Home / Hem / Familjerumsmöbler, layout, idéer, bilder
Familjerumsmöbler, layout, idéer, bilder

Familjerumsmöbler, layout, idéer, bilder

Du har precis undertecknat pappersarbetet för ditt helt nya hem och kan inte vänta med att börja dekorera! Du vet hur sovrummen kommer att se ut, utsikten från fönstren, köksfaciliteterna och du är glad att starta ditt nya familjerum. Du sökte i tidskrifter efter möbler, layouter, idéer och bilder för familjerum.

Ska du känna dig mer modern? Vill du hålla det mysigt med en touch av sydlig tradition? De goda nyheterna är att valet är ditt! Det är din plats. Låt oss nu arbeta med idéerna för din nya layout. Som du redan vet kommer det att finnas underbara tider att dela med vänner och släktingar i ditt nya rum.

Låt oss göra det till en plats för gemenskapen, berätta historier, läs och träffa de fantastiska människorna du bryr dig om. Börja med att välja möbler. Färgerna och tygerna är helt upp till dig. Vill du gå med läder, vill du ha ett snitt eller en kombination av soffa och kärleksstol?

Du kan söka efter en matta mitt på nätet och lägga ett soffbord på glaset för att du och dina gäster ska få förfriskningar, böcker, konstverk eller bara luta sig tillbaka och kasta upp de trötta fötterna när du kommer hem från jobbet. Det är skönheten i att ha ditt eget utrymme. Du kan göra vad du vill med det! Jag var hos en kollegas förra helgen för ett möte och de hade ett fantastiskt familjerum som vi tillbringade större delen av tiden i.

Det som verkligen blåste bort mig var inte det som fanns i rummet, men utanför familjerummet var en skräddarsydd vildfågelmatare som hennes man hade gjort. Det var bokstavligen täckt av fåglar! Alla gäster var förvånade över lugnet som vi bara fick genom att titta på Moder Natur.

Det fanns ingen tv. Det var inte ens nödvändigt. Vi hade den bästa filmen vi kunde se live framför oss, precis utanför fönstret. Jag bad faktiskt hennes man att förvandla min fru och mig till en matare också, och jag ser fram emot att lägga till den i vår yttre vy från vårt eget familjerum.

Så när du samlar dina tankar och idéer vet du bara att möjligheterna är oändliga! Jag tvivlar inte på att ditt nya familjerum kommer att ge dig minnen som säkert kommer att hålla i livet. Kom alltid ihåg att ha kul! Och ha kul att dekorera!

Familjerum-möbler-layout-idéer-bilder-1 Familjerumsmöbler, layout, idéer, bilder

Familjerum-möbler-layout-idéer-bilder-2 familjerumsmöbler, layout, idéer, bilder

Familjerum-möbler-layout-idéer-bilder-3 familjerumsmöbler, layout, idéer, bilder

Familjerumsmöbler-layout-idéer-bilder-4 familjerumsmöbler, layout, idéer, bilder

Familjerum-möbler-layout-idéer-bilder-5 familjerumsmöbler, layout, idéer, bilder

Familjerum-möbler-layout-idéer-bilder-6 familjerumsmöbler, layout, idéer, bilder

Familjerum-möbler-layout-idéer-bilder-7 familjerumsmöbler, layout, idéer, bilder

Familjerum-möbler-layout-idéer-bilder-8 familjerumsmöbler, layout, idéer, bilder

Familjerumsmöbler-layout-idéer-bilder-9 familjerumsmöbler, layout, idéer, bilder

Familjerumsmöbler-layout-idéer-bilder-10 familjerumsmöbler, layout, idéer, bilder

Familjerum-möbler-layout-idéer-bilder-11 familjerumsmöbler, layout, idéer, bilder

Familjerum-möbler-layout-idéer-bilder-12 familjerumsmöbler, layout, idéer, bilder
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*