Home / Hem / Inredning på en budget
Inredning på en budget

Inredning på en budget

Det är allas önskan att deras hem eller utrymme ska vara väl utformade och inredda inuti, men inte alla, särskilt medelklassen och nedanför, gör det för att de är demoraliserade med rykten om att det är dyrt att hyra ett hem från en inredningsarkitekt. Följande fakta visar varför detta är en lögn och hur en designer kan hjälpa dig att spara degen så att du kan få en inredning på en budget.

Tiden att hyra dem:

Interior Design-on-a-Budget-1 Interior Design on a Budget

De flesta planerar på egen hand hur de ska renovera sina hem eller kontor, vilket inte är dåligt alls. Men i de flesta fall gör de aldrig det på lämpligt sätt eftersom de tenderar att glömma den här eller den här detalj. Inredningsarkitekter har å andra sidan studerat specifikt för detta och att inredningsdesign är deras specialitet.

Du kommer att undersöka alla detaljer i designen med hänsyn till dess funktion och form, inte bara estetiken. Du kan lägga till mindre detaljer som du aldrig föreställt dig och som du hade kunskap eller tid till.

Det är mycket viktigt att vara medveten om detta

Interior Design-on-a-Budget-2 Interior Design on a Budget

De flesta gör misstaget att tro att en inredningsarkitekt är densamma som en inredningsarkitekt, vilket inte är fallet. Medan en inredningsarkitekt förbättrar ditt hem konstnärliga kvalitet, gör en inredningsarkitekt det estetiska arbetet med hänsyn till hela hemmets funktion och form baserat på möbler, tillbehör, belysning och andra detaljer som användning av naturligt ljus. För att få den bästa inredningsarkitekten bör du först överväga följande faktorer:

Budgetgränsen.

Interior Design-on-a-Budget-3 Interior Design on a Budget

Innan du gör någonting är det första att göra att analysera hela ditt inredningsprojekt och analysera hur mycket du är villig att spendera i förväg. Detta låter dig spela dina kort inom den tillgängliga budgeten och markera de viktigaste nödvändigheterna, oavsett om hela huset renoveras eller bara en del av det.

Hyra en inredningsarkitekt.

Inredningsdesign-på-en-budget-4 Inredningsdesign på en budget

När du har ställt in budgetgränsen och vad du håller på med måste du fatta ett beslut om du vill gå med en inredningsarkitekt som arbetar för ett företag eller en oberoende.

Å ena sidan är det tillrådligt att välja den som arbetar i ett företag eftersom de har bra referenser, vilket innebär att de gör kvalitetsarbete, medan å andra sidan de oberoende kan vara mycket ideala eftersom de inte är knutna till andra fungerar så att den förra. På det sättet kan han och du ställa in ett schema som fungerar för er båda. Se till att du gör kloka val.

Har du någon kunskap.

Interior Design-on-a-Budget-5 Interior Design on a Budget

Det är bättre att ha en uppfattning om vad inredningsarkitekten verkligen ska göra med ditt hem. Detta kan uppnås genom att läsa några modedesigntidskrifter och artiklar relaterade till det som intresserar dig, såsom möbler, belysning, väggfärg och till och med mattor. Detta hjälper till att spara tid på att göra det slutliga urvalet av vad som verkligen behöver göras.

Samla prover

Inredningsdesign-på-en-budget-111 Inredningsdesign på en budget

Innan du fattar ett slutgiltigt beslut och hittar en designer är det bättre att ha några prover till hands och till och med prova några målningar på en svart tavla för att se intrycket de skapar i dig. Detta kommer att hjälpa till att göra rätt bedömning eftersom ingen vill att deras vägg ska målas eller dekoreras på ett sådant sätt att de omedelbart blir frustrerade om de siktar på den.

Välj betalningsstruktur.

Inredningsdesign-på-en-budget-7 Inredningsdesign på en budget

Det finns tre typer av betalningsstrukturer. En fast eller fast avgift för alla tjänster, timpris och avgift. Du måste välja vilken betalning du vill använda eftersom den inte är inställd för designers. Det finns designers som använder en kombination av avgiftsstrukturer, t.ex. B. en fast avgift för att initiera planen och sedan en kostnad för att genomföra den. Andra arbetar på timmar som kan påverka ditt schema och budget.

Inredningsarkitekter kan tillföra värde till ditt projekt som:

 • Förhindra komplikationer som du aldrig tänkt på. Reparationen skulle ha kostat dig mycket tid och pengar.
 • Vi ger dig en professionell design och ingen gissning.
 • Att kunna skapa en perfekt kombination av format och material för att berätta din visuella historia.
 • Lägg till detaljer som aldrig har passerat dig som att maximera den potentiella användningen av naturligt ljus för belysning och de dolda lagringshackarna för att uppnå ett perfekt färdigt jobb.
 • Du kan enkelt skapa en annan plan om planen i fråga inte passar dina behov och smak.
 • Se till att Skytten gör jobbet enligt den överenskomna planen och i det ögonblicket lösa ett problem för att förhindra att det blir komplicerat.
 • Att välja nödvändiga material och dekorationer för bättre kombination och hållbarhet.

Få inredningsarkitekten att börja arbeta.

Välj en inredningsarkitekt med vilken du har en bra relation

Inredningsdesign-på-en-budget-8 Inredningsdesign på en budget

En bra inredningsarkitekt är avgörande för slutresultat av hög kvalitet. Det är bättre att förklara hur man gör och förbuden innan man börjar arbeta. Han borde kunna förstå din visionhistoria när arbetet är klart. Be dem alltid visa dig deras tidigare arbete för att få en uppfattning om deras färdigheter.

Kostnaden för att anställa en inredningsarkitekt.

Följande är några av de anpassade timmar som krävs för vissa uppgifter:

 • Köksdesign 10-25
 • Badrumsdesign 8-18
 • Öppen spis 4-8
 • Specialbyggd 5-15
 • Biblioteksdesign 10-40
 • Vapenställdesign 10-60
 • Underhållningsdesign 5-20
 • Renovering av hela huset 50-150

Kostnader enligt avgiftsstruktur:

 • Inredningsarkitektassistent $ 55 / timme
 • Associerad inredningsarkitekt $ 75 / timme
 • Senior Associate Interior Designer $ 95 / timme
 • Senior inredningsarkitekt $ 125 / timme
 • Huvuddesigner $ 150 / timme
 • Start av intervjun $ 125 / $ 100 (bestäms efter att arbetet är klart)
 • Korta konsultationer (4 timmar inklusive förberedelser) är totalt 500 USD

Inredningsarkitekter gör ett rum vardera

Inredningsdesign-på-en-budget-8 Inredningsdesign på en budget

Kompetenta inredningsarkitekter har gjort det klart att personen i medelstor standard vill ha sitt hem färdigt gradvis, inte omedelbart. För att uppnå detta kan de gradvis distribuera arbetet så att du kan simma inom budgeten när projektet fortskrider. Designern skulle kunna lista de viktigaste materialen för renoveringsprocessen om budgeten verkar stram.

Förmågan att använda det som finns tillgängligt.

Inredningsdesign-på-en-budget-9 Inredningsdesign på en budget

Det är fantastiskt att se hur designers använder material och möbler som redan finns på plats för att skapa en tilltalande design. Om du råkar hitta en skicklig designer som kan dekorera om, måla om och reparera det redan tillgängliga materialet kommer han säkert att spara mycket tid och smet.

Var flexibel i ditt beslutsfattande

Inredningsdesign-på-en-budget-10 Inredningsdesign på en budget

Ibland hittar en designer inte allt du vill ha rätt med dem. Han kanske ber dig att ändra din idé om någon målning eller möbler som du har valt. Bättre att berätta för honom varför du valde dem. Detta beror på att när du förklarar det för honom kommer han att försöka förstå visionen och föreställa sig hur det skulle vara när det görs för att undvika frustrationer i slutändan om det aldrig blir bra.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*