Home / Hem / Hur du uppdaterar ditt kök framgångsrikt
Hur du uppdaterar ditt kök framgångsrikt

Hur du uppdaterar ditt kök framgångsrikt

Att uppdatera ditt kök är en investering som kan ge ditt hem ett verkligt värde.

Oavsett om du har ekonomiska medel för att ta bort väggar för att lägga till utrymme eller bara byta kosmetika när du säljer, får du en sund avkastning på investeringen första gången du går ut.

Hur du uppdaterar ditt kök så att det påverkar oavsett din budget.

Golv

LO2806ZO-002 Så här uppdaterar du ditt kök

Golvet i ett kök måste vara slitstarkt och slitstarkt. Den har mest trafik jämfört med de andra rummen i ditt hem, så golvet du väljer måste tåla tung användning.

Om du har en Trägolv i ditt kökDu kan enkelt blåsa nytt liv i den genom att slipa den och behandla den med vax, lack eller olja.

Observera att trägolv kräver regelbundet underhåll för att säkerställa deras hållbarhet och främja deras livslängd.

Om du inte tror att du kan åta dig att underhålla är trägolv inte det bästa alternativet. Tänk istället på keramiska plattor eller linoleum, som ser bra ut och är lätta att rengöra.

Fräsch färg

Bästa-kök-vägg-färger-samling-också-populär-måla-bilder Hur man uppdaterar ditt kök framgångsrikt

Att måla dina köksväggar är ett enkelt sätt att uppdatera ditt kök.

Kom ihåg att ju mer matt färgen är, desto svårare är det att rengöra. Detta kan påverka vilken typ av lack du väljer.

Du behöver en färg som är motståndskraftig mot kondens och kokning och kan torkas av. När det är möjligt, använd färger som är speciellt utformade för kök och badrum för att skapa en barriär för att måla som får dem att se bäst ut längre.

belysning

pendant-1 Hur du uppdaterar ditt kök framgångsrikt

Den belysning som ditt kök behöver beror på dess storlek och om du använder platsen för andra funktioner.

Som ett minimum behöver du arbetsbelysning och du kan uppdatera din köksbelysning med infälld belysning för att ge den ett enkelt men ändå elegant utseende.

De flesta infällda lamporna kommer med cirkulära trimstycken, men för en modern finish a Den fyrkantiga downlighten är en subtil detalj som imponerar och förvandlar ett vanligt rum till ett unikt och vackert rum.

Om rummet tillåter det kan ytterligare belysningsalternativ förbättra atmosfären. Vägglampor ger en mjukare, mer intim belysningslösning för matplatser, eller du kanske föredrar ett uttalande ljus för att belysa området.

skåp

1400954165059 Så här uppdaterar du ditt kök

Uppdatera dina skåp genom att måla dem med färger som kompletterar ditt designschema. Var inte rädd för kontrasterande färger, särskilt mellan köksön och de omgivande skåpen.

Återigen måste du vara uppmärksam på färgen du använder (en latex satin finish rekommenderas) och förstå att detta inte är en snabb uppgift: du måste förbereda dig för denna uppgift om du är gör det själv.

Tänk på hur du ska använda ditt kök och hur du kan använda belysning och färger för att definiera de olika områdena.

Kök är inte längre bara ett rum där måltider kan tillagas. De är hjärtat i varje hem och som sådan kommer du att njuta av ditt uppdaterade kök under många år framöver.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*