Home / Dekor / Idéer för kök i rostfritt stål
Idéer för kök i rostfritt stål

Idéer för kök i rostfritt stål

RUSTFRITT STÅL KÖK BACKPLASH IDÉER – De flesta av oss känner till rostfritt stål som ett allmänt använt material för köksredskap. Hållbart och lätt att hitta, många gillar att använda rostfria matlagningsprodukter.

Vet du inte att rostfritt stål kan användas som en backsplash? Om detta låter nytt för dig, kolla in våra rekommendationer nedan. Men om detta inte är nytt för några av er, läs vidare eftersom det kan finnas några idéer som du ännu inte känner till.

Backsplash i rostfritt stål i tunnelbanestil

Backsplash i rostfritt stål i tunnelbanestil
Källa: donpedrobrooklyn.com

Du måste känna till tunnelbanan som en backsplash-design. Denna backsplash-modell är nära relaterad till det klassiska läget. Låt oss nu ta en backsplash-design i rostfritt stål som den första idén.

Det visar sig att tunnelbanestilen backsplash inte ser lika stilig ut som i andra backsplash-mönster. Istället ser backsplashen elegant och solid ut. Backsplash täcker tomma utrymmen mellan skåpet och bänkskivan.

Fönstret skar av bakstycket. Backsplash ger neutrala och lätt glänsande toner till detta eleganta kök.

Vanligt backsplash i rostfritt stål

Vanligt köksbacksplash i rostfritt stål
Källa: wearefound.com

Backsplash i rostfritt stål är ett toppval för minimalistiska kök, som den här bilden visar. Du kan helt enkelt fästa rostfria plåtar som inte innehåller något mönster. I själva verket ser backsplash också ut som vanligt och neutralt.

Backsplashet väljer inte en specifik ton i rostfritt stål. Med det här valet ser backsplashen blank och enkel ut. Backsplashen matchar skåpen och bänkskivan i rostfritt stål.

Backsplash balanserar de röda lådorna och skåpen i nedre delen av köket.

Snygg backsplash i köket i rostfritt stål

Snygg backsplash i köket i rostfritt stål
Källa: hgtv.com

Det finns alltid något vackert med en förvrängd ordning i en backsplash. Denna bild ger dig ytterligare bevis på hur denna enkla stil kan ge ett vackert läge. Backsplash består av rostfria plåtar, som också fungerar som bakgrund för huven.

Vi påpekar särskilt de två färgtonerna i rostfritt stål som används i arken. Som du ser använder de rostfria stålplåtarna koncentrerat och mindre koncentrerat rostfritt stål i diagonalerna.

Hela bakplattan ser strålande och iögonfallande ut när den används i köket, som är avrundat med högkvalitativa skåp och bänkskivor.

Glittrande köksbacksplash i rostfritt stål

Glittrande köksbacksplash i rostfritt stål
Källa: tierraeste.com

I likhet med det andra tipset bjuder vår nästa backsplash-idé dig att leta efter en annan typ av rostfritt stålplåt. Den här gången kan du välja de glittrande rostfria stålplåtarna som visas på bilden.

Backsplashen ser glittrande ut på grund av de små rutorna som senare bildar en U-form. Backsplash matchar kökshuven i rostfritt stål.

Backsplashen matchar bänkskivan i köket som ser grå ut, även om inget material av rostfritt stål används. Backsplashen kommer till sin rätt med de röda skåpen, som inte är glänsande men eleganta.

Förtjusande köksbacksplash av rostfritt stål

Förtjusande köksbacksplash av rostfritt stål
Källa: hgtv.com

Du kanske undrar vad som skiljer denna idé från den första? På ett ögonblick bär de alla backsplash-brickor i tunnelbanestil. Den femte av våra tio backsplash-idéer för kök i rostfritt stål består dock av mindre, rektangulära rostfria plattor.

Som ett resultat ser backsplashen söt ut. Vi älskar hur köket väljer det här bakstycket. Backsplash förbättrar det neutrala och metalliska utseendet på köket. Backsplash passar också bra med den vita, lilla tekannan och dekorationerna.

Backsplash håller sin ljusa nyans, men på en låg nivå.

Kreativt köksbacksplash i rostfritt stål

Kreativt köksbacksplash i rostfritt stål
Källa: donpedrobrooklyn.com

Det finns två saker ur denna backplash som gör idén kreativ. Backsplashen är gjord av sexkantiga rostfria plattor med en unik form. Backsplash väljer en sexkantig kakel som ser längre ut på båda sidor.

Dessutom gynnar bakplattan den mörka nyansen av rostfritt stål. Som ett resultat ser backsplash dramatiskt ut. Tonen matchar en elegant och varm känsla tack vare trämöbler och lådor.

En sista anmärkning om denna idé: välj en mörk rostfri backsplash för ett elegant kök.

Trendigt ryggstöd i rostfritt stål

Trendigt ryggstöd i rostfritt stål
Källa: albraqah.com

Det coolaste med plåtar i rostfritt stål är att du kan välja motivet för en backsplash. Den här gången väljer backsplash rostfritt stål med trimmade, rektangulära plattor.

Backsplash väljer också två nyanser av rostfritt stål; mörk och ljus. När du ansöker om det här köket ser backsplashen trendigt och futuristiskt ut. Backsplash erbjuder ett elegant läge i köket, vilket ser väldigt snyggt ut med de blå skåpen.

Sammantaget ger backsplash en fin kurva så att köket har mer intermezzo.

Söt köksbacksplash i rostfritt stål

Söt köksbacksplash i rostfritt stål
Källa: custommade.com

Att genomföra vår åttonde strategi kräver inte mycket ansträngning. Du kan också köpa rostfria plåtar här. Du kan beställa denna backsplash-mockup speciellt, men du kan skapa hinder. Rostfritt stål ser faktiskt enkelt ut.

De blygsamma kurvorna räcker för att den här backsplashen ska se söt och cool ut. Backsplash förbättrar den mörka känslan i detta kök. Den mörka atmosfären kommer från skåp och lådor i svart trä.

Backsplash gör inte längre köket så mörkt.

Eklektiskt köksbacksplash av rostfritt stål

Eklektiskt köksbacksplash av rostfritt stål
Källa: cjcfc2018.com

Vi uppmuntrar dig att ta en närmare titt på denna backplatta. Vi kallar detta mångsidigt eftersom det finns två typer av backsplash som täcker köket. Med den första backsplash-idén används en slät rostfri plåt precis intill ugnen.

Den första backsplashen går från topp till botten och känns glödande. Det fungerar också som en bakgrund för köksfläkten. Den andra är mosaiken, som täcker nästan hela köket, inklusive mosaiken bredvid bänkskivan.

Sammantaget ser köket bra ut med de två.

Intressant köksbacksplash i rostfritt stål

Intressant köksbacksplash i rostfritt stål
Källa: Pinterest

Vi tycker så mycket om att spela med geometri. Vi hoppas att du kan känna på samma sätt. Vi hänvisar till denna köksbacksplash, som är geometrisk igen. Den här gången väljer vi plattor av rostfritt stål.

Var och en av brickorna i det här bakstycket innehåller tre superklippta rektanglar som får en inverterad komposition från en sida till en annan. Den enkla ordningen resulterar i denna attraktiva backplash.

Backsplashen matchar det eleganta köket där träskåp och bänkskiva i natursten används.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*