Home / Hem / Elegant herrgård från Urban Design Associates
Elegant herrgård från Urban Design Associates

Elegant herrgård från Urban Design Associates

De flesta som ser för sig en elegant herrgård tänker på något modernt som passar den teknik vi har idag. När du kombinerar denna teknik och lägger till lite medeltida design och arkitektur får du Saguaro Forest VII.

Saguaro Forest VII introduceras av Scottsdale Urban Design Associates (UDA). Det har utsikt över en golfbana och har fantastisk utsikt över det gröna landskapet och fantastisk utsikt över himlen. Utsidan innehåller en liten pool som är unik för nästan vad som helst en person kan föreställa sig, men ändå är utformad för att passa det utrymme den befinner sig i. Det finns också en damm som också märks men erbjuder en avkopplande atmosfär för dem som tycker om att sitta och sitta.

Inuti huset kan du hitta eleganta mönster i varje rum. Matsalen är byggd för att fylla ett stort rum med skyhöga tak med takfönster. Sandstentonerna ger en känsla av komfort där gammal värld möter ny värld.

Belysningen består av kombinationer av elektriska ljuskronor och ljuskronor, vilket ger sofistikering ett helt nytt namn. Ett badrum innehåller ett handfat som ser mer ut som ett handfat, men består av alla moderna VVS. Det andra badrummet har en viktoriansk känsla med en väldesignad handfat som verkar ha byggts in i en byrå.

Vardagsrummet eller hålan har plats för två sittstolar och är omgivet av vägg-till-vägg-böcker. Det finns en öppen spis bakom stolarna så att du kan läsa väl på kvällen eller njuta av sällskap med en älskad.

Elegant-Mansion-1 Elegant herrgård designad av Urban Design Associates

Elegant-Mansion-2 Elegant herrgård designad av Urban Design Associates

Elegant-Mansion-3 Elegant herrgård designad av Urban Design Associates

Elegant-Mansion-4 Elegant herrgård designad av Urban Design Associates

Elegant-Mansion-5 Elegant herrgård designad av Urban Design Associates

Elegant-Mansion-6 Elegant herrgård designad av Urban Design Associates

Elegant-Mansion-7 Elegant herrgård designad av Urban Design Associates

Elegant-Mansion-8 Elegant herrgård designad av Urban Design Associates
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*