Home / Dekor / Idéer för tak för belysning av kök
Idéer för tak för belysning av kök

Idéer för tak för belysning av kök

KÖKTAK BELYSNINGSIDÉER – Takbelysning i köket blir alltmer populärt idag i linje med modern köksstil. Vissa väljer detta belysningskoncept för att hålla sina kök rymliga på grund av begränsat utrymme.

Andra använder den här belysningsmodellen eftersom de vill experimentera med taket i sitt kök. De ser filtar som ett experiment. Detta skapar rika typer av takbelysning i köket. Några av dem kan ses nedan.

Inbyggt takbelysning i köket

Inbyggt takbelysning i köket
Källa: hgtv.com

Förmodligen det mest kända takbelysningskonceptet som du ser mycket. Denna belysningsstil kommer att passa i ett smalt kök sett från denna bild. Hela köket hålls enkelt och rymligt tack vare de inbyggda taklamporna.

Det är en stor fördel med denna belysningsmodell. Köket tillämpar till och med en liknande idé på köksfläkten. Du kan se de tre inbyggda lamporna på köksfläkten. De ger ytterligare balkar som inte produceras av de huvudsakliga inbyggda balkarna.

Rådgör med proffs för att inkludera det inbyggda i din köksplan.

Utarbetad kökstakbelysning

Utarbetad kökstakbelysning
Källa: donpedrobrooklyn.com

Vi kan kalla detta köks takbelysning påkostad trots att den tillämpar den enkla designen. Vi tror att takbelysningen i köket använder premiummaterial som förvandlas till ett stort och cirkulärt material med de små lamporna som omger det.

De små lamporna blir den andra strålkällan än de inbyggda lamporna ovanför köksskåpet i överdelen. Taket använder en kort konsol som hänger något från taket. Köket väljer grått och vitt för belysning.

Inget argument om lampornas storlek stjäl vår uppmärksamhet omedelbart.

Livlig takbelysning i köket

Livlig takbelysning i köket
Källa: greenville.outdoorlights.com

Dekorera ditt utomhusutrymme med en taklampa i köket som ser levande ut på den här bilden. Denna idé är lätt att genomföra. Massor av små glödlampor hänger så nära träköktaket.

Alla köktak i trä täcks nästan av små glödlampor. Efter att ha slagits på ser alla lampor livliga ut, speciellt om du också kompletterar lamporna med det cirkulära taklampan. Uteköket blir ett utomhusområde för små fester.

Du kan skapa detta koncept själv. Var dock försiktig när du placerar lamporna på sladden.

Traditionell takbelysning i köket

Traditionell takbelysning i köket
Källa: hgtv.com

Ett annat sätt att skapa en cool modell för taklampan i köket. Den här gången får detta utekök en traditionell belysningsstil som tar form i de två lyktorna. Lyktorna hänger på trätaket på vänster sida av köket.

Lyktorna väljer det ikoniska traditionella omslaget. Inuti kan du placera lamporna istället för eld eftersom den innehåller den riktiga traditionella belysningen. Takbelysningsläget anpassar sig till den allmänna stilen i uteköket, som kopierar den traditionella modellen.

Du känner det i träskåpen och köksväggen i rött tegel.

Enkel takbelysning i köket

Enkel takbelysning i köket
Källa: soflokitchenremodeling.com

I likhet med den tredje idén används små glödlampor för denna köks takbelysning. Denna femte idé använder en mycket enklare belysningsmetod än den tidigare. Endast en kabelledning används som innehåller några lampor.

Naturligtvis är antalet glödlampor mycket mindre än antalet i den tredje rekommendationen. Glödlamporna finns i den centrala delen av köket, strax ovanför kaffebaren.

Glödlamporna räcker för att tända uteköket när det blir mörkt. Den enkla belysningsmodellen syftar till att förbättra den lyxiga nyansen i köket.

Takbelysning i studiostil

Takbelysning i studiostil
Källa: Architectureartdesigns.com

Detta ser innovativt och bedårande ut. Ett modernt kök öppnar upp för oändliga experiment, inklusive idéer för kökstak. Du kan prova att visa upp ikoniska studiolampor i ditt minimalistiska kök som bilden visar.

Belysningsenheten består av fyra små glödlampor med det legendariska studioskyddet. Hela enheten är fäst vid köketaket. Belysningsenheten är uppdelad i två delar som, när den är påslagen, ger ljusa strålar.

Under dagen förlitar sig köket på de stora fönstren för naturligt ljus.

CCTV-inspirerad takbelysning i köket

CCTV-inspirerad takbelysning i köket
Källa: sebringdesignbuild.com

Rikta blicken mot hörnet till höger om bilden. Där sitter en liten lampa som är inspirerad av videoövervakning som vi ofta ser. Lampan riktar sig mot den övre delen av köket där antika dekorationer kan ses.

Även om det bara är en liten lampa är vi intresserade av belysningsstil. Vi applåderar idén om lampan som använder den korta hållaren som fokuserar på dekorationerna istället för att se ner.

Det här köket behöver verkligen den här lampan, eftersom det redan finns taklampan och ingångslampan.

Stort inbyggt taklampor i köket

Stort inbyggt taklampor i köket
Källa: asdinteriors.com

Några av er kan prova just denna inbyggda takbelysning i köket. Denna modell består av en stor lampa som kan skapa ljusa strålar för att belysa hela köket. Detta kan vara ett alternativ till många små inbyggda belysningskoncept för köktak.

Den stora inbyggda lampan stöder den hängande, raffinerade belysningen som faller direkt över diskbänken.

Cool köks takbelysning

Coolt kök takbelysning
Källa: jgwilliamsdesign.com

Vi hoppas att du kan se taklamporna i köket tydligt. Belysningsenheten består av två lampor med genomskinliga lock. Vi är mycket intresserade av konceptet. Med de genomskinliga locken kan balken skrytas för att belysa hela köket.

De goda nyheterna om denna idé är att du kan göra det själv. Förbered bara lamporna och locken som du kan köpa eller återanvända enligt bilden.

Mild takbelysning i köket

Mild kökstakbelysning
Källa: homeandgardendesignideas.com

Vårt sista förslag gäller den inbyggda modellen för köks takbelysning. En enastående faktor som skiljer denna idé från den tidigare tack vare takmaterialet. Detta speciella takmaterial ser delikat ut i vitt.

Takbelysningen består av två inbyggda lampor som också ser vita ut. Takfärgen kommer från köksskåpet i överdelen och köksväggen. Med detta koncept verkar takbelysningen känslig.

Vi hoppas att vår lista kan inspirera dig att experimentera med köksbelysningsmodeller.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*