Home / Dekor / Idéer för gästbadrum
Idéer för gästbadrum

Idéer för gästbadrum

Gästbadrumsidéer – Vi rekommenderar att du separerar gästbadrummet från huvudbadrummet. Designen gör att dina gäster kan känna sig fria att gå på toaletten utan att till exempel komma in i det stora badrummet i ditt sovrum.

Efter att ha placerat gästbadrummet rekommenderar vi 10 gästbadrumsmodeller som gästerna kan känna sig bekväma med. Det finns viktiga tips som du kan omsätta i ditt eget gästbadrum.

Varmt gästbadrum

Varmt gästbadrum
Källa: improvenet.com

Exemplet ser varmt ut eftersom det väljer brunt som huvudfärg. Badrummet ser avslappnat ut och antar den badrumsmodell som vi ofta ser i hotell eller mötesrum. Provet består av de väsentliga aspekterna för varje gäst.

Den bruna nyansen framträder från skåpet, som blir en enhet med diskbänken. Badrummet sätter upp fyrkantiga plattor som kombinerar brunt och vitt. Gardinen ser söt ut med den prickade modellen.

Det blygsamma badrummet gör att gästerna kan sminka sig, bada och andra aktiviteter.

Trevligt gästbadrum

Trevligt gästbadrum
Källa: stylebyemilyhenderson.com

Det andra exemplet ser långt ut av naturen. Så snart badrumsdörren öppnas hälsar gästbadrummet oss med det helt vita utseendet. Badrummet lockar oss med de tre partitionerna som verkar dela upp varje område.

Det första avser diskbänken med det moderna och klassiska skåpet. Avsnittet ser bra ut med lamporna och de abstrakta bilderna. Den “öppna dörren” leder till garderoben, medan gardinerna leder till badkaret.

Att välja vitt är en bra idé eftersom det älskas av majoriteten av människorna.

Snyggt gästbadrum

Snyggt gästbadrum
Källa: hgtv.com

Braun väljer den tredje idén, som föredras i det första exemplet. Gästbadrummet ser dock snyggt ut eftersom färgen ser ut i olika former och material. Till exempel väljer badrummet den brunaktiga mosaiken för duschområdet.

Badrummet lägger den bruna naturstenen för golvet. En annan trendig aspekt är badrumets vägg. Aspekten använder den brunaktiga väggmålningen, stora brickor och mosaikplattor.

På skåpet finns den abstrakta målningen, som också använder brunt som temafärg.

Attraktivt gästbadrum

Attraktivt gästbadrum
Källa: doxenandhue.com

Vissa aspekter av gästbadrummet ser extraordinära ut. Istället för ett badkar väljer exemplet det duschområde som ser brett ut. Avsnittet ser också kreativt ut när det gäller vägg- och golvval.

Gästerna skäms bort med badrumstillbehör som fyller det öppna förvaringsutrymmet. Du kan lägga handdukar, handtvål, pappersdukar och andra. Att hålla dem lagrade är en påminnelse om du glömmer att de är förbrukade.

Den sista punkten är badrumsgolvet, som kombinerar de två modellerna.

Bondgårdens gästtoalett

Bondgårdens gästtoalett
Källa: xolivi.com

Vintageälskare kan använda badrum i lantlig stil. Badrummet ser till och med söt ut med den lilla bänken och den vagninspirerade vävnadshållaren. Till skillnad från de tidigare exemplen har gästbadrummet inte badkar eller dusch.

Gästbadrummet på bondgården väljer neutrala färger som vitt, grått och brunt. Väskan målas grönt för att ändra de neutrala färgvalen. Badrumsgolvet är utformat för konventionella grå plattor i sådana rutor.

Det finns den återvunna stegen för att ta upp handdukarna, och ja det finns positiva ord på väggen.

Färskt gästbadrum

Färskt gästbadrum
Källa: bhg.com.au.

Kanalisera din preferens för naturen för ditt gästbadrum. Det lilla området ser friskt ut och kommer säkert att charma dina gäster. Badrummet består av badkaret och diskbänken, som ser vardagliga ut.

Fyll sedan badrummet med levande växter och trämaterial. Trätonen dyker upp på stegen och i det öppna lagret. Du kan använda de två för att torka våta handdukar eller lagra torra tyger.

Dina gäster kan använda den som de vill. Det flytande minnet kan visa tillbehör eller handtvål.

Otroligt gästbadrum

Otroligt gästbadrum
Källa: hansgrohe.co.za

Vi älskar hur gästbadrummet bibehåller den rymliga känslan med exakta möbler och badrumselement. Valet av skåp sparar mycket utrymme. På den andra sidan av skåpet finns den hängande diskbänken.

Diskbänken vetter mot den stora spegeln som kan fungera som en visningsyta. Området använder den underbara och vackra lilla keramik. Gästerna kan förvara sina tillhörigheter i en av de flytande lådorna på väggen.

Och hängningsområdet ser så bedårande ut med metallmaterialet.

Tyst gästtoalett

Tyst gästtoalett
Källa: medinmleko.club

Gästbadrummet ser lugnt ut tack vare den ganska dramatiska tonen som visas på badrumsväggmålningen. Badrummet väljer grå som huvudfärg. Färgen tar meddelandet från väggmålningen till golvet.

Vi älskar särskilt väggplattorna i duschområdet. Strategin gör att området ser unikt ut. Den andra coola aspekten kommer från spegelns stil. Gästerna kan använda lagringsutrymmet under diskbänken för att förvara sina tillhörigheter.

Modernt klassiskt gästbadrum

Modernt klassiskt gästbadrum
Källa: stylebyemilyhenderson.com

Du kanske undrar vad klassiska aspekter av gästbadrummet är. Det superstora badkaret påminner oss om samma badrum från förr. Badkarmodellen är särskilt lämplig för gäster med små barn.

Det andra vintageobjektet dyker upp från det vitmålade trätaket ovanpå badkaret. Vi älskar att badrummet har den söta trappan som gästerna kan sitta på. Och vi kan inte försumma badrumsgolvet, som känns modernt.

Trevligt gästbadrum

Trevligt gästbadrum
Källa: aimhouses.com

För ett vackert gästbadrum kan du lita på en extraordinär modell som den här. Elementet ser vackert och elegant ut med den kurviga modelleringen. Valsen lägger också till den vackra tonen i badrummet.

Badrummet visar att du kan välja grönt istället för rosa eller gult för ett elegant gästbadrum. Färgen har vissa former, som den mosaikinspirerade bakgrunden i hela badrummet.

Samma färg implementeras i praktiken för duschområdet med de små plattorna. Kombinationen av grönt och brunt gör badrummet verkligen lockande.

Så det här är våra 10 idéer för gästbadrum för dig. Har du dina favoriter från listan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*