Home / Hem / Dekorativa öppen spisskydd
Dekorativa öppen spisskydd

Dekorativa öppen spisskydd

Dekorativa öppen spisskydd

Dekorativa eldstadsöverdrag kan vara ett underbart tillskott till din rumsdekor. Oavsett om eldstaden finns i ditt vardagsrum, vardagsrum, arbetsrum, bibliotek eller sovrum, kan en vacker skärm eller glasfront göra din eldstad ännu vackrare.

Tämja eld och håll den på plats

Ett bra eldstadsskydd är ett utmärkt sätt att förhindra att din härliga eldstaden blir en dålig mästare och inte en bra tjänare – för att förstöra den gamla aforismen. En ved i en sofistikerad eldstad bildar en ojämförlig kontaktpunkt. Den blandar bild, ljud och arom för att skapa en atmosfär som bara är möjlig med en riktig vedeld. Tyvärr producerar den också aska, rök och, om träet spricker, enstaka flygande kol. Ett bra lock kan hålla din vedeldning på plats – och det finns ingen anledning alls att inte göra den vacker medan du är på den.

Eldskärmar

Brandskydd är ett viktigt bidrag till att hålla din vedeld bakom eldhundarna. Det lilla nätet förhindrar att stora bitar av levande kol dyker upp ur spisen, medan den underbara aromen av att bränna trä genomsyrar rummet. De flesta eldskärmar kan vikas eller skjutas åt sidan för aktiviteter som poppande majs, rostning av marshmallows eller wieners eller till och med enstaka bakning av äpplen. Inte alla eldstäder är tillräckligt stora för att rymma en tekanna eller holländsk spis, men vissa är – vilket kan förbättra den omgivande aromen. Valsade järnplattor med trådnät är ett utmärkt val och underbart dekorativa. Siktgaller kan dock också fästas på styrningar och skjutas över skorstensöppningen.

Glasdörrar

Elddörrar i glas är lika dekorativa och praktiska. De håller inte bara tillbaka gnistor utan hjälper också till att kontrollera rök och aska. Deras användning offrar en del av smaken och eventuellt några av de öppna matlagningsalternativen, men bevarar ändå skönheten och användbarheten hos en öppen eld i ditt hem. Glas är ett utmärkt medium för bakade mönster. Brandskyddsgaller och brandskyddsdörrar är perfekta som dekorativa skydd för din eldstad. De förbättrar förmågan att fungera som kontaktpunkt för ett rum, samtidigt som de bidrar på ett tillförlitligt sätt för att hålla gnistor och aska på sin plats. Här är tio exempel på dekorativa öppen spis för att beundra eller överväga.

De tre paneler eldskärmen

Haverhill gör ett charmigt tredelat brandskydd. Mjuka smidesjärnsbågar omger skorstensöppningen och det robusta nätverket ger synlighet, ljud och arom, medan sprak, sprak och knallar sitter kvar. Lämplig för vedeldningar och gasblock, kräver ingen omfattande installation. Vik bara ut och ställ in så att du kan gå till jobbet.


Enskild panel eldskärm

Ett platt brandskydd i ett stycke sitter jämnt med skorstensöppningen. Ben av vinkeltjärn används för att stödja plattan. Plough & Hearth har fyra modeller av denna brandskyddstyp. Två kombinerar den graciösa kupolformade toppen med scrollwork, den tredje har ett mönster av geometrisk metall. Den fjärde är en vacker plåt av metall och glas med skjutdörrar i mitten.


Posh skärm med tre paneler

Om du letar efter en elegant skärm kommer du att älska den tredelade eldstadsskärmen från Willa Arlo Interiors Roberson. Det är enkelt att ställa in. Fäll helt enkelt ut sidorna och placera skärmen framför din eldstad. Att städa upp är också en lek. Torka bara av den rika, guldfärgade metallen med en trasa. Dess utseende är fantastisk och det gör jobbet.


Skönhet och enkel åtkomst

Från Plough & Hearth kommer en vacker platt skärm med två dörrar och ett graciöst blommönster. Den yttre ramen håller glas- och metallmönstrade paneler på plats, medan två dörrar ger enkel åtkomst till elden för att ta hand om – eller rosta lite bröd om du vill. Om du älskar elegans med funktionalitet är detta ditt brandskydd.


Överflödande skärm med målat glas

Ta överflödet av ett katedralfönster till din eldstad med en tredelad eldstadsskärm från River of Goods. Det är säkert en konversationsbit och ett blickfång för ditt rum. Handgjorda av 239 skärda glasbitar och svetsade ihop med Louis Comfort Tiffany-metoden, det är ett perfekt stycke för viktoriansk inredning.


Livets träd eldstad skärm

Föreställ dig att lägereldar flimrar bland gamla ekar eller tittar på Yggdrasils mystiska skuggor när din eld brinner ljust bakom denna platta skärm. En enda dörr öppnas för enkel brandbekämpning. Lätt att ställa in, med fötterna vinklade för att hålla upp den, och lätt att rengöra talar dock för atavistiska minnen om förlorade legender.


Rik enkelhet

Njut av enkel installation och hantering med Cole & Grey enkelsidig skärm. Ett guldfärgat texturerat tenn i ett enkelt, upprepande mönster av fyra spetsiga stjärnor som stöds av en järnram är charmigt utan att vara pråligt. Priset är också blygsamt, vilket gör det till ett överkomligt val för budgetmedvetna hushåll, men funktionalitet offras inte på ekonomins altare.


En panel glas öppen spis skärm

Njut av en charmig, modern design gjord av rörformat stål, svart nät och glas för att undvika drag och hålla din eldeld i schack. De flimrande lågorna bakom glaset förbättrar skärmens utseende. Centrala gångjärnsdörrar ger enkel åtkomst till elden så att din eldstad är både säker och vacker.


Fällbar öppen spis med fyra fält

Om du har en stor öppen spis eller en med oregelbunden form, kan den fyrdelade eldstaden från Uniflame Corporation intressera dig. Tillverkad av polerad mässing med övre bågar och utsmyckade gångjärnstoppar, den har en subtil elegans som inte ser ut på sin plats med någon dekor. Dessutom finns det ett blygsamt pris för den budgetmedvetna.


Underskattad elegans med enkelt underhåll

Om du älskar diskret elegans med enkelt underhåll av din eldstad kommer du att älska den lilla eldstadsskärmen från Plough & Hearth. Nätet hålls på plats med graciöst järnrullverk som hålls samman av en robust svart järnram som innehåller de två dörrarna. Hela saken hålls på plats av vinkeljärn med lockiga tår som lägger till sitt eget dekorativa element.


Dekorativa eldstadsöverdrag ser bra ut - Isolerad dekorativ.
Tennöppnar över eldstaden |  Öppen spis, Öppen spis, Dec
Isolerad magnetisk dekorativ öppen spisskåpa - Eldstad Fashi
51 Dekorativa eldstadsskärmar för att omedelbart uppdatera din Firepla
Öppen spisskydd |  Viktoriansk öppen spis Sh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*