Home / Hem / Investera i rulljalusier för ditt företag

Investera i rulljalusier för ditt företag

Jalusier Rullande galler ger optimal säkerhet för dina affärslokaler.

De kan tillämpas på ett antal aspekter av ditt företag inklusive: skyltfönster, parkeringsplatser och industrikomplex.

Oavsett om du vill öka säkerheten, hitta ett kostnadseffektivt sätt att begränsa tillgången till din fastighet eller öka energibesparingspotentialen, se inte längre än rulljalusier och galler.

I den här artikeln kommer vi att gå igenom de viktigaste fördelarna med att investera i rulljalusier för ditt företag.

Lätt att installera och underhålla

Exterior_Rolling_Shutters_2-1600x679 Investering i rulljalusier för ditt företag

Jalusier och galler kan installeras på nästan vilken struktur som helst. Om du köper från en ansedd leverantör som Hörmann, kommer de att ta hand om installationsprocessen.

Rulljalusier är konstruerade så att de inte stör den befintliga strukturen och kräver mycket lite utrymme ovanför strukturöppningen.

Stängnings- och gallerdesigner som ‘RollMatic’ är så kompakta att de bara kräver ett installationsdjup på 335 mm. De rullar upp kompakt bakom överliggeren och inget utrymme går förlorat på sidorna eller i taket.

Både fönsterluckor och galler är otroligt hållbara och kräver lite eller inget underhåll i daglig användning.

Att säkerhetskopiera

En av huvudfunktionerna för fönsterluckor och galler är att skydda din egendom. Oavsett om du äger ett företag eller ett industrikomplex behöver du en lösning som förhindrar att tjuvar använder brute force för att bryta sig in i din fastighet vid ingångspunkter som dörrar och fönster.

Både fönsterluckor och galler erbjuder extrem hållbarhet och skydd mot tvångsinförsel och skyddar lokalerna och dina tillhörigheter inne.

Säker och enkel att använda

Oavsett om du letar efter manuella eller fjärrstyrda rulljalusier erbjuder båda en hög säkerhetsnivå.

Manuella konstruktioner har dragfjädrar som gör att luckor och galler öppnas med mycket liten kraft för att undvika skador.

De begränsar också standardförbrukningen i öppen och stängd riktning och minimerar risken för att en person fastnar eller skadas av rulljalusernas mekanism.

De flesta manuella rulljalusier från ansedda leverantörer kräver inga ytterligare säkerhetsåtgärder, såsom: B. Säkerhetssatser för att stänga kanter, eftersom de uppfyller de lagliga kraven i DIN EN 12453.

De flesta fjärrstyrda rulljalusier och galler har inbyggd sensorteknik för att säkerställa att människor eller föremål inte kan fastna under rulljalusierna.

Detta är särskilt viktigt för rulljalusier eller galler som används på parkeringsplatser eller industrikomplex där både människor och fordon behöver ständig åtkomst.

Ekonomiskt

Rulljalusier och galler är extremt överkomliga för det skydd de ger din fastighet. Oavsett om du letar efter en enkel rulljalusedesign eller något mer komplicerat med hjälp av nyckelringsteknik, kommer du att bli förvånad över hur prisvärd de är. Som nämnts ovan är de också extremt hållbara och kommer att hålla i många år.

Rulljalusier kan också ge ytterligare ekonomiska fördelar, särskilt för industriella och kommersiella anläggningar. Dörrar och öppningar kan uppta stora delar av byggnader och avger därför värme utan ordentlig isolering. För att motverka detta finns rulljalusier som erbjuder extra isolering för att lagra värmen när fönstren är nere.

Om du väljer att investera i rulljalusier eller rullgaller för ditt företag, välj en ansedd leverantör Hörmann – Vem tar hand om installationsprocessen och erbjuder en generös garanti så att du kan vara säker på att fönsterluckorna du har investerat i är byggda för att hålla.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*