Home / Dekor / Idéer till förvaring av badrum
Idéer till förvaring av badrum

Idéer till förvaring av badrum

Att organisera ditt badrum kanske inte är kul. Utbetalningen är dock stor. Saker är organiserade, det finns ingen röran och badrummet ser bra ut. Ännu bättre, utan röran är det lättare att hitta saker du behöver. För att hjälpa dig att organisera ditt badrum och få ut det mesta har vi kommit med några idéer för badrumsförvaring

Oavsett om ett badrum är litet eller stort är organisationen ett måste. Du bör också optimera varje hörn i ditt badrum oavsett storlek. Om du behöver idéer kan du prova några av dessa badrumsförvaringsidéer för att se till att det inte finns något bortkastat utrymme i ditt badrum.

Idéer för förvaring i badrummet

1. Gardinstolpar

15 Idéer för lagring av badrum 2020 (du borde försöka idag) 1
Källa: ajaradecor.com

Det är alltid trevligt att ha extra lagringsutrymme. Det finns i genomsnitt 16 tum mellan väggstolparna. Om din inte är i bruk ännu, varför inte bygga en liten garderob i den? På så sätt har du extra förvaringsutrymme i badrummet.

2. Hängande korgar

15 badrumsförvaringsidéer 2020 (du borde försöka idag) 2
Källa: ajaradecor.com

Är dina väggar oftast oanvända? Om den gör det, häng några korgar på den. Hängande korgar kan inte bara fungera som extra förvaringsenheter utan också som dekor. Det bästa är att de är lätta att skapa. Allt du behöver är två handduksskenor, ett band och en tråd och korgar. Voila! Du har nytt extra lagringsutrymme.

3. Eller hängande skopor

15 badrumsförvaringsidéer 2020 (du borde försöka idag) 3
Källa: cdn.josephjoseph.com

Alternativt kan du använda skopor istället för korgar. På samma sätt som korgar kan skopor helt enkelt hängas på väggen. Du kan också dekorera dem. Men till skillnad från korgar har skoporna inget hål så att de kan lagra små föremål.

4. Täckt förvaring under diskbänken

15 Idéer för lagring av badrum 2020 (du borde försöka idag) 4
Källa: ana-white.com

Lagringsutrymmen kan vara fula. Men när de placeras korrekt kan de vara ett utmärkt tillskott, speciellt om du har ett litet badrum. Om du har ett par förvaringsfack, lägg dem bara under diskbänken. Täck sedan diskbänken med en kjol som helst matchar utseendet på rummet.

5. Bildhylsa

15 badrumsförvaringsidéer 2020 (du borde försöka idag) 5
Källa: ana-white.com

Det är vanligt att hitta ett oanvändt utrymme mellan badrumsspegeln och diskbänken. Om du inte har något däremellan, lägg till en bildfält. En bildfält kan användas som förvaringsplats för dina hårprodukter, köln, parfym, lotion, handtvål etc.

6. Garderob

15 Idéer för lagring av badrum 2020 (du borde försöka idag) 6
Källa: cdn.makespace.com

Om det finns ett tomt rum på väggen kan du lägga till en garderob. Det bästa med en garderob är att den är relativt billig, speciellt om du gör den själv.

7. Förvaringstorn

15 Idéer för badrumsförvaring 2020 (du borde försöka idag) 7
Källa: pinterest.com

Ett lagringstorn är ett utmärkt alternativ om du vill ha både funktionalitet och estetik. Du kan använda ett förvaringstorn för att lagra dina handdukar och skapa en kontaktpunkt med den.

8. Kompakt hylla för elektroniska apparater

15 Idéer för badrumsförvaring 2020 (du borde försöka idag) 8
Källa: cdn.makespace.com

Har du röriga pluggar och kablar? Det är vanligt att ha dessa. För att förbättra organisationen kan du installera en kompakt hylla ovanför uttaget. På så sätt kan dina elektroniska enheter lätt nås och lagras.

9. Handdukar och korgar

15 Idéer för lagring av badrum 2020 (du borde försöka idag) 9
Källa: ana-white.com

Inte alla har ett linneskåp där badrum och handdukar kan förvaras. Om du vill förvara ditt badrum och handdukar men inte har en linneskåp kan du förvara dem i en korg istället.

10. Bokstäver

15 badrumsförvaringsidéer 2020 (du borde försöka idag) 10
Källa: cdn.josephjoseph.com

De kan inte organiseras utan att tagga din lagring. Var noga med att märka dem så att du enkelt kan hitta ett specifikt objekt. Det kanske inte verkar viktigt först, men det kommer att vara till stor hjälp i en nödsituation.

11. Andra duschstång

15 Idéer för lagring av badrum 2020 (du borde försöka idag) 11
Källa: cdn.josephjoseph.com

Vill du göra föremål som du använder under en dusch mer tillgängliga? Varför inte lägga till en andra duschstång och hänga föremålen på den? Detta gör inte bara artiklarna tillgängliga utan sparar också plats för andra artiklar.

12. Förvaringsstegspall

15 badrumsförvaringsidéer 2020 (du borde försöka idag) 12
Källa: cdn.josephjoseph.com

Detta är för föräldrar med små barn. Små barn behöver en trappstol för att komma till diskbänken. Om du behöver ytterligare lagringsutrymme är en förvaringspall ett bra alternativ.

13. Handdukshållare på dörren

15 badrumsförvaringsidéer 2020 (du borde försöka idag) 13

Det finns många sätt att hänga upp dina handdukar. Förutom linneskåp, korgar och förvaringstorn kan du fästa handduksskenor på dörren och förvara dina handdukar där.

14. Hörnbord

15 badrumsförvaringsidéer 2020 (du borde försöka idag) 14
Källa: ajaradecor.com

Hörnet i ett rum lämnas ofta tomt. För att få ut det mesta av utrymmet kan du lägga till ett hörnbord som du kan använda för att förvara kosmetika eller andra badrumstillbehör.

15 badrumsförvaringsidéer 2020 (du borde försöka idag)
Källa: ajaradecor.com

Ibland räcker inte en duschvagn. Du kanske behöver mer. När du köper en duschvagn, köp tre istället för en. En caddy är för badkaret, medan de andra två är för förvaring under diskbänken.
Ovanstående är våra badrumsförvaringsidéer. Vi hoppas att de kan hjälpa dig att organisera ditt badrum och få ut det mesta av ditt badrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*