Home / Dekor / Idéer för bänkskivor i badrummet
Idéer för bänkskivor i badrummet

Idéer för bänkskivor i badrummet

BADRUM BÄTTOPPIDÉER – En badrumsbänkskiva spelar en viktig roll för att hålla ett handfat, handtvål, mjukpapper och andra föremål. Badrumsdelen blir nu en annan attraktion på grund av många modeller av badrumsbänkskivor.

Bänkskivans badrumsmodeller är starkt relaterade till material som används ofta i hårdvaruaffärer offline och online. De har ett brett utbud av priser så att du kan välja en som passar budgeten.

Vi har 10 badrumsbänkskivor som kan tillgodose dina behov.

Bänkskiva i neutralt badrum

Bänkskiva i neutralt badrum
Källa: kohler.ca

Tunn och brunaktig. Bänkskivan i badrummet ser neutral ut med den mjuka bruna tonen. Bänkskivans utseende anpassar sig till det allmänna utseendet på badrummet, som ser så starkt ut i vitt.

Bänkskivan i badrummet är uppdelad i tre mindre delar. De två delarna rymmer handfat, som ser unika ut genom att de liknar stora tallrikar. På bänkskivan i badrummet finns handfat, kranar och handtvål.

Bänkskivan i badrummet består av rutor som ger väldigt lite utrymme.

Böjda bänkskivor i badrummet

Böjda bänkskivor i badrummet
Källa: imponerandeinteriordesign.com

Vi tror att den andra bänkskivan är gjord av granit. Vi älskar hur bänkskivan ser kurvig ut och är lång i badrummet. Bänkskivan i badrummet ser minimalistisk ut och matchar badrumets övergripande design.

Du kan visa många föremål på bänkskivan i badrummet. Bilden visar att på bänkskivan bland annat förvaras handfat, kranar och blommor.

Liksom det första exemplet blir detta en enhet med minnet. Bänkskivan i badrummet följer badrumets kurviga modellering.

Hängande badrumsbänkskiva

Hängande badrumsbänkskiva
Källa: youtube.com

Bänkskivan i badrummet väljer den hängande modellen för att hålla badrummet rymligt. Bänkskivan i badrummet använder ett två våningar koncept eftersom den nedre delen rymmer handdukar och andra tyger.

Bänkskivan i badrummet ser vit och minimalistisk ut. Det finns två handfat som fyller bänkskivan i badrummet. Kranarna fästs på badrumets vägg. Det finns inga andra tillbehör på bänkskivan i badrummet.

Det är roligt att notera att de vackra ornamenten placeras i det korta “staketet” nära badkaret.

Grå bänkskiva i badrummet

Grå bänkskiva i badrummet
Källa: toiletsguide.com

Exemplet utövar samma koncept som det tidiga. Den här gången lämnar badrumsbänkskivan ett tunt utrymme mellan första och andra delen. Bänkskivan i badrummet väljer den ljusa gråtonen.

Detta är i linje med det övergripande badrumsutseendet där grått väljs som huvudfärg. Bänkskivan i badrummet ser lite längre ut än de två handfat. Var och en av bassängerna liknar stora skålar.

Kranarna fästs på badrumets vägg. På bänkskivan i badrummet finns gräset och handtvålhållarna.

Bänkskiva i naturligt badrum

Bänkskiva i naturligt badrum
Källa: icmtset.com

Bänkskivan i badrummet antar det traditionella konceptet, vilket framgår av trämöblerna som omsluter hela sektionen. Dessutom har bänkskivan i badrummet badkaret.

Det finns två bänkskivor i badrummet som “klipps” från badkaret. Bänkskivorna i badrummet ser naturliga och fräscha ut. Detta beror på naturstenen som blir materialet. Sänkorna ser små och ovala ut.

Kranarna ser klassiska ut. De flesta av bänkskivorna är tomma utan tillbehör. Detta gäller klassisk badrumsmodellering, som inte vill omsluta badrummet med massor av ornament.

Lång bänkskiva i badrummet

Lång bänkskiva i badrummet
Källa: realestate.com.au

Lång och lindrande. Bänkskivan i badrummet är uppdelad i två delar. Huvuddelen rymmer de två sänkorna. Bänkskivan i badrummet är gjord av vit natursten som ser tunn ut.

Bänkskivan i badrummet matchar diskbänken som ser cool rektangulär ut. Det finns blommorna, tygerna mellan diskbänken. Bänkskivan följer spegelns storlek.

Medan det andra arbetsområdet mest lämnas tomt med blommorna och glaskeramiken. Här kan du placera väskor, jackor, hattar och andra föremål.

Unik bänkskiva i badrummet

Unik bänkskiva i badrummet
Källa: aimhouses.com

Trots det lilla utrymmet dras vi än en gång till badrumsstil. Bänkskivan i badrummet är ett av elementen som lockar våra ögon. Bänkskivan i badrummet ser unik ut på grund av det totala lagringsutrymmet under diskbänken.

Förvaringen ser vågig ut med det lysande materialet. Medan bänkskivan i badrummet med den brunaktiga naturstenen ser kurvig ut. Bänkskivan i badrummet innehåller handfat, kran och handtvålar.

Det finns tyget som kan användas för att torka bort vattnet som kan läcka ut ur diskbänken.

Bänkskivor i vardagsrummet

Bänkskivor i vardagsrummet
Källa: doxenandhue.com

Troligtvis i motsats till de tidigare exemplen väljer bänkskivan i trä. Materialet får senare formen på bänkskivan och förvaring. Bänkskivan ser ljus ut i rektangulär.

På grund av det lilla fotavtrycket rymmer bänkskivan i badrummet handfat och kran. Diskbänken ser lite stor ut, så bänkskivan ser smal ut. Handdukar, blommor och andra tillbehör förvaras i det öppna lagret.

Vit badrumsbänkskiva

Vit badrumsbänkskiva
Källa: stylebyemilyhenderson.com

Bänkskivan i badrummet väljer den vita keramiken som ses tunn och ren. Diskbänken ser oval ut och tar upp det centrala utrymmet på bänkskivan i badrummet. Det finns två kranar på bänkskivan, de levande växterna och tvålarna.

Det finns rättvist, tomt utrymme för väskor, hattar, plånböcker, sminkredskap och andra föremål. Bänkskivan i badrummet blir en enhet med förvaringsutrymmet. Bänkskivan i badrummet ser vit ut som matchar utseendet på badrummet.

Den vita bänkskivan i badrummet gör att området känns lätt och bekvämt.

Bänkskiva i svart badrum

Bänkskiva i svart badrum
Källa: propertyyshutters.com

Vi tror att badrumsbänkskivan ser bekant ut. Bänkskivan i badrummet är skild från förvaringsutrymmet. Det finns många föremål på bänkskivan, från badkaret till handdukarna.

Med tanke på det trånga utrymmet kommer bänkskivan i badrummet att rymma föremålen så att du kan lägga allt du behöver här i små storlekar. Lagring, å andra sidan, kan rymma näsdukar, tyger och andra.

Du kan enkelt hitta bänkskivans badrumsmaterial i hårdvaruaffärer. Materialet finns i olika priser så att du kan välja en som passar budgeten.

Vi hoppas att de 10 bänkskivans idéer kan inspirera ditt badrum att skapa om. Glöm inte att justera bänkskivan som du väljer för att matcha storleken på badrummet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*