Home / Dekor / Idéer för bänkskivor i badrummet
Idéer för bänkskivor i badrummet

Idéer för bänkskivor i badrummet

Så många idéer och material för badrumsbänkar har olika fördelar. Och negativ, naturligtvis. Du måste hitta det bästa för ditt badrum, eller hur? Det är därför du är här nu eftersom du behöver de detaljer vi har om det bästa av de olika bänkskivorna för ditt badrum.

Idéer för bänkskivor i badrummet

1. Bänkskiva i laminat

15 Idéer för bänkskivor i badrummet 2020 (och deras plus) 1
Källa: cdn.trendir.com

Bänkskivan i laminat är billig, perfekt för dem med en budget. Bänkskivor i laminat finns också i olika mönster och färger. Om du vill göra din bänkskiva i badrummet är en färdig bänkskiva det bästa alternativet.

2. Porslin eller keramiska badrumsplattor

15 Idéer för bänkskivor i badrummet 2020 (och deras plus) 2
Källa: newviewgranite.com

Glasplattor rekommenderas också för dem som älskar att göra allt själva. Jämfört med andra premiumbänkskivor i badrum är keramiska bänkskivor relativt billiga. Bänkskivor i porslin finns också i hundratals designalternativ.

3. Bänkskiva i massiv yta

15 Idéer för bänkskivor i badrummet 2020 (och deras plus) 3
Källa: hgtvhome.sndimg.com

Denna består av en blandning av polyester- och akrylpartiklar, alla bundna tillsammans med hartser. Det är väldigt enkelt att underhålla denna bänkskiva. Det är också lätt att reparera skadade bänkskivor på hårda ytor genom att helt enkelt slipa dem. Mönstret och färgen på den här bänkskivan är riktigt konsekventa så att du inte hittar några problem som matchar delarna.

4. Bänkskiva i tvättsten

15 Idéer för bänkskivor i badrummet 2020 (och deras plus) 4
Källa: sloak.info

Bänkskivor i täljsten kommer vanligtvis i grå eller vita toner. Om du letar efter sten som inte är porös är det för dig. Du kan underhålla denna typ av bänkskivor i badrummet mycket lätt, mycket lättare än att ta hand om bänkskivor i marmor och granit.

5. Bänkskiva i skifferbad

15 Idéer för bänkskivor i badrummet 2020 (och deras plus) 5
Källa: sloak.info

Jämfört med bänkskivor i marmor och granit är bänkskivan i skifferbadet mindre porös vilket innebär att den kommer att motstå fläckar. Till skillnad från täljsten finns skifferbänkskivan i grönt, svart och grått. Den här är ännu billigare än bänkskivan i täljstenens badrum.

6. Bänkskiva eller kalksten i travertinbadrummet

15 Idéer för bänkskivor i badrummet 2020 (och deras plus) 6
Källa: newviewgranite.com

Bänkskivor i travertin och kalksten måste förseglas upprepade gånger och noggrant. De flesta bänkskivor i kalksten och travertin idag är gjorda av kakel. Plattversionen finns, men priset kan vara högre.

7. Idéer för bänkskivor i granit

15 Idéer för bänkskivor i badrummet 2020 (och deras plus) 7
Källa: cdn.trendir.com

Granit är det mest populära materialet som används för att göra bänkskivor i badrummet. Detta betyder dock inte att alla granitytor ser likadana ut. Bänkskivan i granit har idag olika mönster, mönster och färger. Välj en som bäst passar din badrumsstil.

8. Bänkskiva i marmorbadrum

15 Idéer för bänkskivor i badrummet 2020 (och deras plus) 8
Källa: newviewgranite.com

Detta är det dyraste valet av badrumsbänkskiva. Mångfalden av mönster och färger är oändlig. Själva marmormaterialet är mjukt och poröst, så du täcker det bättre varje år så att det ser snyggt ut i ditt badrum. Detta är den enda stenen som ger dig elegans.

9. Bänkskivor i betong

15 Idéer för bänkskivor i badrummet 2020 (och deras plus) 9
Källa: sloak.info

Det finns inget som en betongplatta när det gäller ett mycket starkt och hållbart material. Detta bänkskivmaterial trender nu och kommer att ge ditt badrum ett uppdaterat utseende. Är du redo att få en till ditt moderna badrum?

10. Bänkskiva i krossat glas

15 Idéer för bänkskivor i badrummet 2020 (och deras plus) 10
Källa: newviewgranite.com

Namnet berättade för oss att denna badrumsbänkskiva är gjord av krossat glas som blir mer och mer känt idag. Det speciella med denna bänkskiva är att inga två bänkskivor gjorda av krossat glas ser lika ut. Det finns traditionella bänkskivor i krossat glas och moderna.

11. Quarts badrumsbänkskiva

15 Idéer för bänkskivor i badrummet 2020 (och deras plus) 11
Källa: cdn.trendir.com

Denna består av konstgjord sten som innehåller 90% malt liter i kombination med ett annat stenmaterial. De blandas sedan med pigment och hartser. Många stilar och färger tillgängliga. Denna bänkskiva är också mindre spröd men starkare än naturstenarna.

12. Bänkskiva i trä för badrum i vintagestil

15 Idéer för bänkskivor i badrummet 2020 (och deras plus) 12
Källa: hgtvhome.sndimg.com

Antika badrumsmöbler och vintage badrumsmöbler ser felfria ut med träbänkskivor. Dagens träbänkskiva är utformad för att motstå stänk samtidigt som den ger ett elegant uttalande. Skaffa den här för att göra ditt rustika badrum perfekt.

13. Bänkskiva i glas för lyxigt moderna badrum

15 Idéer för bänkskivor i badrummet 2020 (och deras plus) 13
Källa: newviewgranite.com

Små badrum kommer att vara fantastiska med den här bänkskivan. Bänkskiva i glas förstärker ljuset och utvidgar sedan den rumsliga uppfattningen. Modernt och modernt badrum är det bästa hem för bänkskivan i badrummet.

14. Terrazzo bänkskiva för ett modernt badrum från mitten av århundradet

15 Idéer för bänkskivor i badrummet 2020 (och deras plus) 14
Källa: sloak.info

Den lätta bänkskivan i terrazzo med mörkt fläckmönster är ett exceptionellt val för badrum med modern inredning från mitten av århundradet. Bänkskivans mörka mönster kompletterar badrumsskåpen i trä. Då kommer den ljusa färgen på bänkskivan i terrazzo att blanda den vita väggen perfekt. Din badrumsbänkskiva är inte bara funktionell utan också konstnärlig.

15. Bänkskiva i rostfritt stål för industriella badrum

15 Idéer för bänkskivor i badrummet 2020 (och deras plus) 15
Källa: hgtvhome.sndimg.com

Den bästa vän för industriella badrum är bänkskivor av rostfritt stål. Denna bänkskiva är motståndskraftig mot många saker och är extremt hållbar. Bänkskivans utseende är också elegant. Det kan också få ditt badrum att kännas större eftersom det här materialet reflekterar olika ytor i ditt badrum och sedan skapar illusioner som gör att rummet ser ljusare ut.

Varje badrumsskiva ovanför har sina egna fördelar och nackdelar. Vilka av dessa idéer vill du använda i ditt eget badrum?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*