Home / Hem / Ihf heminredning
Ihf heminredning

Ihf heminredning

Ihf heminredning

Förvandla det tomma skalet som du kallar ett hus till ett välkomnande och mysigt hem med IHF Home Decor-produkter! IHF Home Decor har spenderat mer än ett decennium på att göra produktionen och designen av unika hemtillbehör perfekt. De har framgångsrikt utsmyckat bostäder och kommersiella utrymmen med bland annat sina unika mattor, mattor och fönsterbehandlingar. Idag är företaget känt för att översätta sina designidéer till bekväm, elegant och exklusiv heminredning. För att säkerställa att du får de bästa bitarna från IHF Home Decor, kolla in vår köpguide och de bästa erbjudandena!

Konstruktion och material

När det gäller produkter från IHF Home Decor kan du vara säker på att de kommer att känna sig som hemma i ditt utrymme eftersom de har ett mysigt utseende. Ja, även deras kökshanddukar! Om du vill ha en matta från IHF vill du förmodligen handvävda produkter, vilket företaget är känt för. Flätade mattor är lyxiga med sina 100% naturliga material och tilltalande, tjocka utseende. De är också vändbara, så du får mest valuta för pengarna. När det gäller materialet till en heminredning från IHF Home Decor hittar du bara naturliga istället för syntetiska material. Vi rekommenderar att du köper jute om du vill ha ett material som är starkt och billigt, eftersom bomull tenderar att vara mjukt och dyrare.

storlek

Ta dig tid att mäta ditt utrymme och förstå i vilket sammanhang dina köp görs. Detta hjälper dig att spara mycket pengar du skulle ha spenderat för att rätta till ett kostsamt misstag. Storleken på hemtillbehör är svår att mäta på din bildskärm. Rita så snabbt en planritning så att du vet hur elementen ser ut och känns när de införlivas i ditt utrymme. Med dessa aspekter i åtanke kan du helt omforma din interiör med endast prisvärda produkter från IHF Home Décor. När du är redo, låt oss gå vidare till vår favoritdel och det är shopping! Ta en titt på våra bästa tips nedan.

Kistler handvävd matta med flera områden

När du har fått nog av heltäckande mattor och lurviga mattor kommer denna handvävda Kistler-matta med flera paneler från Zipcode Design att tilltala dig med sina livfulla färger och handgjord design. Det är en som säkert kommer att få uppmärksamhet. Den är tillverkad i Indien och handgjord av 100% bomull för att markera och ge en mjuk känsla under dina fötter.


Förstör H-flätad blå matta

De naturliga fibrerna i denna handvävda blå matta från Mistana ger den en hållbarhet och mjukhet som överträffar alla andra mattor. Denna matta är tillverkad av bomulls- och jutefibrer som bara ser ut och känns fantastiska. Den finns också i olika storlekar och former.


Vintage Star Wine Valances Window Treatment

Lägg till en touch av medelhavsstil i ditt fönster med denna Vintage Star Wine Valance-fönsterbehandling. Den är gjord av 100% bomull och har en enkel kontroll i jordnära nyanser. Den mäter 60 “vid 16” och är lätt att kombinera med andra fönsterbehandlingar för ett samordnat utseende.


Lycka är hemlagad ACC kökshandduk

Denna IHF disk- / kökshandduk är gjord av 100% naturlig bomull och har ett supermjukt handtag och snabbtorkande egenskaper. Den mäter 20 x 28 tum. Det som verkligen sticker ut med denna produkt är det använda materialet. Det är hållbar bomull som visar företagets engagemang för att hantera avfall, hälsa, rättvisa partnerskap och klimatförändringar.


Ny stjärna vin design oval golvmatta flätad matta

Ovala mattor som detta 100% jute-nummer är ett utmärkt sätt att ställa in stora entréer. Lägg på det här från IHF Home Decor med ett enkelt runt bord och du kommer att markera ditt bostadsutrymme med ett fantastiskt uttalande. Det är en handvävd matta som är extremt mjuk och naturligt gjord av ett hållbart material. Den dämpade färgen och ribbeffekten gör att spill inte syns så lätt.


Bomull king-size säng kjol

En slitstark sängkjol med högkvalitativ konstruktion och 100% naturmaterial. Mönstret är otroligt enkelt att kombinera med inredningen i ett rum. Den har designats i flera år med sitt högkvalitativa bomullstyg. Det är också en rynkfri och blekbeständig sängkjol som är vackert ruffad utan delat hörn.


Rektangel flätad matta New Country Star Wine Design

Denna lapptäcke är möjligen det mest prisvärda alternativet och förvånansvärt hållbart. Om du väljer den här produkten hittar du två fantastiska aspekter när du lägger den på ditt golv: För det första blir det bara bättre när du åldras. För det andra visar det redan några tecken på ofullkomlighet, vilket är fantastiskt eftersom du inte har något emot de fläckar eller repor du håller på att ge!


Rektangulär golvmatta flätad matta cappuccino design

Ingenting samlar ett vardagsrum bättre än mönstret på den flätade mattan under dina fötter! Det fantastiska med den här är att det är en matta som kan förvandla ditt hem på ett ögonblick och vi är inte ensamma om att säga detta. Vi har hört de bästa dekoratörernas känslor och de älskar hur mattan kan inspirera inredningen i ett helt rum!


Golvmatta i rektangel i lantlig stil

Dessa lantliga mattor finns i olika storlekar. Deras mångsidighet ger dig så många alternativ för hur du använder dem. Du kan lägga till en överdimensionerad i ditt vardagsrum för att ställa in stämningen i hela rummet, eller lägga till flera bitar i ditt kök som löpare. Oavsett vilken storlek du väljer kan du förvänta dig att mattan blir vacker och full av färg. Du kommer att bli förvånad över hur det kan göra underverk, särskilt i en hall!


Runda stolskydd

De består av 4 runda kuddar för avföring och hålls i starka jordtoner för att skapa en underbar sittmöbel. Den levereras med en subtil men ändå fantastisk färgstark look. Vattnet rinner ut genom högkvalitativa jutefibrer och dynorna torkar snabbt ut. De är även ogenomträngliga för utvecklingen av mögel och mögel!


Vintage Star Navy av IHF Home Decor - BeddingSuperStore.c
IHF Heminredning Night Shadow Jute Flätad matta |  Rektangel bondgård.
Amazon.com: IHF heminredning flätad matta rektangel 20 tum x 30.
Amazon.com: IHF Home Decor Flätad matta Ebenholts 22
Amazon.com: IHF Heminredning Jute Flätad Matta Denim |  Rektangel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*