dem.

Om ingen av dessa saker behövs, lägg bara några färska blommor eller växter för förfriskningar.

Köksö Ren bänkskiva

Köksö Ren bänkskiva
Källa: Architecturaldigest.com

På en sådan kustkö är det antingen blått eller vitt kvar för en kraftfull förstärkare. Detta exempel väljer ett rent bord som en bänkskiva. De ser solida ut och du kan använda denna bänkskiva för att skära kryddor, frukt, grönsaker och bönor.

Be dina små barn eller din make att hjälpa dig med detta. När du förbereder alla ingredienser för måltiden, prata avslappnad om vad som hände tidigare. Om du bor ensam, be då och då dina vänner att tillbringa helgerna på denna köksö.

Servera varm choklad här. Fantastiska slipsar blommar på denna köksö.

Köksö Elegant bänkskiva

Köksö Elegant bänkskiva
Källa: Architectureartdesigns.com

Vissa material och färger kan indikera bänkskivans ton. Vi erbjuder dig en mörkgrå nyans som ser blå ut på avstånd. Bänkskivan använder enkelt, minimalistiskt material som fungerar mer som ett handfat. Valet av färger gör att bänkskivan ser elegant ut.

Mycket utrymme finns kvar på denna bänkskiva så att du kan använda den för många aktiviteter för att stödja aktiviteter i detta kök. Du kan torka disken direkt efter tvätt. Efter shopping kan du lägga in färska grönsaker och livsmedel.

Du kan till och med samla smutsiga diskar, glas, koppar och skålar på denna bänkskiva innan du tvättar dem alla.

Köksö Neutral bänkskiva

Köksö Neutral bänkskiva
Källa: Pinterest

Vår femte är förmodligen en av de mest populära proverna av alla. Denna köksö liknar den fjärde rekommendationen. Köksön använder enkelt material som en bänkskiva. Det finns bara ett handfat på den här köksön.

Till skillnad från den fjärde ser denna bänkskiva neutral ut, med en ljusgrå ton och en mörkbrun ton som en kolumn eller stativ. Naturligtvis är denna bänkskiva ett utmärkt ställe att tvätta smutsiga diskar och händerna innan du börjar laga mat.

På denna bänkskiva kan du förbereda dig för matlagning, t.ex. B. skuren frukt, kryddor, grönsaker och bönor. Glöm inte att tvätta dem alla vid diskbänken.

Köksö Otrolig bänkskiva

Köksö Otrolig bänkskiva
Källa: butlerreview.org

Vissa kök väljer högkvalitativ marmor eller natursten för att fungera som en bänkskiva för sina köksöar. Vissa går till och med djupare in i specifika bänkskivmaterial och färger som passar det allmänna utseendet på köket.

Den här bilden visar det bästa exemplet på detta. Bänkskivan på denna köksö använder tjock, vit och brunaktig marmor som bänkskivan. Detta passar in i utseendet på hela köket, som ser klassiskt och glamoröst ut med en vit och brun atmosfär.

Du kan tvätta smutsiga diskar och händer på bänkskivan. Samla smutsiga diskar och frukt på bänkskivan så att du kan ta dem en i taget.

Köksö Komplett bänkskiva

Köksö Komplett bänkskiva
Källa: sebringdesignbuild.com

I motsats till tidigare förslag fokuserar vi inte på materialet och atmosfären i denna bänkskiva. Vi är intresserade av att beskriva bänkskivans funktion, som spelar olika roller i denna minimalistiska stil.

Bänkskivan är gjord av vit marmor som ser solid och ren ut. Att tvätta smutsiga rätter och händer innan du lagar mat gör att du kan placera frukt som kan ätas av alla familjemedlemmar när som helst på dagen förutom under fastan.

Dessutom har denna bänkskiva kompletterats med många lådor där du kan lagra privata dokument, räkningar, nycklar och mycket mer. En sådan komplett!

Kök ö kräm bänkskiva

Kök ö kräm bänkskiva
Källa: smartsrl.net

Här kommer ytterligare ett exempel på en bänkskiva som stöder ett gemensamt kökstema. Den här bilden visar att hela köket ser klassiskt ut i grädde. Därför använder detta kök grädde bänkskivor som en del av vintage och grädde köksön.

Du kan öva denna rekommendation om du kommer ihåg att ha en. Du kan lägga smutsiga diskar på bänkskivan och tvätta dem omedelbart. Du kan placera matingredienser innan du lagar mat.

Du kan också lägga koppar kaffe, glas eller iste innan du serverar till vänner som väntar i nästa rum.

Kitchen Island Top Glowing Countertop

Kitchen Island Top Glowing Countertop
Källa: royalmiree.com

Denna köksö kommer att bli den mest glamorösa av dem alla. Denna köksö använder brunaktig marmor som lyser starkt, särskilt när ljuset lyser. Denna ädla och dyra bänkskiva passar hela ädla och eleganta utseendet på köket.

Bänkskivan fungerar mer som ett bord att placera livsmedelsingredienser på. Du kan dra ut stolar för att dina vänner ska vänta på den här köksön medan du gör en kopp varmt te på bänkskivan.

Köksö mörk bänkskiva

Köksö mörk bänkskiva
Källa: Decoist.com

Uppenbarligen inte i ett mörkt och dyster känslomässigt tillstånd. Vi kategoriserar vår slutliga rekommendation som en mörk bänkskiva genom att titta på marmormaterialet och utseendet. Bänkskivan använder brun till svart marmor, som bokstavligen verkar mörk.

Ändå lyser bänkskivan, som matchar baksidan av köket. Från beredningen av ingredienserna till matbordet kan du göra många köksaktiviteter med hela familjemedlemmarna på köksön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*