Home / Hem / Hemligheter för att skapa ett elegant familjerum
Hemligheter för att skapa ett elegant familjerum

Hemligheter för att skapa ett elegant familjerum

Mitt vardagsrum är så trångt att jag ofta har funderat på att samordna designen med mina barns mest övergivna leksaker. Men så mycket som mina barn älskar mångfärgad neondekor kan det få några av mina vuxna gäster att höja ögonbrynet.

Det första steget i att skapa ett elegant familjerum är att börja organisera och sedan gå efter en minimalistisk känsla för att undvika den trånga effekten som så lätt kan gå ur hand. Kolla in dessa fem hemligheter i ett elegant och funktionellt familjerum för användbara idéer.

Vävda leksakskorgar

Vävda leksakskorgar är ett snyggare alternativ till färgglada plastbehållare och håller din lilla leksaker inom räckhåll utan att kompromissa med inredningen. Enkel åtkomst innebär också enkel rengöring, så att du kan uppdatera ditt vardagsrum på nolltid.

Mjuka vävda korgar kan lägga till fin struktur i ditt system samtidigt som de skyddar klumpiga små från vassa kanter och hårda ytor. Vik upp dem och förvara dem enkelt när barnen är borta.

Ge tapeten en andra chans

wall1 hemligheter för att skapa ett elegant familjerum

Istället för att utsätta ditt hem för ångor och våta väggar med några barn som springer runt, lägg till lite stil i ditt hem med den klassiska tapetmetoden. Prickiga bakgrundsbilder är ett enkelt sätt att ge ditt vardagsrum en unik design och personlighet. För att inte nämna, det finns nu många märken som säljer tapeter som är robusta nog för att klara alla dina barn.

wall2 hemligheter för att skapa ett elegant familjerum

Ytterligare tips: applicera två typer av tapeter på motsatta väggar Gör rummet mer rymligtMen leta efter liknande färger och mönster.

Ställ in efter aktivitet

Inred 1 hemligheter för att skapa ett elegant familjerum

Verkar som en vind, men verkligheten är att vi alla använder våra familjerum på olika sätt och för olika aktiviteter. Till exempel kan två soffor passa bra i vardagsrummet, men skulle familjen fungera bättre och ha mer utrymme att leka?

Inred 2 hemligheter för att skapa ett elegant familjerum

Om du är mer benägna att somna och läsa i vardagsrummet än i TV-rummet, Macys.com stol fåtölj skulle vara mer av en snygg och praktisk passform för den förra än för den senare.

Lägg till lekfullt konstverk

lekfulla1 hemligheter för att skapa ett elegant familjerum

Det bästa sättet att ställa in rätt stämning i ditt vardagsrum är att sätta några levande konstverk på väggarna. Välj enkla, minimalistiska bitar eller ett Picasso-konstverk med en barnvänlig känsla.

lekfulla2 hemligheter för att skapa ett elegant familjerum

På så sätt kan du rama in några av ditt barns bästa bitar och även hänga dem på väggen utan att se ut på plats. Du behöver inte heller begränsa dig till bara målningar. Experimentera med levande skulpturer eller keramik. Se bara till att den syns utom räckhåll om den är ömtålig.

Rita uppmärksamhet på dig själv med gardiner

Gardiner1 hemligheter för att skapa ett elegant familjerum

En prisvärd lösning för att lägga till färg och stil. Gardiner, draperier, persienner och andra fönsterbehandlingar har alla en dramatisk effekt på det totala utseendet på ditt rum.

drapes2 hemligheter för att skapa ett elegant familjerum

Placera stolparna högt så att rummet ser större ut och använd vertikalt randigt tyg för att markera takets höjd. Glöm inte att utnyttja stilpotentialen hos dekorativa gardinhållare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*