Home / Dekor / Idéer för badrumsskåp
Idéer för badrumsskåp

Idéer för badrumsskåp

BADRUMSKABINIDÉER – Organisationen av badrummet är ett måste. Det spelar ingen roll hur bra badrumets design är. När det är oorganiserat ser det dåligt ut. För att inte tala om att just nu blir det svårt att hitta ett föremål som du behöver. Oroa dig inte. Vi har gott om badrumsskåpidéer som hjälper dig att organisera ditt badrum.

Ibland behövs rätt organisering för att få ett badrum att se bättre ut. Om du har problem med att organisera ditt badrumsskåp, prova våra idéer om badrumsskåp. De hjälper dig att organisera dina artiklar och förhoppningsvis också förbättra ditt badrums utseende.

Badrumsskåp idéer

1. Högt linneskåp

Idéer för badrumsskåp
Källa: pinterest.com

Att ha en lång linneskåp ger dig fler möjligheter att organisera den. Till exempel kan du dra nytta av höjden genom att placera föremål som du behöver men inte använder ofta högst upp, medan du placerar föremål som du använder dagligen på en lägre plats.

2. Smalt linneskåp

Smalt linneskåp
Källa: pinterest.com

Å andra sidan, om du har en smal linneskåp, är organisationen lite annorlunda. I det här fallet kan du lägga allt på en hylla. Se bara till att du ordnar dem efter deras kategorier.

3. Infällbar korg i rostfritt stål

Rostfritt stål, utdragbar korg
Källa: pinterest.com

Det finns många sätt att lägga till mer lagringsutrymme i din garderobshylla. Till exempel kan du lägga till några utdragbara korgar i rostfritt stål i din garderobshylla.

4. Rensa glasögon

Rensa glasögon
Källa: pinterest.com

Du kan också lägga till flera klara glasögon på ditt badrum. Tydliga linser håller dina behov organiserade, torra och synliga. Om du vill kan du placera de element som är viktiga för dig i dessa burkar för att göra dem tillgängliga hela tiden och lämna allt annat på olika platser.

5. Små lådor

Små lådor för badrumsskåp
Källa: ideas.staticsfly.com

Använd små lådor för att lagra föremål. Du kan gruppera objekt baserat på deras kategori för bättre organisation. Lägg till exempel extra schampon i ena lådan och lägg extra tvålar i den andra.

6. Identifiering

Bokstäver i badrumsskåpet
Källa: ideas.staticsfly.com

Märkningen ger inte längre lagringsutrymme. Det hjälper dock med att organisera saker. Att märka saker kan hjälpa dig att snabbt hitta det du letar efter.

7. Rulla handdukar

Roliga handdukar i badrumsskåpet
Källa: ideas.staticsfly.com

Vikning är ett vanligt sätt att lagra handdukar. Vikta handdukar tar dock mer plats än att rulla. Om du behöver mer lagringsutrymme, rulla dina handdukar. Detta ger dig mer lagringsutrymme.

8. Hängande krokar

Hängande krokar i badrumsskåpet
Källa: hips.hearstapps.com

Med hängande krokar kan du använda det utrymme som normalt inte används. Till exempel under hyllan eller på en skåpdörr. Detta kan spara utrymme.

9. Medicin

medicin
Källa: hips.hearstapps.com

Organisera din medicin med avsikt. Lägg dem på en låda eller två. Applicera vid behov en etikett baserad på deras kategorier (barnläkemedel, första hjälpen etc.). Om du har barn, se till att du placerar dem på ett ställe de inte når. Se också till att läkemedlen är förseglade ordentligt.

10. korg

korg
Källa: hips.hearstapps.com

Om din linneskåp har extra utrymme under kan du lägga till en korg. Vissa garderober har en inbyggd korg. En tvättkorg i en linneskåp är till stor hjälp eftersom du kan samla smutsiga trasor, kläder eller handdukar fram till din tvättdag.

11. Rengöringsmedel

15 idéer för badrumsskåp 2020 (förbättra organisationen) 2
Källa: hips.hearstapps.com

Att rengöra badrummet är en rutin som vi alla behöver göra. För att göra det enklare kan du sätta ihop dina badrumsrengöringsprodukter på en lättillgänglig plats. Eller om du har barn, placera dem på en plats där de inte når dem men är ändå lättillgängliga för dig.

12. Hörnbehållare

15 idéer för badrumsskåp 2020 (förbättrad organisation) 3
Källa: www.goodhousekeeping.com

Hörn förblir ofta oanvända. När hörnen på din garderob inte används och du behöver mer lagringsutrymme kan du installera stapelbara hörnhyllor. Detta ger dig extra lagringsutrymme för att lagra utbytesartiklar och / eller föremål som du sällan använder.

13. Justeringar

15 idéer för badrumsskåp 2020 (förbättrad organisation) 4
Källa: www.goodhousekeeping.com

Inte alla föremål i garderoben har samma höjd. Eftersom höjden varierar kan du göra flera justeringar. Du kan till exempel placera mindre föremål på en smal hylla och större föremål på en högre hylla. Få ut det mesta av ditt utrymme och lämna inget utrymme bortkastat.

14. Viktiga punkter

15 idéer för badrumsskåp 2020 (förbättrad organisation) 5
Källa: www.goodhousekeeping.com

Vi har alla artiklar som vi använder varje dag. Det finns också en första hjälpen-kit som alltid måste vara tillgänglig. För att uppfylla dessa krav bör du hålla dina dagliga behov och din första hjälpen-kit på en plats inom räckhåll. Se till att de är lättillgängliga. Detta sparar tid och är till stor hjälp i en nödsituation.

15. Papperskorgen

Papperskorgen för badrumsskåpidéer
Källa: www.goodhousekeeping.com

Papperskorgen kan vara ful för vissa människor. Om din garderob har ledigt utrymme under och du redan har en korg utanför kan du använda den för att installera en papperskorg. På det här sättet kan du samla ditt skräp på ett ställe medan du håller det utom synhåll.

Dessa är våra 15 badrumsskåpidéer som hjälper dig att organisera ditt badrum. Vad tror du? Ska du prova några av dessa idéer?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*