Home / Dekor / Idéer för diskbänk utomhus
Idéer för diskbänk utomhus

Idéer för diskbänk utomhus

UTANFÖR KÖK SENK IDÉER – Diskbänken är oupplösligt kopplad till utekökets design. Från tvätt av smutsiga ätredskap till köksredskap, ett handfat garanterar rena och hälsosamma näringsämnen för våra magar.

Till skillnad från inomhuskök använder kökshandboken utomhus inte sofistikerade och dyra material. Detta beror delvis på uteköket som erbjuder praktisk och enkelhet. Detta minskar inte det fantastiska utseendet på diskbänken samtidigt.

Ta reda på mer om det på vår lista.

Lätt diskbänk utomhus

Lätt diskbänk utomhus
Källa: Norbandys.com

Lätt att hitta och billigt. Denna diskbänk utomhus finns i många byggvaruhus. Hitta detta handfat och installera det själv till ditt utekök. Denna bild visar särskilt denna fritidsbilsvask.

Detta enkla handfat är perfekt för att tvätta smutsiga diskar och köksredskap. Placera de smutsiga på antingen vänster eller höger sida om diskbänken. Bär rengjorda diskar och köksredskap till hyllan eller till den andra delen av bänkskivan (se bild).

Denna rekommendation visar att en begränsad budget inte längre kan bli en begränsning för hälsosam matlagning.

Förbättrad diskbänk utomhus

Förbättrad diskbänk utomhus
Källa: ameliarestoration.com

Konvertera din diskbänk till den här moderna och ljusa. Tack vare detta speciella material verkar diskbänken neutralt och enkelt. I likhet med den första idén är diskbänken lämplig för att transportera diskbänken i ett mobilt kök i fritidsfordon.

Diskbänken använder samma färg på materialet som medföljer bakplattan och bänkskivan. I den här fyrkantiga diskbänken kan du tvätta smutsiga diskar och rengöra frukt och grönsaker innan vidare bearbetning.

Diskbänken använder en unik kran som kan vara den särskilt bedårande platsen för diskbänken.

Gemensamt utomhus diskbänk

Gemensamt utomhus diskbänk
Källa: gr8lakescamper.blogspot.com

Vi tror att du förmodligen känner till denna diskbänk. Precis som vårt första förslag ser detta handfat mer solid ut. Diskbänken tar upp en liten, fyrkantig plats med kranen som ser vanligt ut idag.

Diskbänken innehåller ett relativt stort handfat som du kan lägga i några smutsiga tallrikar och glas samtidigt. Direkt bredvid diskbänken finns en liten trähylla för att placera rengjorda tallrikar eller glas.

Diskbänken passar i ett fritidsfordon, som bilden visar. Men självklart kan du installera den här modellen för alla typer av utomhusköksmodeller.

Beundransvärd handfat utomhus

Beundransvärda utomhushandfat
Källa: mooresrv.com

En svart fyrkantig mini-handfat kontrasterar med en söt vit kran i den här bilden. Du kompenserar för diskbänken i det här utomhusköket. Diskbänken är liten, som det här uteköket visar.

Du kan välja denna handfatmodell om du har begränsat utrymme. Det lilla handfatet begränsar placeringen av smutsiga diskar samtidigt. Detta kräver senare att du ofta bär rengjorda rätter direkt efter tvätt.

Du kan lägga de rengjorda diskarna på hyllan eller i behållaren. Det svarta materialet ger hela enheten ett lite elegant utseende.

Kortfattad diskbänk utomhus

Kortfattad diskbänk utomhus
Källa: houstontxoutdoorkitchens.com

Denna diskbänk utomhus verkar vara integrerad eller inbyggd i hela köksmodellen. Vi ser bara ett handfat tillsammans med kranen. Inga verktygslinjer eller avfallshanteringsanläggningar visas i den här bilden. De är sannolikt täckta av kökets fasta tillstånd.

Diskbänken ser väldigt liten ut och har en superbrett bänkskiva som rymmer smutsiga och rengjorda diskar. Dela helt enkelt de smutsiga och rengjorda diskarna i två olika områden bredvid diskbänken.

Diskbänken använder bekanta material och modeller som vi ofta ser i moderna kök.

Kompakt handfat utomhus

Kompakt handfat utomhus
Källa: outdoor.youthsparkchallenge.com

Du kan välja den här kompakta utomhusköksmodellen som är välbekant i dagens kök också. Diskbänken innehåller ett handfat i rostfritt stål som ser lätt och modernt ut. Du kan se att kranen ser vanligt ut.

Bredvid bassängen finns en annan rostfri plåt som fungerar som ett torrt område. Diskbänken är företrädesvis en enkel hylla för förvaring av rengjord disk efter tvätt. Diskbänken ligger på ett träbord som står i kontrast med diskens metalliska utseende.

Graciös diskbänk utomhus

Graciös diskbänk utomhus
Källa: jarohoney.com

Längst till höger kan du se att en graciös kran är redo att hälla rent vatten för en liten diskbänk under. Liksom den femte idén verkar diskbänken vara inbyggd i hela köket. Leveransledningarna och avfallshantering täcks av köksstället.

Diskbänken ser elegant ut med glödande, brun keramik som blir köksbänkskivan. Det lägger till en graciös känsla i själva handfatområdet. Under diskbänken ser du två hyllor som innehåller keramik.

Du kan använda hyllorna för att placera rengjorda rätter.

Fin utomhus handfat

Fin utomhus handfat
Källa: noreaster.online

Ett annat exempel på vad som verkar vara ett inbyggt handfat. Den här gången ser diskbänken snyggt och solid ut med den stora kran som ger rent vatten. Diskbänken väljer ett handfat av lämplig storlek för att rymma en rimlig mängd smutsiga diskar.

Du kan inte lägga många smutsiga diskar eller stora köksredskap i skålen samtidigt. Det finns ett köksredskap direkt efter diskbänken. Du kan ta med rengjorda rätter till köket i huset.

Annars kan du torka de rengjorda disken på bänkskivan direkt efter tillagningsverktygen.

Cool utomhus diskbänk

Cool utomhus diskbänk
Källa: najwakitchen.com

Svart marmor eller keramik blir en lätt ingångspunkt för utseendet på ett svalt handfat. Åtminstone kommer det att vara vår slutsats för denna utomhusvask. Diskbänken består av en hög kran och en fyrkantig bassäng.

Bredvid bassängen finns en bred, tom bänkskiva där smutsiga eller rengjorda diskar kan samlas. Använd utrymmet istället för att sätta upp en hylla. Ekonomiskt och målinriktat.

Smart utomhushandfat

Smart utomhushandfat
Källa: crowsurvival.com

Ett handfat på träplattan är perfekt för att tvätta smutsiga diskar samt färska grönsaker och frukt. Diskbänken innehåller en kort kran för att förse det vita bassängen med rent vatten.

Från bilden kan vi gissa att poolen är ganska stor. Bär rengjorda rätter i fordonet eller torka dem på bänkskivan bredvid köket. Låt solen torka de våta diskarna medan du och andra familjemedlemmar njuter av hälsosamma måltider under resor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*