Home / Dekor / Kitchen Island Beadboard Idéer
Kitchen Island Beadboard Idéer

Kitchen Island Beadboard Idéer

KÖKEN ÖS VÄGPLAN IDÉER – Funderar du på att bygga om din köksö? Eller funderar du på en till ett överkomligt pris? Som en enkel idé rekommenderar vi en köksö pärlstav.

Trots det ödmjuka konceptet ser köksöns pärlplatta snygg ut. Du kan välja vilket pärlstav som bäst passar dina preferenser, behov och pengar. Läs mer om varje köksöns pärlstav i listan nedan.

Köksö med strandig beadboard

Köksö med strandig beadboard
Källa: Decoist.com

Perlebräda hänvisar per definition till träpaneler som innehåller ljusa spår. Denna design leder direkt till köksön på kustön. Olika trämaterial och färger kan på något sätt skapa en annan atmosfär för köksöarna.

Som vår första rekommendation, låt oss börja med det här strandpärlbrädet. Beachy Beadboard använder vanligtvis vita eller ljusa nyanser av blå träskivor. För denna idé använder köksön vita träskivor som verkar känsliga och lugna.

Denna pärlplatta står i kontrast till bänkskivan som använder mörk och glödande marmor. Med denna idé ser köksön rättvis ut.

Köksö med lantpärlor

Köksö med lantpärlor
Källa: royhomedesign.com

Vårt andra förslag använder fortfarande vita träskivor för att skapa pärlbrädan. Eftersom en liten nyans av grädde dyker upp på brädorna, föredrar vi att kalla detta ett landspärlbräda. Detta stöds av massiva träskivor som en bänkskiva.

Köksön motsvarar det klassiska och lantliga utseendet på hela köket. Med detta pärlstav kommer du att känna en lugn känsla som går hand i hand med den varma tonen på bänkskivan.

På designön inspirerad av kaffebaren kan du servera gäster och vänner en kopp sött kaffe.

Köksö med ett prisvärt beadboard

Köksö med ett prisvärt beadboard
Källa: 911stories.net

Vi välkomnar den kreativa idén bakom denna pärlstav. Vanligtvis används vertikala träskivor i en beadboard-design. Detta pärlplatta använder dock träplattor som är ordnade horisontellt. Dessutom använder denna pärlstav mörka skuggor eller grå träskivor.

Den andra aspekten ger en unik funktion till detta beadboard-koncept. Vanligtvis använder beadboard-koncept vita eller bruna trämaterial. Detta får köksön att se imponerande och unik ut.

Denna köksö fungerar också som en minispis där du och andra familjemedlemmar kan samlas för avslappnade samtal.

Köksö med varm pärlplatta

Köksö med varm pärlplatta
Källa: thevollmerfamily.com

Uppnå en varm atmosfär för ditt kök med denna rekommendation. Detta kök väljer avsiktligt lätt trämaterial till köksöns pärlplatta. Detta leder till varma och avslappnade känslor för detta kök.

Dessutom använder den höga pärlplattan en relativt tät ordningsstil. Du kan känna en graciös ton som en extra ton. Köksön är ett utmärkt ställe att lägga en mängd föremål från mat till smutsiga diskar innan du tvättar dem alla i närliggande diskbänken.

Köksön kan flyttas enkelt utan stolar och tvättställ.

Köksö med en anmärkningsvärd pärlplatta

Köksö med en anmärkningsvärd beadboard
Källa: baneproject.com

Vita trämaterial blir ett annat beadboard-koncept. Du kan se att beadboard ser anmärkningsvärt ut på den här bilden eftersom den följer den unika formationen av bänkskivan. Det vita pärlbrädet kompletteras med de fyra pelarna.

Pelarna känns så klassiska med tanke på de mjuka kurvorna bakom den enkla designen. Pelarna stöder köksöns bänkskiva. Köksön kan sägas använda den kaffebarinspirerade designen som vi mest ser i ett kafé vid havet.

Med andra ord kan du öva den här stilen om du vill kombinera en kaffebar och stugbar vid kusten.

Köksö med en elegant pärlplatta

Köksö med en elegant pärlstav
Källa: designlinekitchens.com

Du kan se skillnaden mellan den typ av trämaterial som används som en pärlstav mellan denna rekommendation och den fjärde rekommendationen. Den sjätte idén antyder att du använder en mörkare nyans av trämaterial för en elegant ton.

Med svarta linjer ser pärlplattan solid och solid ut tack vare fina trämaterial. Pärlbrädan matchar trägolvet i detta kök. Du kan se att hela köksön använder några nyanser av brunt.

Idén ger en extra avslappnad känsla som är en väsentlig del av hela familjen.

Köksö med lugnande pärlplatta

Köksö med lugnande pärlstav
Källa: thriftydecorchick.com

En lämplig pärlplatta kan ge en lugnande känsla. Välj bara en ljus nyans eller grå eller delikat blå som en snabb, lugnande tonmakare. Detta pärlstav visar sig vara så sant. Pärlplattan ser lodrätt ut och stöder träplattan.

Detta gör att hela köksön verkar lugn och avslappnad. Du kan använda denna köksö som en social webbplats för dig och dina makar och barn. Tillbringa härliga eftermiddagar och smutta på varmt te tillsammans och utbyta nyheter på dagen.

Köksö med naturligt beadboard

Köksö med naturligt beadboard
Källa: anfirock.com

Välj denna typ av trämaterial för en naturlig och lätt känsla till önskat pärlbräda. Pärlbrädan innehåller smala spår, som också ger en graciös ton. Pärlstavsmaterialet matchar stolarna och bänkskivan.

Därför känns hela köksön så jordnära. Köksön fungerar som ett förråd och en liten matplats. Du kan se att köksön rymmer burkar sylt eller chokladpulver.

Köksö med mörkt beadboard

Köksö med mörkt beadboard
Källa: sandracopperstone.com

Några av er vill experimentera med beadboard. Denna rekommendation kan uppfylla dina förväntningar på mörkt pärlstav. Pärlplattan använder mörka trämaterial som ser starka och eleganta ut.

Pärlbrädan är utrustad med ett uttag som är synligt för gäster eller vänner. En uppsättning mörka, söta stolar avrundar beadboard. På denna mörka köksö kan du skämma bort gäster och vänner med en avslappnad konversation med en varm cappuccino.

Detta pärlbräda står i kontrast till skuggan av brunt som fyller detta kök mycket på grund av det använda trämaterialet.

Köksö med fridfull pärlplatta

Köksö med fridfull pärlplatta
Källa: habardardesign.com

Att hitta råmaterial för denna pärlstav ger på något sätt fred i hjärtan. Medan ljudet dyker upp från detta pärlstav, vilket ökar den lugna atmosfären här.

Pärlplattan matchar trämaterialet som används för inredning i detta kök. Denna köksö tar ett relativt stort utrymme med vit marmor som en bänkskiva. Köksön ser minimalistisk ut och fungerar som handfat och social plats.

Från tvätt av smutsiga rätter och händer till att behandla gäster, uppfyller köksön många mål. Intressant nog för att märka köksön, välj istället den söta, mörka trätonen för stolarna.

Vi hoppas att listan inspirerar dig att träna beadboarding för den planerade ombyggnaden av köksön.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*