Home / Hem / Inredningstrender för 2019 i Kalifornien
Inredningstrender för 2019 i Kalifornien

Inredningstrender för 2019 i Kalifornien

Kalifornien själv är en stat som är känd för sin tropiska skönhet och hisnande klimat. Husen i staten är vackra i sig. De flesta dra nytta av den moderna känslan av staten som sätter trender snarare än att följa dem. Andra ser till att de maximerar sina inredningsalternativ för att återspegla den avslappnade och fria upplevelsen som är typisk för staten.

Med det i åtanke, här är vad SoCal-husköpare gör 2019 på sin interiör för att göra sitt hem pop:

Flexibilitet och syfte

Människor flyttar från minimalistiska möbler som bara fungerar som möbler. Människor väljer alltmer bärbara föremål för enkel omläggning och möbler som också fungerar som förvaringsutrymme för att maximera hur många människor kan passa in i sina hem utan att se ut som hamstrare.

Unikhet och ljusstyrka

Serendipite_Interior_Kitchen Interior Trends för 2019 i Kalifornien

Till skillnad från den svarta och vita paletten i början av 2000-talet experimenterar människor med olika färger, mönster och texturer när de dekorerar sina hem.

Människor försöker alltmer ta saker till sina hem som du inte hittar någon annanstans. Antikviteter, samtalsämnen eller saker som fångar uppmärksamhet växer fram igen jämfört med minimalismen från tidigare år. Den genomsnittliga husägaren börjar ha en starkare önskan att sticka ut i en värld som alltmer är enastående.

textur

Plysch sammet, mönstrade plattor och allt som ger textur är alla ilska i inredningsdesignen 2018. Den genomsnittliga konsumenten blir trött på släta, polerade ytor och vill leka med hur att lägga till olika texturer och ytor i ett rum kan förändra det stora eller liten plats känns. Saker som fiskbensgolv eller byråer med beninlägg ger rum som en gång var tråkiga ytterligare dimensioner.

Tak som inspirerar

60-tals trender för interiördesign för 2019 i Kalifornien

När tänkte du senast hur ditt tak ser ut? För många trendiga kalifornier för inte så länge sedan. Eftersom vi vid denna tidpunkt har överanalyserat i stort sett allt som berör golvet i våra hem, är det bara naturligt att vi vände oss mot taket och funderade på hur vi kunde göra ett uttalande med våra tak.

Hållbara material

Zach_Cole_Design_Living_Room Inredningstrender för 2019 i Kalifornien

Den veganska livsstilen skiftar från köket till vardagsrummet, och det finns en enorm boom i grymhetsfria alternativ när människor flyttar från lädersoffor och möbler som kräver att hela skogarna skärs. Medan det är större i LA-området än någon annanstans sipprar det långsamt utåt och tar hela staten med storm.

Mer grön

Husplanter som kräver minimalt underhåll kan skapa ett hem som känns mer kopplat till naturen utan att spendera mycket tid på underhåll. Det finns två designbeslut som du kan fatta med en växt – själva växten och potten den är i.

Vad kommer härnäst?

Dessa är bara några av de senaste trenderna i Kaliforniens hem. Med tiden tenderar fler och fler att göra mer rustika och hållbara designval. Det finns inget ord för det ännu, men det är för hipstern vad yuppie är för hippien.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*