Home / Dekor / Jordtons badrumsidéer
Jordtons badrumsidéer

Jordtons badrumsidéer

JORDTON BADRUM IDÉER – Delta i dagens populära Back-to-Nature-slogan. Att skapa ett miljövänligt badrum är ett av sätten du kan göra naturen till en lycklig plats för framtida generationer.

Att öva jordfärgade badrumsmodeller kommer att bevisa ditt vittnesbörd om att bry sig om naturen. Vi har tio badrumsstilar i jordton som innehåller tips för er på en stram och stor budget. Kolla på henne!

Toskanska jordton badrum

Toskanska jordton badrum
Källa: hgtv.com

Med en jordaktig smak håller badrummet området balanserat. Badrummet vill vara blygsamt trots dyra möbler och grunder. Trämöbler, tegelplattor, vissa typer av marmor och bruna väggmålningar bidrar vanligtvis till jordtonen.

Ett toskanskt badrum ser estetiskt och naturligt ut eftersom badrumsstil har varit populär i årtionden. Det första exemplet är att packa badrummet med konstnärliga föremål som statyn som vetter mot badkaret.

Vi ser att badrummet uppfyller nästan alla jordfärgade aspekter. Så du kan se att badrummet ser ödmjukt och elegant ut samtidigt.

Jordton utomhusbadrum

Jordton utomhusbadrum
Källa: decoratorist.com

Ett utomhusbadrum är oupplösligt kopplat till den jordnära stilen. Med himlen som tak och golvet som golvet, erbjuder ett utomhusbadrum en extremt naturlig smak som laddar det förlorade sinnet efter långa arbetstimmar.

Provet väljer råa kvistar och träsnitt som taket. Du kan fortfarande se ledigt utrymme för dig att andas frisk utomhus. Väggen i badrummet kombinerar stenar i olika storlekar.

Trä förekommer också i diskbänken. Utomhusbadrummet får dig att känna dig ödmjuk och tillbakadragen.

Kreativt jordton badrum

Kreativt jordton badrum
Källa: publicdomainpictures.net

Inte undra på att exemplet är så starkt i jordtonen eftersom det faktiskt är ett badrum i stugan. Badrummet maximerar trångt utrymme och lågt tak med en jordfärgad design plus några modifierade dekorationer.

Att välja trä i hela badrummet gör området friskt och svalt. Detta är för att svara på eventuella problem som kan uppstå på grund av det låga taket som förhindrar att luft flyter bättre. Badrummet färgar väggen med ramen och den lilla flytande hyllan.

Lampan ser snygg ut eftersom den kommer från en studiolampa. Badrumsfönstret påminner om den klassiska fönstermodellen.

Trevligt jordfärgat badrum

Trevligt jordfärgat badrum
Källa: gestablishment.com

Att bygga ett jordfärgat badrum borde inte alltid kosta så mycket pengar. Exemplet verkar enkelt och billigt. Välj bara en träslag som passar din budget. Detta ser snyggt och lätt ut med träkategorin.

Badrummet väljer träskivor för vägg, tak, dörr och fåfänga. Det som är unikt är att badrummet väljer en unik och antik dekoration. I hörnet håller ett träskåp den badkarliknande brickan.

Garderoben lägger till mer jordton och dekorerar badrummet. Fönsterstil och ram ger fler sötningsmedel.

Shabby chic jordton badrum

Shabby chic jordton badrum
Källa: homebnc.com

Ett jordfärgat badrum ska inte alltid vara helt brunt. Badrummet ommålat begagnat trä med vitt. Detta är sant om du vill skapa ett litet chic badrum.

Badrummet använder naturliga material. Dessutom återvinns materialen så att du bidrar så mycket till miljön. Du kan återvinna stegen för lagring.

Badrummet använder tegel som golv. Inte bara shabby chic, badrummet känns också mysigt.

Spa jordton badrum

Spa jordton badrum
Källa: showyourvote.org

Exemplet innehåller mer varierande jordtonbidragare. Medan vi ser mindre träelement genom fåfänga, ändrar badrummet den brunaktiga nyansen. Till exempel skapar badrummet ett mosaikinspirerat tak med en brunaktig ton.

Färska växter, som visas på bilden, representerar också jorden. De levande sötningsmedlen passar verkligen in i badrummet som blir ett spa-badrum. Den sista idén kommer från badkaret, som vi tror är gjord av stenar.

Detta gör att bubbelbadet känns fräscht och lugnande. Det hjälper dig verkligen att slappna av.

Fredligt jordfärgat badrum

Fredligt jordfärgat badrum
Källa: viendoraglass.com

Stycken av sten och polerat trä säkerställer att badrummet känns naturligt och modernt samtidigt. Badrummet är ett så anmärkningsvärt spa-badrum. Du kan känna dig lugn och lugnande med all design och material.

Den brunaktiga nyansen översätts till olika och modifierade smaker. Till exempel använder badrummet stor, fyrkantig brun keramik. I en annan del väljer badrummet djärva, bruna plattor.

Ha en avkopplande upplevelse i badrummet med super mini fontänen som häller vatten i badkaret.

Underbart jordfärgat badrum

Underbart jordfärgat badrum
Källa: interiordesign.lovetoknow.com

Badrummet använder en träkategori som känns rättvis, varken lätt eller tung. Det naturliga materialet översätts till vissa former som omsluter badrummet på ett sätt som får det att se underbart ut. Dessutom har badrummet färska växter.

Det gör badrummet till ett lugnande område i stugan med härliga dekorationer som skonstil och spegelmodell. Badrummet innehåller tidningsavklipp för att göra det mer livligt. Vilken lysande idé!

Primitivt jordton badrum

Primitivt jordton badrum
Källa: woland.chrispommier.com

Då var det ganska enkelt att skapa ett jordfärgat badrum. Det fanns många träd eftersom landet var omfattande. Exemplet gäller en primitiv, jordfärgad badrumsmodell med råa och billiga träsnitt.

Skogen ser mörk ut. De skapar badrummet som ser primitivt och väldigt gammalt ut. En annan Erdtonbringer dyker upp från marken. Kakelkategorin representerar den gamla kakelstilen som ser naturlig ut.

Inte bara primitivt utan också lugnt. Den senare smaken kommer från vintage och gamla tyger som faller från diskbänken till golvet.

Tyst jordton badrum

Tyst jordton badrum
Källa: maisonvalentina.net

Få en högsta atmosfär genom att modellera badrummet. Badrummet har en brunaktig nyans på grund av naturliga och artificiella sätt. Trädörren tilltalar de naturliga och traditionella aspekterna av badrummet.

Att täcka golvet med brun matta är ett modernt och enkelt sätt att skapa jordton. Vår favorit avser badrumsväggen som ligger bredvid badkaret.

Vi tittar på bergväggssegmentet, en annan jordig bringer. Hela designen förödmjukar verkligen badrummet med minimalistisk design.

Så här paketerar vi våra 10 jordfärgade badrumsidéer för dig. Kom ihåg att kombinera våra tips så att de inte belastar din ekonomi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*