Home / Dekor / Idéer för badrumsfack
Idéer för badrumsfack

Idéer för badrumsfack

IDÉER FÖR BADRUM – Ibland behöver du mer än en kroppstvål för att bada eller duscha. Du behöver mycket oljor eller lotioner, särskilt för en spa-upplevelse hemma. De måste appliceras inom ett visst litet gap.

Gör det lättare att bada eller duscha genom att ställa in ett badrumsfack. Lägg alla föremål som du behöver för att bada i brickan bredvid badkaret. Vi har 10 modeller av badrumsfack som gör dig mer motiverad att ta hand om dig själv.

Avslappnad badrumsbricka

Avslappnad badrumsbricka
Källa: eofurniture.com

Vi tror att de flesta av er har sett badrumsbrickan minst en gång. Badrummet väljer en avslappnad träbricka i trä. Materialet poleras sedan tills det blir slätt och lätt.

Badrumsprovet innehåller kroppstvålar. Bilden visar att badrumsbrickan ligger ganska långt från badkaret. Naturligtvis kan du bara flytta badrumsfacket närmare badkaret om det behövs.

Badrumsbrickan verkar ofta användas i butiker. Du kan få badrumsbrickan till ett överkomligt pris.

Klassiskt badrumsbricka

Klassiskt badrumsbricka
Källa: oldhouseonline.com

Badrummet ser helt gammaldags ut. Det packar badrummet med vintageartiklar inklusive badrumsbrickan. Vi ser ofta prova badrummet i gamla hus. Badrumsbrickan har en klassisk kantdesign.

Det ser vackert ut i silverläge. Den innehåller dekorativa föremål som gör badrummet ännu vackrare och vintage. Badrumsfacket kan användas för att visa lotioner, handdukar och andra föremål.

Vi tror att badrumsfacket kommer att hålla dekorationen eftersom badrummet inte visar badkar på bilden.

Gyllene badrumsbricka

Gyllene badrumsbricka
Källa: decoist.com

Naturligtvis inte ett badrumsfack i guld i strikt mening. Badrumsfacket använder det gyllene materialet för att skapa klassikern. Föremålet passar mycket bra för badrummet som praktiserar moderna och vintagestilar.

Badrumsfacket ser litet och cirkulärt ut. Den placeras på det klassiska bordet. Vi tror att badrumsfacket kommer att ange tillbehören. Naturligtvis kan du ersätta innehållet med kroppsbehandling som är nödvändig för att hålla dig ren och vacker.

Vi uppskattar verkligen att badrummet ägnar sig åt detaljerna.

Lätt badrumsbricka

Lätt badrumsbricka
Källa: qnud.com

Enkelt och enkelt. Detta är den näst mest populära badrumshyllan idag. Badrumsfacket har ett unikt lock för att skydda glasögon eller andra material. Badrumsbrickan matchar badrumets övergripande tema.

Vi kan säga att badrummet ser avslappnande ut med stolen och den lurviga mattan att koppla av i. Inte konstigt att badrumsbrickan visar glaset och vattenflaskan istället.

Som ett resultat är badrumsbrickan där för att hjälpa dig att lugna dig ner i badrummet. Som i de föregående exemplen kan du ersätta dryckesartiklarna med kroppslotioner.

Smart badrumsbricka

Smart badrumsbricka
Källa: homedit.com

En sådan smart badrumsbricka. Exemplet utrustar sig med det lätta materialet som passar badkaret. Detta gör att brickan kan placeras på badkaret. Du kan flytta badrumsfacket när som helst.

Badrummet har en underbar design som kan användas för att visa en bok. Den orange svampen och oljan placeras också på badrumsbrickan. Hela idén inbjuder dig att verkligen koppla av medan du badar.

Du kan använda badtiden som ett kvalificerat ögonblick för mig genom att läsa din favoritroman.

Naturligt badrumsbricka

Naturligt badrumsbricka
Källa: coachdecor.com

Den här ser bra ut för badrumets nautiska tema. Badrumsbrickan är gjord av tång som senare omvandlas till en rik bricka. Badrumsfacket ser stort ut och har massor av kroppsbehandlingslotioner och oljor.

De flesta av dem läggs till och med i en återvunnen låda och läggs sedan på badrumsfacket. Vi tror att badrumsbrickan hjälper till att organisera lotioner och oljor. Du kan lägga till smink i facket. Att visa dem alla hjälper dig att klä dig bättre.

Förförisk badrumsbricka

Förförisk badrumsbricka
Källa: tollbrothers.com

En annan badrumsbricka gjord med trä som material. Den här gången verkar badrumsfacket vara retuscherat med designen. Badrumsfackmodellen ser förförisk ut och förblir naturlig.

Badrumsbrickan visar kroppsbehandlingslotioner, smink och en spegel. Innehållet i badrumsfacket är mer lämpligt för bänkskivan. Förvaringsutrymmet i duschområdet är för litet för att rymma badrumsfacket.

Exceptionell badrumsbricka
Källa: gestablishment.com

Det konstigaste och mest unika badrumsfacket i listan över 10 badrumsfackidéer. Badrumsbrickan är formad som ett sött badkar. Det blir en viss dekoration i sig.

Prydnaden fungerar som ett badrumsbricka eftersom vi bland annat ser kroppsolja på badrumsbrickan. Det lilla badrumsfacket gör att du kan bära den i duschområdet.

Trevligt badrumsbricka

Trevligt badrumsbricka
Källa: bocadolobo.com

Söt i svart. Badrumsfacket ser bedårande ut med den storlek som passar bra till bordet från mitten av århundradet. Dessutom ser badrumsfacket distinkt ut jämfört med föregående badrumsfack i svart.

Bilden visar badrumsbrickan med den viktigaste informationen om kroppsbehandling. Den placeras på bordet bredvid badkaret. Ta bara en av lotionerna eller oljorna medan du badar.

Vi tror att badrummet väljer badrumsbrickan för att matcha badrumets svartvita ton.

Enkel badrumsbricka

Enkel badrumsbricka
Källa: YouTube av SunshineSprinkles

Vår sista rekommendation delar samma koncept med det smarta badrumsfacket. Den här gången använder badrumsbrickan trä som material. Vi anser att badrumsbrickan är en tvättbräda.

Badrumsbrickan placeras på badkaret. Dina små barn kan enkelt flytta badrumsfacket tillsammans med badkaret. Det finns bland annat kroppstvålar som läggs på badrumsfacket.

Visst kommer badrumsbrickan att hjälpa dina barn att ta hand om sina egna kroppar. Du kan lära dem vad de behöver innan du badar genom badrumsfacket.

Vi hoppas att du kan hitta inspiration i de 10 badrumsfackidéerna, som består av små till specifika stilar för badrumsfack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*