Home / Dekor / Idéer för badrumsplattor
Idéer för badrumsplattor

Idéer för badrumsplattor

Badrumsdekoration kan göras på många sätt. En av dem är plattsättning. Byte av kakel kan drastiskt förändra utseendet på ett badrum. Om du planerar att dekorera ditt badrum bör brickorna övervägas. Kolla in våra idéer för badrumsplattor för inspiration.

Att byta kakel i ett badrum kan ha drastiska effekter. Men inte alla brickor kan ge den bästa effekten. Beroende på omständigheterna är vissa plattor mer lämpliga för ett visst badrum än andra. Om du fortfarande är osäker på vilken typ av kakel du ska använda för ditt badrum, använd våra idéer för badrumsplattor för att hjälpa dig att bestämma.

Idéer för badrumsplattor

1. Stora brickor

15 badrumsidéer 2020 (kolla in dessa) 1

Stora plattor är ett bra alternativ även om badrummet är litet. I själva verket kan ett litet badrum dra nytta av stora plattor eftersom det verkar större än det egentligen är. Generellt sett gör stora brickor att rummet ser mysigt ut.

2. Diagonala plattor

15 badrumsidéer 2020 (kolla in dessa) 2

Du behöver inte installera brickorna horisontellt. Diagonala plattor ser också bra ut. Det kanske inte ser så organiserat ut som horisontella brickor. Dock har diagonala plattor sin egen charm. Linjerna på brickorna ser till exempel intressanta och mindre tråkiga ut.

3. Svarta brickor

15 Idéer för badrumsplattor 2020 (kolla in dessa) 3

Vill du göra ditt badrum mer ädelt, elegant och förfinat? Prova svarta brickor. Svarta plattor passar bra med vita möbler och tillbehör. Om du planerar att använda svart kakel, se till att badrummet har tillräcklig belysning, särskilt om du planerar att använda svart kakel för golv och väggar.

4. Neutrala brickor

15 Idéer för badrumsplattor 2020 (kolla in dessa) 4

Inte alla gillar djärva färger. Vissa människor föredrar neutrala färger. Om du gillar neutrala färger, överväg att använda neutrala brickor. Till skillnad från kakel med djärva färger, lockar kakel med neutrala färger inte uppmärksamhet. Snarare skapar det en bekväm, mysig och avkopplande atmosfär medan andra delar av badrummet sticker ut.

5. Mosaikplattor

15 Idéer för badrumsplattor 2020 (kolla in dessa) 5

Om du planerar att skapa en kontaktpunkt på golvet och / eller väggarna, överväg att använda mosaikplattor. Små mosaikplattor uppmärksammar platsen där de installeras utan att störa ögat.

6. Glansiga bruna plattor

15 badrumsidéer 2020 (kolla in dessa) 6

Trä kan vara ett bra komplement till ett rum. Tyvärr är de inte lämpliga för badrum. Men om du vill ha en träliknande funktion i ditt badrum kan du fortfarande ha den. Du kan använda blanka bruna plattor som liknar trä utan nackdelarna med trä.

7. Marinblå och vita brickor

15 Idéer för badrumsplattor 2020 (kolla in dessa) 7

Kombinationen av marinblått och vitt ser fantastiskt ut i nästan alla rum, inklusive badrummet. Marinblå och vit sticker ut och gör ett uttalande utan att överväldiga de andra färgerna i rummet.

8. Flerfärgade plattor

15 Idéer för badrumsplattor 2020 (kolla in dessa) 8

Om du vill ha kul, prova flerfärgade brickor. Eftersom flerfärgade plattor kommer att bli centrum för rummet är det viktigt att inte överdriva detta. Se till att du skapar en balans i utrymmet. Till exempel, förutom flerfärgade plattor, kan du använda neutrala plattor.

9. Kubismplattor

15 badrumsidéer 2020 (kolla in dessa) 9

Kubismplattor är ett utmärkt alternativ för dem som älskar retrostil. Om du inte gör det vill du använda det när du letar efter ett sätt att få ditt badrum att se större ut. Kubismplattor suddar utrymmet eftersom du inte vet var de börjar och var de slutar.

10. Jordplattor

15 badrumsidéer 2020 (kolla in dessa) 10

Jordfärger är alltid intressanta. De ser eleganta ut och ger rummet en rustik känsla. Överväg att installera jordplattor om du vill skapa ett elegant badrum utan att behöva använda djärva färger.

11. Glänsande plattor

15 badrumsidéer 2020 (kolla in dessa) 11

Att lägga blanka plattor är ett utmärkt sätt att reflektera mer ljus och få ett badrum att se större ut än vad det egentligen är. Dessutom ser rummet rent och modernt ut.

12. Vita plattor

15 badrumsidéer 2020 (kolla in dessa) 12

Ett vitt badrum är alltid bra. Med vita plattor har du ett ljust och luftigt badrum. Eftersom vitt är en neutral färg kan du dock lägga till en eller flera kontaktpunkter i rummet så att det inte ser tråkigt ut.

13. Grå och vit kakel

15 badrumsidéer 2020 (kolla in dessa) 13

Om du vill ha ett modernt badrum ska du lägga grå och vita plattor. De ger rummet enkelhet och elegans.

14. Stentravertinplattor

15 badrumsidéer 2020 (kolla in dessa) 14

Stentravertinplattor ger en naturlig, rustik och elegant atmosfär och är mycket lätta att se. När du lägger till rustika möbler och ordentlig belysning får du ett mycket elegant badrum.

15. Geometriska plattor

15 badrumsidéer 2020 (kolla in dessa)

Använd geometriska plattor för ett mer traditionellt utseende. Geometriska plattor ger rummet ett traditionellt utseende, särskilt om andra komponenter är matchande färg för plattan.

Vad tycker du om våra badrumsplattor idén ovan? Hjälper de dig att få inspiration om hur du dekorerar ditt badrum? Vi hoppas att du gör det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*