Home / Dekor / Idéer för kustbadrum
Idéer för kustbadrum

Idéer för kustbadrum

KUSTBADIDÉER – Efter de nautiska badrumsidéerna erbjuder vi dig nu 10 typer av kustbad. I grund och botten låter de två badrumskoncepten dig njuta av en oersättlig atmosfär med utsikt över havet eller havet.

Särskilt kustbadmodellen väljer en vit och mjuk eller ljus nyans av blått. Badrumskonceptet fyller vanligtvis området med strandtillbehör. Du kan öva stilen i modern och traditionell badrumsstil i alla tillgängliga utrymmen.

Ren kust badrum

Ren kust badrum
Källa: idealhome.co.uk

Välj träskivor om du vill göra ett badrum vid havet. Detta ser rent ut eftersom brädorna ser råa ut. Materialet blir badkarets vägg, golv och stativ.

Bilden visar att stilen kan appliceras på ett smalt badrum. Badrummet fyller området med badkar, skåp och handfat. De verkar alla enkla och funktionella.

För dekoration väljer badrummet den återvunna lådan och strandbilden. Gardinen innehåller fartyget som ett extra tillbehör.

Mjukt bad vid havet

Mjukt bad vid havet
Källa: nebldgsupply.com

Detta tar upp ett stort område. Badrummet är mjukt vid beröring eftersom det bibehåller den rymliga känslan. Badrummet är målat i en mjuk blå nyans som är nära besläktad med havstonen. Den andra delen av badrumsväggen är gjord av träskivor.

Golvet i badrummet ser rent och klart ut med naturstenen som keramik. När det gäller badkaret köper badrummet det stora tillsammans med skåpet. Diskbänken hålls minimalistisk av den lilla diskbänken.

Du kan visa de vita blommorna för tillbehöret.

Minimalistiskt bad vid havet

Minimalistiskt bad vid havet
Källa: bringcahome.org

Vi tror att detta kustbad ligger på stranden. I duschområdet kan du njuta av den vackra blå himlen framför fönstret. Badrummet upptar ett smalt område.

Detta får oss att förstå att badrummet använder det minimalistiska konceptet. Det sätter upp träbrädorna som verkar obearbetade. Det finns duschområdet och sittgruppen. Träskivorna fungerar också som en bänk.

Inga tillbehör kan ses här. Bara ett par galgar för att hålla handdukarna. Detta kan vara ett bra alternativ för dig som har en budget.

Bedårande badrum vid havet

Bedårande badrum vid havet
Källa: hgtv.com

Den här ser så bedårande ut. Badrummet är ett perfekt val för dig med små barn. De kan känna sig glada varje gång de går in i badrummet. Det är tack för badrumsbakgrunden med fisk och hav.

Intressant är att tapeten ser rödaktig ut istället för blåaktig. Det andra levande är i badrumsgolvet. Badrumets golv är gjord av svarta och vita plattor. Du kan ställa in de rundade fönstren enligt följande.

Fönsterstil påminner oss så mycket om dem i ett fartyg.

Trevligt badrum vid havet

Trevligt badrum vid havet
Källa: godecorus.com

Trevligt och autentiskt. Exemplet blandar den mjuka nyansen av blått och vitt. Färgerna representerar bäst kustens smak. För de viktigaste grunderna väljer badrummet badkar och handfat.

Badkaret ligger bredvid fönstret. När du kopplar av i badkaret kan du njuta av naturen. Badrummet ser vackert ut med ljuskronabelysningen.

Med kustdekorationerna kan du välja antingen en del eller alla tillbehör. Strandbilden, den blå, återvunna lådan och de levande växterna blir dekoration.

Attraktivt badrum vid havet

Attraktivt badrum vid havet
Källa: photos.hgtv.com

Ett annat färgalternativ för dig som letar efter något annat än blått. Det verkar vara mellan blått och grönt. Det gör badrummet till en början attraktivt. Dessutom sker färgvalet i form av de två modellerna.

Den första hänvisar till badrumsväggen, som verkar ren. Medan den andra är i gardinen med det mönstrade motivet. Området garderob och handfat verkar enkelt. Det intressanta är i de små havsbilderna ovanför skåpet.

Återigen kan badrummet vid havet se ut otroligt trots det lilla utrymmet.

Kreativt badrum vid havet

Kreativt badrum vid havet
Källa: hoomdesign.com

Vi har en kreativ kustbadmodell för ditt trånga badrumsutrymme. Exemplet använder respektive blå nyans. Under målningen är badrummet täckt med de livfulla, rektangulära små plattorna.

För den lägsta delen väljer badrummet träskivorna. Vi beundrar verkligen hur badrummet praktiserar kuststilen genom en sådan väggkomposition. För dekoration placerar badrummet sjöstjärnsprydnaden på diskbänken.

Lyxigt badrum vid havet

Lyxigt badrum vid havet
Källa: mkumodels.com

Detta är ett bad vid havet som du kan koppla av i varje dag. Du kan ta den känslan från eldstaden och stolen. Detta kännetecknas av ett lyxigt utseende.

Badrummet är en blandning av blått och grönt. Detta gör att badrumets väggar och tak ser ut som de är på havet. Badrummet består av högkvalitativa möbler.

Du känner det i klädningsavdelningen, det öppna förvaringsutrymmet och stolmodellen.

Avkopplande badrum vid havet

Avkopplande badrum vid havet
Källa: missmandyphotography.com

Den här ser också lite slösig ut. Det håller badrummet rymligt med minimalt innehåll. Detta gör att badrummet känns avkopplande. Badrummet sätter upp de vitmålade träskivorna för taket och väggen.

Det finns ljus som gör badet lugnare. Du kan även titta på TV-program. Det finns det stora förrådet med handfat på toppen. Resten hålls fri så att du känner dig bred.

Naturligt kustbad

Naturligt kustbad
Källa: freshouz.com

Det sista exemplet ser naturligt och återvunnet ut. Vi hänvisar till träbjälkarna som senare kommer att målas så gröna. Dessutom har badrummet ett klassiskt utseende med återvunna balkar, lampan och porträttet.

Badrummet använder det stora badkaret och den korta garderoben. Klädningsavdelningen ser vintage ut med statyerna och den stora spegeln. Under spegeln är den vintage eldstaden inspirerad av den öppna spisen.

Vår sista rekommendation kräver att du ställer in den extra budgeten för att jaga balkarna. Men när det är klart är resultatet värt det.

Därför är dessa våra 10 kustbadidéer som sträcker sig från prisvärda till dyra. Försök!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*