Home / Dekor / Idéer för köksbelysning
Idéer för köksbelysning

Idéer för köksbelysning

GALLEY KÖK BELYSNINGSIDÉER – Köksbelysningen för köket ger strålning för ett litet område. Du behöver inte mycket glödlampor eller lampor för ett smalt kök eftersom det använder för mycket energi.

Med detta i åtanke kommer du troligen att tro att köksbelysningen i köket är begränsad till inbyggda eller infällda belysningskoncept. Vår lista berättar istället om rik köksbelysning i köket för att ta dig ur den enkla köksbelysningen i köket som du mest känner till.

Snygg köksbelysning på köket

Snygg köksbelysning på köket
Källa: Secureidm.com

Vi känner alla till en liten glödlampa. Vad sägs om några glödlampor i olika storlekar som samlas? Låter coolt, eller hur? Det blir ett allmänt koncept för detta köksbelysningskoncept.

Belysningen består av fem glödlampor som tar olika former, från små till stora. Fokus ligger på den största glödlampan. Var och en av glödlamporna ansluts med sin egen kabel och hängs sedan i köketaket.

Belysningen faller över köksbänkskivan. Denna enkla idé visar sig vara snygg köksbelysning.

Modifierad skafferi köksbelysning

Modifierad skafferi köksbelysning
Källa: familyhouseremodeling.com

Detta skafferi använder två typer av belysning. Vårt fokus är på hängande lampor. Belysningen ser så unik ut eftersom den ändrar den vintage ljusstilen. Du kan få denna smak från en ljuskrona som blir belysningens hjärta.

Till skillnad från de flesta ljuskronainspirerade lamporna skyddar den ljuskronan med ett fågelbo. Överdraget och hållaren använder alla den starka metallen. Detta gör att belysningen ser robust och gammal ut samtidigt.

Belysningen faller över träköön, som också ser vintage ut. Denna belysning visar sofistikerad belysning känner inget kökutrymme.

Inbyggd köksbelysning i köket

Inbyggd köksbelysning i köket
Källa: traditionalhome.com

Två inbyggda runda lampor ligger direkt ovanför trottoaren i detta skafferikök. Detta är förmodligen den vanligaste belysningspositionen som de flesta av oss känner till. Med arrangemanget kan belysningen sprida strålar till alla hörn av köket.

För din information passar den inbyggda belysningen så bra med ett minimalistiskt kök som det här. Belysningsstilen kan bibehålla en enkel stil i köket på grund av det begränsade utrymmet. Den inbyggda belysningen fungerar inte ensam.

Den stöds av taklampan och de stora fönstren. Detta kök vet mycket väl hur man skapar ett hälsosamt skafferi.

Avslappnad köksbelysning i köket

Avslappnad köksbelysning i köket
Källa: festhome.com

Lossa upp ditt skafferi med rätt köksbelysning som kan lugna dig. Vanligtvis innehåller ett skafferi avancerade köksapparater och verktyg. Denna futuristiska ton kontrasteras med de mjuka färgerna som används här.

Efter vitt väljer köket den grå belysningen för att uppnå en mildhet som bland annat kommer från de vita skåp och tak. Intressant nog att märka att köket väljer två taklampor.

De två koncepten är alla inspirerade av belysningen i det lantliga köket, vilket skapar en avkopplande och hemtrevlig känsla i köket.

Livlig köksbelysning av köket

Livlig köksbelysning av köket
Källa: hgtv.com

Ett skafferi ska vara ljust och livligt. Det är förmodligen huvudmålet med detta hallkök. För att uppnå detta mål väljer detta kök denna vackra taklampa som faller över köksbänken.

Belysningen skapar livfulla strålar som räcker för många aktiviteter i detta smala kök. Belysningen blir det enda spotlighten för detta kök på natten. Den ljusa strålen räcker för att köket bara ska kunna placera en lampa.

Under dagen kan köket helt enkelt öppna fönstren för att släppa in färska strålar och luft.

Enkel köksbelysning

Enkel köksbelysning
Källa: homedit.com

Ja, ibland behöver du bara en glödlampa som kan skapa en kraftfull stråle för ditt skafferi. Ett snabbt tips för denna idé: välj backsplash för tunnelbanekök som visas på bilden. Backsplash verkar vara blank vilket hjälper till att öka strålnivån som produceras av glödlampan.

Ett annat tips är att välja den blanka bänkskivan och vita och minimalistiska möbler. Materialen kan öka strålen som produceras av glödlampan något. Från och med nu finns det regler för att göra glödlampan som räcker för detta skafferikök.

Applicera en som passar din kökssituation.

DIY köksbelysning

DIY köksbelysning
Källa: jgwilliamsdesign.com

Vår sjunde skafferi har liknande egenskaper som den sjätte. Det får oss att förstå att detta kök också är beroende av små glödlampor för att skapa strålar för köket. Den här gången tar köket ett kreativt steg.

Du kan göra denna idé själv. Återanvänd klara lock för att sprida strålen bredt Sätt sedan in de små glödlamporna i kåpan. Det sista steget är att hänga dem från köket taket som köket föreslår.

Precis rätt? Med det mest vita elementet kan strålen vara bredare än väntat.

Graderad köksbelysning

Graderad köksbelysning
Källa: baneproject.com

Tänk på taket i ditt kök som en duk som väntar på att din kreativitet ska göra det till en konstnärlig idé. Det driver förmodligen detta kök att välja den belysningen. Belysningen består av en pendel.

Det som gör belysningen så bra är belysningens nivånivå. Täckkonceptet påminner om det stegvisa taket. Belysningen ser bra ut vilket gör belysningen till ett riktigt drag i detta kök.

Belysningen ligger mellan köket och matsalen.

Mysig köksbelysning

Mysig köksbelysning
Källa: Architecturaldigest.com

Vi kan inte motstå det starka konstläget i det trånga köket. Det mesta av köket är klädd i svartvitt och har en minimalistisk design med noggranna köksredskap och diskar.

Köket väljer två stora infällda lampor för att matcha färgerna. Lamporna räcker för att skapa strålar till skafferiköket. Storleken på varje lampa gör belysning till en cool sak.

Belysningen väljer det klassiska läget, vilket skapar mysiga och fridfulla stämningar.

Cool köksbelysning

Cool köksbelysning
Källa: tlight.us

Vi är mycket intresserade av köksbelysningen i köket på grund av den lilla lampplaceringen. Belysningen använder den raka hållaren som rymmer de små lamporna. Lamporna pekar i olika riktningar.

Var och en av lamporna producerar svaga strålar. När alla är på når strålen alla delar av köket. Om detta inte räcker kan du tända lamporna under skåpet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*