Home / Dekor / Idéer för badrum
Idéer för badrum

Idéer för badrum

BADRUM IDÉER – Bredvid duschområdet blir badkaret ett av de mest populära alternativen i dagens hem. Badkaret garanterar en avkopplande stund medan du tvättar kroppen för vuxna och barn.

Artikeln presenterar 10 modeller av badkar som matchar badrumets övergripande utseende. Vissa kommer att se speciella ut med tillagd stående eller hållare. Det ger fördelen med att förvandla badrummet till ett handgjordt område att koppla av i efter hårt arbete.

Klassiskt badkar

Klassiskt badkar
Källa: victorianplumbing.co.uk

Det traditionella badrummet kan inte välja ett bättre badkar än detta. Badkaret ser klassiskt ut med sina plågsamma ben. Badkaret verkar rättvist vilket passar både vuxna och barn.

Det klassiska badkaret framträder i en vitaktig ton. Badkaret är utrustat med sanitära anläggningar som gör det enkelt att justera. Badkaret matchar tvättstället och skåpmodellerna, som också ser vintage ut.

Badrumsmassagen är utrustad med tyget för att torka ut benen. Det finns blommorna som förfriskningar.

Fint badkar

Fint badkar
Källa: elledecor.com

Badkaret ligger alldeles intill fönstret. Det finns blommorna, ritningen och ljusen så att du kan koppla av. Exemplet köper badkaret tillsammans med hållaren.

Badkaret ser rektangulärt ut så att du kan sträcka på benen. Det finns svarta kanter över badkaret för att placera tyger eller handdukar. Hela badkaret ser elegant och speciellt ut.

Badrummet är utlagt med ett grått golv som vi tror kan hålla vatten. Var här försiktig så att du inte rusar efter badet.

Bekant badkar

Bekant badkar
Källa: imponerandeinteriordesign.com

Det tredje exemplet liknar det första. Men den här verkar inte bekant med någon stressig benstil. Badkaret ser bra ut för både vuxna och barn. Vik in badkaret på ett lätt och minimalistiskt sätt.

Detta motsvarar hela badrumsutseendet som tillämpar den minimalistiska designen. Om du vill använda designen rekommenderar vi att du gör fönstret mindre. Detta gör det lättare för dig att njuta av panorama bakom fönstret.

Badkaret åtföljs av stolen och blommorna. Du kan lita på dem för enkel förfriskning.

Attraktivt badkar

Attraktivt badkar
Källa: artemis-office.org

Det är förståeligt att spa-badrummet skulle modellera badkaret. Badkaret ser tilltalande och speciellt ut med stativet. Badkaret ser stort ut i en oval.

Denna modellering verkar avslappnad med kranarna att matcha. Det som intresserar oss är stativmaterialet i form av vita kulor. Det finns växter och ljus överallt i badkaret.

Badkaret erbjuder verkligen utrymme för ultimat njutning. Badrummet väljer också trägolv. Detta val är säkert för barn som kan ha bråttom efter bad här.

Glödande badkar

Glödande badkar
Källa: idealhome.co.uk

På grund av dess höga format rekommenderar vi badkaret endast för vuxna. Från halvbilden hoppas vi att du kan känna badkaret glöda. Detta kan ses från reflektionen av trägolvet på badkaret.

Den glödande tonen kommer från det metalliska materialet som kombineras med det vita materialet. Badkaret i sig ser klassiskt ut som matchar badrumets utseende.

Medan du lägger dig på badkaret kan du njuta av det gröna panorama framför fönstren.

Avkopplande badkar

Avkopplande badkar
Källa: toiletsguide.com

Exemplet stöder hela badrumsutseendet. Badkaret är klädd i grått och ser också grått ut. Detta gäller även för kranen. Det som lockar oss ligger i badkarets material, vilket har en avslappnande och naturlig effekt.

Badkarets storlek verkar rättvis. Det är den söta stolen och den dinglande lampan som gör badkaret till något speciellt. Till skillnad från några av de tidigare exemplen är badkaret nära väggen snarare än fönstret.

Den avkopplande stämningen stöds av den grå atmosfären, vilket leder till lugn avkoppling.

Exceptionellt badkar
Källa: youtube.com

Den här ser väldigt unik ut. Vi kan inte säga badkarets exakta form. Naturligtvis är badkaret lämpligt för vuxna och barn. Dessutom kommer badkaret att vara en söt attraktion för barn.

Badkaret åtföljs av kranen. Det korta “staketet” fungerar som en partition på vilken ornamenten visas. När vi tittar på det övergripande badrumsutseendet förstår vi att badkaret ser så extraordinärt ut.

Badrummet ser kreativt ut med de två våningarna flytande förvaringsutrymmet och de olika väggstilarna.

Naturligt badkar

Naturligt badkar
Källa: icmtset.com

Den här ser speciell ut eftersom den blir en enhet med två handfat till vänster och höger. Badkaret är bekant med den ovala formen. Det finns inga tillbehör som blommor eller ljus någonstans i badkaret.

Det fina med badkaret är trästället, som ser naturligt och klassiskt ut. Detta motsvarar det traditionella badrumskonceptet som används här. Badkaret är utrustat med vintagekranen.

Jordnära badkar

Jordnära badkar
Källa: showyourvote.org

En annan badkarmodell för ditt hemgjorda bubbelbad. Vi tror att badkaret är av stenar. Det gör badkaret jordnära och fräscht.

Dessutom omges badkaret av levande växter och blommor. De fungerar som verklig uppfriskning. Det finns ingen kran nära badkaret. Att koppla av i badkaret måste kännas maximalt i svagt ljus.

Den brunaktiga nyansen i badrummet ökar värmen i badrummet.

Oval badkar

Oval badkar
Källa: viendoraglass.com

Vi fortsätter att kalla detta det riktiga ovala badkaret. Det hemlagade spa-badrummet väljer badkaret som verkar kort och bekvämt. Badkaret åtföljs av det rymliga området för att ta handdukar och ornament.

Det finns det ovala området precis ovanför badkaret. Det är här ljuset kommer in. Strategin får badkaret att se något speciellt ut. Vi älskar begreppet ”mini vattenfall” som en kran.

Detta gör att du känner dig lugn i badkaret.

Vi hoppas att listan kan få ditt intresse att hitta en badkarmodell som passar din personliga smak, budget och övergripande badrumsutseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*