Home / Dekor / Farmhouse Kitchen Cabinet Idéer
Farmhouse Kitchen Cabinet Idéer

Farmhouse Kitchen Cabinet Idéer

Att renovera ett hem handlar om att ge hemmet en ny känsla och känsla. För att få ett otroligt resultat måste du ta hänsyn till varje rums egenskaper. Till exempel behöver vardagsrummet ett välkomnande koncept, medan sovrummet behöver en personlig touch. Vad sägs om köket?

När man renoverar ett kök överväger många först att byta skåp. Skåpet är det mest synliga elementet i varje kök och behöver mer uppmärksamhet. Om du vill skapa en ny atmosfär, överväga följande idéer för lantliga köksskåp.

Köksskåp i gråskala med backsplash för tunnelbana

Köksskåp i gråskala med backsplash för tunnelbana
Källa: homebnc.com

Det enklaste sättet att få fram nyanserna hos en bondgård i köket är att välja rätt färg, och nyanser av grått räcker. Skåpet i det här färgschemat sträcker sig till taket och ger ditt kök en annan dimension. Detta är en smart lösning för alla små kök eftersom vertikal förvaring löser problemet.

Gråskala köksskåp fungerar bäst med grädde backsplash tunnelbana kakel, vilket ger mer bondgård stil i rummet. Massiva vita bänkskivor och handfat lägger till ett modernt utseende och rena linjer i ditt rustika lantkök. Tydliga linjer gör också att köket ser mysigt ut.

Rent vitt landskök med öppna hyllor

Rent vitt landskök med öppna hyllor
Källa: carribeanpic.com

Öppna hyllor skapar en fräsch och rik känsla för ett litet kök. Istället för att installera ett skåp som tar horisontellt utrymme går denna öppna hylla vertikalt. Eftersom det ger ett öppet koncept är det lika lätt att hitta allt som att titta på det.

Lantgårdens stil återspeglas i de rena vita tunnelbanekakel och tak. För att inte nämna bänkskivor i gråskala som smälter in harmoniskt i trägolvet.

Dubbel bondgårdsköksskåp med bro

Dubbel bondgårdsköksskåp med bro
Källa: homebnc.com

Ett litet kök kräver mer tanke och kreativitet. När det gäller att välja köksskåp ser det här dubbla bondskåpet med bro oemotståndligt ut!

Det smala skåpet med glasdörr påminner om modern lantgårdstil utan mycket ansträngning. Här kan du lagra utrustning eller mat och bara spendera några sekunder på att hitta dem igen.

En bro som förbinder båda skåpen är den bästa delen. Konceptet med öppna hyllor ger dig extra förvaringsutrymme för samlarobjekt eller tillbehör. Hela köksskåpet passar bra med benvit väggfärg och tunnelbana.

Modernt bondgårdskåp med glänsande bänkskivor

Modernt bondgårdskåp med glänsande bänkskivor
Källa: roomaniac.com

Bondgård och modernt koncept kan göra en fantastisk kombination. Det här gråskaliga köksskåpet bildar en kontaktpunkt i rummet och passar in i laminatgolvet.

Farmhouse köksskåp idéer som går upp till taket erbjuder också en öppen hylla område för dig att lagra små köksredskap. Modern stil är mer synlig med blanka svart bänkskivor. Ett högt glasfönster gör att rummet ser friskt ut.

Rent utseende med minimalistisk garderob och mönstrad vägg

Rent utseende med minimalistisk garderob och mönstrad vägg
Källa: freshome.com

Vit skapar ett rent utseende i alla rum, inklusive ditt lantliga kök. Det moderna skåpet ger också minimalistiska nyanser, kompletterat med vita tak och bänkskivor.

Det här köket visar också fransk lantlig stil eftersom det har mönstrade backsplash och väggar, för att inte tala om de dubbla små glasfönstren. Den eleganta gyllene lampan står i kontrast till det allmänna utseendet på rummet.

Sömlöst öppet skåp för lantligt kök

Sömlöst öppet skåp för lantligt kök
Källa: intentalhospitality.com

Den rustika atmosfären runt köket är inte ett hinder för att skapa ett kontrasterande utseende för skåpet. Detta öppna koncept lantgårdskåp kännetecknas av sitt trätak, golv och vägg och ger dina ögon ett friskt utseende.

Köksskåpet passar perfekt med tunnelbanor och moderna köksapparater som spis och kylskåp. Rustikt köksbord med träpallar ger denna rustika köksidé perfektion.

Mysigt köksskåp med dubbla fönster

Mysigt köksskåp med dubbla fönster
Källa: luvlydecora.com

Koslighet är en viktig sak i ditt kök. Få en mysig känsla med denna köksskåpidé. Det höga skåpet med rustik yta står i kontrast till tunnelbanan och det vita taket. För att få ett fräschare utseende installeras dubbla fönster i närheten.

Skåpet skapar harmoni med lådor och köksön. Följande lantgårdskökidé har glanssvarta bänkskivor och är lämplig för små utrymmen. Men vänta! Titta på den industriella lampan som fungerar som kontaktpunkt.

Om du vill skapa en varm och vänlig atmosfär är detta en köksskåpidé.

Fantastiskt rustikt bondgårdskåp för att dölja dina saker

Fantastiskt rustikt bondgårdskåp för att dölja dina saker
Källa: hoomdsgn.com

Har du överfulla köksmaskiner? Inget mer rörigt kök! Detta rustika bondgårdskåp är där för att lösa ditt problem.

Det höga köksskåpet erbjuder extra förvaringsutrymme så att du kan dölja de flesta apparater från nyfikna ögon. För att inte tala om att det också finns lantgårdskänsla för köket. Den rustika köksön med bänkskivor i svart sten ger köket perfektion.

Lampan bidrar väsentligt till att föra in bondgården och den klassiska nyansen i rummet. Se upp för detta traditionella hängande ljus som tar dig tillbaka i tiden.

Svart och vitt för köksskåp i kontrast

Svart och vitt för köksskåp i kontrast
Källa: cambriausa.com

Följande skåp är oemotståndligt för ditt moderna lantkök. Det rena och eleganta vita skåpet med två kontrasterande färger, svart och vitt, sticker ut ovanför svarta bänkskivor och skåp.

Närvaron av ett svart köksbord med minimalistisk design ger bondgården ännu mer känsla. Tre hängande lampor med industriellt koncept kompletterar också ditt arbetsområde. Denna skåpidé är tillräcklig för varje kök med ett litet utrymme.

Lura dina ögon med allt vitt

Lura dina ögon med allt vitt i ditt kök
Källa: homebnc.com

Vit är ett smart alternativ för att skapa ett visuellt större utrymme. I händelse av att du saknar utrymme i köket är det här vita bondgårdsskåpet en bra idé. Vitt skåp passar perfekt med tak och laminatgolv.

Massiv vit köksö med blank bänkskiva ger fransk lantlig stil. Det unika hängande ljuset ovanför ön ger perfektion i hela rummet.

Men vänta! Skåpet är inte bara vackert utan också funktionellt. Vertikal förvaring är viktigt för små kök, varför följande skåp är utformat upp till taket för ytterligare förvaringsutrymme.

Du har fått höra att det finns många idéer för köksskåp för bondgårdar som du kan gå för. För alla storlekar är en bondgård ett utmärkt koncept för att lägga till en varm, vänlig och mysig känsla i ditt matlagningsutrymme. Har du bestämt dig för en kommande köksrenovering?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*