Home / Dekor / Idéer för belysning av köksbord
Idéer för belysning av köksbord

Idéer för belysning av köksbord

KÖKBORDSBELYSNINGSIDÉER – Ett köksbord är ett annat namn för en köksö. De flesta köksägare väljer en blygsam köksö, som består av ett kök med stolar, handfat och andra möbler.

Inom denna tabell kan du göra en mängd olika aktiviteter, från att äta med hela familjemedlemmarna till att laga mat. Med tanke på denna betydelse är det inte konstigt att många placerar köksbordslampor precis ovanför bordet.

För mer information om varje belysningsstil, se listan nedan.

Cool köksbordbelysning

Cool köksbordbelysning
Källa: festhome.com

Stor applåder för denna stil i köket, som representerar total design mitt i det trånga utrymmet det upptar. För de av er som läser den här webbplatsen mycket är detta ett av våra mest omtalade kök från olika vinklar.

Vid den här tiden vill vi fokusera på köksbordets belysning, som ser supercool ut. Belysningen består av två taklampor med det vita trekantiga locket. Överst på locket kan du se de små runda hållarna som fäster lamporna i taket.

Lamporna lyser direkt ovanför köksön som det söta träbordet ligger på.

Trevligt köksbord belysning

Trevligt köksbord belysning
Källa: skvl.me.

Vår andra idé är den vackra och klassiska hänglampan. Urvalet passar så bra med tabellen som visar det underbara keramik. Belysningen hänger från taket med hållarna på glasenheten.

Den övergripande belysningen består av lamporna i de vita kåporna. Du kan känna att belysningen ser graciös och klar ut på grund av de kristallliknande omslagen. Hela bordet ser ädelt och lyxigt ut.

Förutom bordsbelysningen finns det inbyggda lampor som också låter det stora köket lysa.

Enkel köksbordbelysning

Enkel köksbordbelysning
Källa: Decoist.com

Två järnhus, en lång järndotter. Med stöd från dotterbolagen är tre lampor inriktade sida vid sida. Lamporna hänger direkt ovanför köksön i det här köket.

Köksön består av ett långbord av natursten. Belysningen väljer en av de enkla, ikoniska klassiska ljusstilarna. Urvalet passar mycket bra med köket, som använder moderna och klassiska koncept.

Belysningen gör att du kan laga matingredienser och drycker med dina barn.

Trendig köksbordsbelysning

Trendig köksbordsbelysning
Källa: thechocolatemoosemt.com

Detta kök väljer en unik variation i sin mest mjuka ton. Den milda atmosfären kommer från den blå köksön, de vita skåpen och bänkskivan. Vi kallar detta kök ett strandkök.

Variationen kommer från köksbordsbelysningen, som består av tre lampor insvept i de vita, glansiga omslagen. Hela belysningen, som härrör från den klassiska ljuskåpan, ser modern och klassisk ut samtidigt.

Det är vad vi kallar trendiga. Belysningsmodellen kan göra köket ljusare tack vare det glänsande materialet.

Förbättrad köksbordbelysning

Förbättrad köksbordbelysning
Källa: laceainarie.com

Vi presenterar dig igen med köksbordsljus som sticker ut från ett helt kökstema. Efter belysningsstilen på köksbordet i den fjärde idén fokuserar detta tips på den enda hängande lampan som lyfter fram elementen i bordet.

Mitt i den mest vita tonen använder köksbordsbelysningen den starka svartmetallhållaren. Lampans omslag kopierar en av de legendariska omslagsversionerna från den klassiska eran. Omslaget skyddas av de svarta linjerna.

Intressant nog att märka att belysningen sammanfaller med det mörka träbordet. Objekt lagras i tabellen och frukter visas.

Otrolig köksbordbelysning

Otrolig köksbordbelysning
Källa: baneproject.com

Vi kan inte låta bli att beundra den här köksspårbelysningen. Det täcker det stora köket med U-formad design. En del av köksbordets belysning belyser köksbordet.

Bordslampan består av hängande lampor. Lamporna ser väldigt söta ut med denna speciella form. Med belysningen kan du äta en liten middag på bordet med dina familjemedlemmar.

När du är klar med matlagningen, servera maten och drycken direkt på bordet.

Trevligt köksbord belysning

Trevligt köksbord belysning
Källa: hgtv.com

Om du är från början visar de flesta av våra idéer pendellampor som leverantör av köksbalkar. Inget undantag från denna sjunde idé. Belysningen använder ett enkelt koncept som består av två halvovala lampor.

Häng bara en av lamporna högre än den andra. Det räcker för den vackra tonen vi kan känna genom denna placering. Köksbordet fungerar mer som ett utställningsutrymme. Du kan lägga blommorna när du inte lagar mat.

Använd bordet för att ordna mat och dryck innan du bär dem in i matsalen.

Out-of-the-box köksbord belysning

Out-of-the-box köksbord belysning
Källa: thespruce.com

Ett unikt köksbord kräver färdigbelyst bordsbelysning. Det här köket gör ett underbart jobb med att plocka upp ett. Vi vet inte exakt vad formen på bordsbelysningen heter.

Vi får formen att se udda ut. En annan aspekt som gör belysningen speciell är färgen. Vi ser sällan köksbordslampor som väljer svart som lock för lampan. Belysningen passar så bra med bordet som fungerar som matplats.

Rustik köksbordbelysning

Rustik köksbordbelysning
Källa: slowf.mphventurescorp.com

Ett rustikt kök verkar inte heller ha en bättre idé än rustik köksbordbelysning. Denna kombination förbättrar verkligen naturliga och rustika toner i köket. Det är det breda konceptet för detta kök.

Köksbordets belysning använder de fem hängande lamporna, som är klädda i ljusa och eleganta tak. Den rustika smaken kommer från järnhållarna som rymmer lamporna. Belysningen hoppas kunna bibehålla en brunaktig ton genom det levande brun-orange läget.

Belysningen belyser det böjda köksbordet där gästerna kan serveras.

Innovativ köksbordsbelysning

Innovativ köksbordbelysning
Källa: familyhouseremodeling.com

Moderna och traditionella värden visas bäst med fördel i detta skafferikök. Ovanför träbordet kan du se den hängande köksbordsbelysningen, som ser antik och innovativ ut.

Belysningen består av ljuskronan, som senare förpackas i det innovativa locket. Omslaget stjäl fågelbo design. Du kan kalla all belysning för en “ljuskrona i ett fågelbo”. Helt unikt!

Vilken köksbordsljusstil från en till tio fångar ditt hjärta djupare än någon annan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*