Home / Hem / IKEA köksöar
IKEA köksöar

IKEA köksöar

IKEA köksöar

IKEA köksöar är attraktiva eftersom de ger extra utrymme för förvaring i kök. Den bästa delen? De är billiga och tillräckligt flexibla för att passa in i alla rumsarrangemang. Du kan till och med sätta en i ett hörn och bara flytta den om du behöver.

En köksö, särskilt en mobil, är ett måste för dig om du har ett litet kök eftersom det inte tar för mycket värdefullt utrymme men redan erbjuder extra lagringsutrymme och diskutrymme som du kan använda för att laga mat. Du har också mycket enklare och snabbare tillgång till föremål i ditt kök eftersom de flesta IKEA köksöar har öppna eller stängda hyllor.

Det kan inte förnekas att köksöar är smarta investeringar. Men vilken bör du välja? Onlinemarknaden är full av fantastiska versioner som du själv måste gissa varje beslut du fattar. Oroa dig inte, du behöver inte söka på marknaden som vi gjorde åt dig! Läs bara vidare, vi har listat de bästa IKEA köksöarna du kan få idag!

Kolla in dem nedan.

IKEA STENSTORP köksö

Om du redan har en ö, men vill ha en annan som inte bara erbjuder extra lagringsutrymme utan också erbjuder dina barn en egen mötesplats, är köksön STENSTORP ett bra val. Det kommer att lägga till en angränsande sittplats och arbetsplats för små barn som ligger nära kökshandlingen och din huvudö. Det är också bra eftersom det är lågt i höjd, vilket innebär att det kan paras ihop med låga stolar som inte är farliga för barn om de välter.

Naturligtvis är öns huvudsyfte att tillhandahålla en lösning för små kök som saknar ytan för att förbereda och tärna mat och hålla kryddorna och ingredienserna som används regelbundet inom räckhåll. Denna IKEA-produkt är precis vad du behöver när du har det. Eftersom det är en öppen hylla under disken har du obegränsade möjligheter att lagra, inklusive tallriksartiklar!

Den mäter 49 5/8 x 31 1/8 “och har en solid massiv ekkonstruktion med en bänkskiva i ek och hyllor av rostfritt stål.


IKEA VADHOLMA köksö

Nästa är samma enhet som den första köksön vi presenterade, men med en härlig svart yta till träkonstruktionen. Det är en vacker ö som du kan använda som en frukostkrog eller en mötesplats där barnen kan koppla av under lunch eller middag. Över den andra sidan av denna köksö finns hyllor som kan användas för att lagra olika föremål, från tallrikar, köksredskap och ingredienser till blandare, mikrovågor och andra köksredskap.

Även om du inte var begåvad med ett massivt kök betyder det inte att ditt kök borde vara mindre funktionellt. Håll det organiserat, effektivt och mysigt med denna 49 5/8 × 31 1/8 × 35 3/8 ”, vackert färdigställd ö. Pjäsen passar bra med 24 ”barstolar. Om du fortfarande är i tvivel om huruvida den svarta ytan passar ditt utrymme, skulle det vara bäst om ditt kök har en trendig bit med en industriell twist.


IKEA VADHOLMA minikökö

Bara för att ditt kök inte har mycket utrymme betyder det inte att du inte kan få ett ötillägg! VADHOLMA köksön i svart är en större och mindre bred version av ovannämnda ö. Deras smala och smala profil säkerställer att ditt nya köketillskott inte överväger ett litet rum. Med de två hyllorna och den smala lådan som den levereras med, erbjuder den också den nivå av funktionalitet och verktyg du letar efter.

De rena linjerna på denna träö ger designen en uppdaterad, modern känsla. Den svarta ytan ser också elegant ut och passar sömlöst i kök oavsett färgschema.

Det är ett stycke som är lätt att montera och som också ser ut och känns mycket dyrare än prislappen. Om du vill måla om delen för att matcha din nya köksö är det också en bra idé.


VADHOLMA köksö med ram i svart

Eftersom vi är riktigt nöjda och nöjda med det här köketillägget presenterar vi VADHOLMA köksön igen, men den här gången med en ram. Eftersom du redan känner till alla öns fantastiska funktioner, låt oss fokusera på det extra racket för detta avsnitt.

Som du kan se på bilden är det ett multifunktionellt rack med pulverlackerad stålkonstruktion. Med det här stycket är vi säkra på att slevar aldrig kommer att spridas överallt i ditt kök och visp och spatel kommer att sitta där de aldrig borde vara.

Ramen är så mångsidig att den kan användas för att lagra alla köksartiklar du vill ha. Det är i grunden en bit som du ska få när du vill frigöra flera kökslådor och skåp. Lita på oss när vi säger att ditt lilla kök kommer att kännas som ett rymligt avancerat kök med denna bit. Observera också att racket gör att du kan njuta av extra lagringsutrymme utan att kompromissa med ditt bankkonto eller köket!

Du känner redan till öns mått, men dess totala höjd när racket läggs till kommer att vara 193 cm. Se till att det inte finns några hänglampor som kommer att träffa racket när du lägger till dem.


IKEA RÅSKOG verktygsvagn i svart

Om du letar efter en billig nyttofordonvagn i slitstarkt pulverlackerat stål som erbjuder lite mer förvaringsutrymme jämfört med de köksöar vi har presenterat, ta en titt på den här. Det är en köksvagn som är helt gjord av metall och har en attraktiv, blank yta. Även om denna hyllvagn inte har några extra arbetsytor, är den perfekt för förvaring av apparater, prylar och redskap. Den kan även användas som serveringsvagn för din nästa fest.

Eftersom det kommer med hjul kommer du inte att ha svårt att komma åt de objekt som är lagrade på enheten. RÅSKOG Utility Cart är en prisvärd produkt och kan användas för otaliga ändamål. Det är också fickvänligt och dess enkla metaldesign ger dig garanti för att den kommer att smälta in i din köksdekor. När den är helt monterad mäter den 13 3/4 × 17 3/4 × 30 3/4 ”så att den lätt passar i hörn.


IKEA STENSTORP köksvagn i vitt

Om du letar efter en mer robust, mobil köksö är STENSTORP köksvagn i vitt ett bra alternativ för dig. Det är en hållbar, massiv ekvagn med starka rostfria hyllor.

Enheten har en hållbar lövträskiva som tusentals användare berömmer för att vara solida och tjocka. Det är en perfekt vagn för kockar som behöver extra klippning och förberedande utrymme. Hyllorna på den här vagnen kan användas för att lagra kokböcker, prylar och mer eftersom de är starka.

Trots sin robusta konstruktion kan hela delen lätt rullas och manövreras tack vare premiumhjulen fästa vid två ben. Denna högkvalitativa vagn kostar mer än din enkla köksvagn. Men på grund av dess mångsidighet och hållbarhet får du den funktionalitet du letar efter och många års bra användning. Hela vagnen mäter 31 1/8 × 20 1/8 × 35 3/8 “när den är helt monterad.


IKEA RIMFORSA arbetsbänk

Skönheten i en IKEA köksö ligger inte bara i dess estetik utan också i dess mångsidighet. Med RIMFORSA-arbetsbänken kan du förbereda dig en dag som souskock och den nästa som en sömnig hostess på en söndagsfrukost. Den har en robust bambuarbetsbänk, rymliga lådor, förvaringskrokar och hyllor i rostfritt stål. Gör pjäsen till en ö som kommer att arbeta övertid i ditt kök! Det är definitivt den bit som passar dina behov.

Med sina övergripande mått på 47 1/4 × 25 5/8 × 36 1/4 “packar den en stans med varje tum. Eftersom stycket är relativt stort kan det ta minst en timme att montera det. Oroa dig inte över den muskel den behövs, motiverar dess användning och påverkan när den ingår i ditt kök. Det är värt det även för sitt pris. Det kan till och med göra ett uttalande i ditt kök oavsett design eller stil. Vi garanterar att det kommer att bli en av de mesta av möblerna i ditt kök som används mest.


MALM möter NUMERAR Kitchen Island - IKEA Hackers |  Ikea kök.
Bärbara köksöar IKEA |  Mobil köksö, flyttbar.
10 Ikea Kitchen Island Ide
Skapa en IKEA Kitchen Island - Pink Little Notebook |  Ikea.
Hur man skapar en anpassad Ikea Kitchen Island - hus med Ho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*