Home / Dekor / Idéer för papperskorgen
Idéer för papperskorgen

Idéer för papperskorgen

KÖKSKRÄTT KAN IDÉER – Tro det eller inte, många aktiviteter i ett kök producerar så mycket skräp. Från plast till papper är skräp oupplösligt kopplat till ett kök. En soptunna är dock ett måste i ditt kök.

Du kan börja bidra till en mindre papperskorgsmiljö genom att använda lämpligt papperskorgsmaterial. Att välja en cool soptunna är en bra idé att motivera dig att återvinna föremål i ditt kök så att du inte slänger soporna senare.

Ett kök soptunna är vårt viktiga ämne. Oroa dig inte, våra tio soptunnor i köket ser snygga ut för att underlätta vår diskussion.

Blomma kök soptunna

Blomma kök soptunna
Källa: besence.club

Vi tror att du kan upptäcka den här blommiga papperskorgen i en järnaffär i närheten. Denna papperskorg ser snygg ut med designen. Det verkar som om papperskorgen använder lätt metall för att göra det lättare att flytta runt i köket.

Som bilden visar ligger papperskorgen bredvid köksbordet. Med tanke på mängden papper i köksbordet antar vi att papperskorgen innehåller oanvända papper. Förresten kan du skapa det här papperskorgen själv.

Hitta en oanvänd behållare i ditt hus och täck över den med mönstrat designpapper.

Stäng papperskorgen

Stäng papperskorgen
Källa: idealhome.co.uk

Vi hoppas att du kan se papperskorgen ordentligt eftersom den är längst till höger på bilden. Papperskorgen är mycket vanlig i dagens hushåll. Papperskorgen är nära fönstret.

Soptunken använder locket. Den är gjord av robust metall som vi tror kan hålla länge. Papperskorgen har bra förmåner där locket kan förhindra dålig lukt från att spridas i köket.

Du kan öppna fönstren så att dåliga dofter kommer ut naturligt.

Bekant kök soptunna

Bekant kök soptunna
Källa: city-data.com

Detta är en av de vanligaste papperskorgen i moderna hushåll. Papperskorgen är gjord av grå plast som ser ljus ut. Det kompletteras med locket som du enkelt kan öppna för att placera skräp.

På grund av den lätta känslan är papperskorgen lätt att flytta. Detta kök sätter papperskorgen under kökshalvön. Papperskorgen ser snygg ut med tanke på det långa och smala utseendet.

Du kan kasta många saker i papperskorgen, från matrester till livsmedelsförpackningar.

Häftigt papperskorg

Häftigt papperskorg
Källa: home-designing.com

Det finns många häftiga modeller av soptunnor på marknaden. En av dem är den här runda papperskorgen. Den är gjord av ljus, vitmålad metall. Det är mitt på köksväggen för att göra det enkelt för alla att se.

Vi tror att papperskorgen är lätt att flytta med tanke på de små hjulen. Den är utrustad med ett lock för att förhindra att dålig lukt sprids i soporna i köket.

Förutom den trendiga modellen tror vi att papperskorgen kan hålla länge.

Dold köksavfallskorg

Dold köksavfallskorg
Källa: familyhandyman.com

Dålig lukt av skräp kan vara en olägenhet för vissa av er. På grund av detta finns det en innovation som i stort sett är känd som den dolda köksavfallskorgen. Låter ganska smart, eller hur? Detta passar perfekt i de små garderoberna.

Du kan bara dra i sidan för att öppna papperskorgen. Modellen kan förhindra att den dåliga lukten av skräp sprids till hela köket. Papperskorgen kan också hålla köket snyggt.

Bilden visar att det troligtvis finns två soptunnor i köket som du kan bjuda in att använda var och en för olika typer av sopor.

Avancerad soptunna för kök

Avancerad soptunna för kök
Källa: idealdriveways.com

Skjut helt enkelt en av hyllorna så att papperskorgen kan öppnas av sig själv. Vår nästa idé är verkligen en sådan innovation. Vi kallar detta avancerat av två skäl. Den första är relaterad till teknik.

Den andra avser papperskorgen. Modellering kan hjälpa dig med avfallshantering. Använd varje papperskorg för olika avfallskategorier. Till exempel är en av papperskorgen för att hålla ekologiskt skräp.

Medan den andra papperskorgen är för att hålla kemiskt avfall.

Enkel köksavfallskanna

Enkel köksavfallskanna
Källa: Sevenstonesinc.com

På samma sätt som den dolda soptunken använder vår sjunde idé en enklare soptunna. Denna soptunna använder rund burk tillsammans med hållaren. Med den övergripande modellen kan du ta den med bara en hiss.

Papperskorgen ser liten ut och kan därför bara rymma ett litet antal föremål. Trots den lilla storleken innehåller skräpskyddet locket som kan förhindra dålig skräplukt från att spridas i köket. Ganska cool!

Under diskbänken kök soptunna

Under diskbänken kök soptunna
Källa: sociedadred.org

Ett annat smart sätt att använda och dölja papperskorgen. Den här gången placeras sopburken under diskbänken. Papperskorgen ser trendig ut när den delas i dessa två små lådor.

Var och en av lådorna kan användas för att rymma olika typer av avfall. Papperskorgen placerar hjälper hela köket enkelt och snyggt. Du kan använda sopburken för avfall som uppstår när du tvättar smutsiga diskar.

Avslappnad köksavfallskorg

Avslappnad köksavfallskorg
Källa: bestineslovenia.com

Lätt och avslappnad. Vår nionde idé håller folk upptagna när de besöker en järnaffär och letar efter en prisvärd och användbar soptunna. Soptunnan i köket ligger bredvid kylskåpet.

Denna positionering är avsedd att påminna alla om att kasta matförpackningar och liknande i papperskorgen omedelbart. Ett sådant litet steg som kan hjälpa till att städa upp hela köket.

Trä kök soptunna

Trä kök soptunna
Källa: jaydson.org

Ett köksavfall kan använda trä som visas på bilden. Papperskorgen ser rustik och naturlig ut. Papperskorgen skapar en vintage känsla när den placeras i ett kök. Papperskorgen ser stark och rättvis ut.

Med tanke på storleken kan du förmodligen inte lägga mycket avfall i det. Trots det kan papperskorgen täcka lukten av dåligt skräp om den kommer in i hela köket. Dessutom ser papperskorgen snygg och elegant ut jämfört med de flesta tidigare exempel.

Vi hoppas att när du väljer den lämpligaste papperskorgen för ditt kök, tänker du på att återvinna avfall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*