Home / Dekor / Idéer för spa-badrum
Idéer för spa-badrum

Idéer för spa-badrum

SPA BADRUM IDÉER – Älskar du att gå till ett spa eller en salong? Kvinnor tycker vanligtvis om att göra detta för regelbundna hälsokontroller eller kroppsbehandlingar. Vissa gör detta för rent nöje.

Eftersom detta kan kosta dig mycket pengar regelbundet, bör det göras hemma. Vanligtvis inkluderar ett bubbelbad fristående badkar, ångduschar, flera duschmunstycken och golvvärme.

Nedan finns 10 spa-badmodeller som vi hoppas kommer att inspirera dig.

Modernt spa-badrum

Modernt spa-badrum
Källa: trendhmdcr.com

Exemplet passar din moderna lägenhet eller hus. Bilden visar att bubbelbadet tar relativt lite utrymme. Spa-badrummet har en minimalistisk design och grå natursten för golv och väggar.

Kärnan i bubbelpoolen finns i det stora badkaret. Du kan sträcka på benen medan du applicerar användbara handtvålar eller lotioner som är nödvändiga för spaet. Du kan sedan tvätta kroppen i ett av de fristående badkaren ovanför badkaret.

Spa-badrummet har ett långt förvaringsutrymme som rymmer klassiska handfat och vackra blommor.

Tydligt spa-badrum

Tydligt spa-badrum
Källa: imponerandeinteriordesign.com

Tydlig och naturskön. Spa-badrummet är välsignat med berget bakom fönstret, men vi pratar inte om det. Spa-badrumets design är modern och enkel. Du kan se den här känslan i badkarmodellen och hela tvättställsområdet.

Spa-badrummet verkar klart med valet av vitt för badkar, tak och golv. Taklampan erbjuder badrumets konstnärliga sida. De två stora speglarna kan få badrummet att se bredare ut.

Vi tror att ett spa i området kan lysa upp sinnet och lugna själen.

Naturligt spa-badrum

Naturligt spa-badrum
Källa: showyourvote.org

Vissa av er kanske föredrar att känna att ni befinner er i vildmarken. Denna önskan hjälper dig att kyla dig så mycket. Exemplet tar in badkaret av sten, som känns så naturligt.

Det finns de levande växterna bakom badkaret. Spa-badrummet är omgivet av naturstenar som blir tak och golv. Det svaga ljuset gör spaet så tyst i området.

Spa-badrummet är komplett med aromterapi, handdukar och den svala poolen på baksidan.

Tyst spa-badrum

Tyst spa-badrum
Källa: hgtv.com

Detta ligger mitt i en djungel. Åtminstone det är vad vi får från bilden. Spa-badrummet känns så fridfullt först. Att titta på träden från badkaret kan verkligen hjälpa till att lindra den dagliga spänningen efter jobbet.

Badkaret är omgivet av småsten. Spa-badrummet sätter upp träväggar och golv som gör spa-badrummet ännu varmare. Det finns garderob och förvaringsutrymme för handdukar, handtvål och aromaterapi.

Spa-badrummet visar att en lugn spa-upplevelse är möjlig trots det lilla fotavtrycket.

Minimalistiskt spa-badrum

Minimalistiskt spa-badrum
Källa: bigbathroomshop.co.uk

Du kan förverkliga ett minimalistiskt spa-badrum med minimal inredning som den här. Exemplet väljer det rena vita konceptet från badkaret till badrumsväggen. Badrummet tar ett litet utrymme.

I det trånga området förblir spa-badrummet ljust och bekvämt med de stora fönstren bredvid badkaret. Gör dig bekväm och låt all aromaterapi passera genom din hud.

Optimera den hemlagade spa-upplevelsen genom att njuta av den gröna utsikten bakom fönstret. Mönstret är lämpligt för en modern lägenhet eller ett hus.

Orientaliskt spa-badrum

Orientaliskt spa-badrum
Källa: viendoraglass.com

Den orientaliska spa-badrumsdesignen erbjuder en naturlig atmosfär. Exemplet ser mysigt och friskt ut med naturstenen för badrumsgolvet och väggen. Dessutom väljer bubbelbadet brunt, vilket genererar värme.

Bubbelbadkaret ser speciellt ut med den fristående modellen och taket direkt ovanför. Att koppla av i badkaret känns uppfriskande med levande växter och fönster. Bredvid badkaret finns det fristående badkaret.

En av väggdelarna i badrummet innehåller ljusfläckar för att lugna sinnet.

Mysigt spa-badrum

Mysigt spa-badrum
Källa: missmandyphotography.com

Återigen utnyttjar spa-badrummet platsen omgiven av träden framför fönstret. Val av neutrala färger; Grått, brunt och vitt säkerställer att badrummet känns bekvämt.

Badkaret ser enkelt och stort ut. Det stora området är rymligt så att alla känner sig lättade. De traditionella brickorna utgör golvet i badrummet. Spa-badrummet väljer det klassiska förvaringsutrymmet i trä.

Medan spa-badrummet känns så mysigt finns det de vackra glasögonen och blommorna som tillbehör.

Lugnande spa-badrum

Lugnande spa-badrum
Källa: graindesigners.com

När du gör ett hemlagat spa-badrum kan du alltid koppla av. Exemplet känns så tröstande med ljusen i form av olika storlekar och modeller.

Dessutom ser spa-badrummet naturligt och friskt ut med de naturliga stenarna som blir golvet i badrummet. Vi beundrar verkligen badkarstativet eller sittplatsen som känns naturlig med råstenarna.

Extravagant spa-badrum
Källa: artemis-office.org

Extravagant och vackert. Spa-badrummet känns förstklassigt med design och badrumsmöbler. Badkaret blir nyckelelementet omgivet av ljus och växter.

Badkaret ser speciellt ut med stativet eller stället. Du kan använda spa-badrummet för att sätta på det eleganta sminkområdet. Diskbänken använder samma möbler som den som användes för påklädning. De verkar alla klassiska.

Du kan också lägga dig på bänken med kudden. Vi uppskattar att spa-badrummet ser överdådigt ut trots det lilla utrymmet.

Rymligt spa-badrum

Rymligt spa-badrum
Källa: gjcleverley.com

Att koppla av i ett bubbelbadkar medan du njuter av den blå himlen är en lyx. Detta blir extraordinärt när du bor i en modern lägenhet eller ett hus. Spa-badrummet är minimalistiskt när det gäller modellerna med badkar och handfat.

Det finns en liten stol som sträcker benen. Användningen av vitt och grått gör spa-badrummet neutralt. Förutom rymden känns badrummet klart på grund av användningen av naturstenar för golvet.

Det sista provet föredrar att inte fylla badrummet med många tillbehör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*