Home / Hem / Halloween Borddekor Idéer Till Salu
Halloween Borddekor Idéer Till Salu

Halloween Borddekor Idéer Till Salu

Halloween bordsdekor idéer till salu

Med alla fantastiska idéer är det lättare än någonsin att dekorera för Halloween! En av de många anledningarna till att Halloween-dekorationer är otroligt roliga är de oändliga möjligheterna. Teman, färger, mönster och dekorativa bitar som du kan välja mellan är så enorma och omfattande. inte en enda sak är tabu!

Om du är som oss vill du också ha vänliga monster, söta spöken och färgglada pumpor för ett barnvänligt Halloween-tema. Men du kan också ta en annan väg och välja eklektiska Halloween-bitar för den läskiga slotteffekten.

Om du fortfarande kämpar för att ta reda på vilken Halloween-bordsdekor som är bäst för semestern, oroa dig inte för vi har sammanställt de mest kreativa idéerna som garanterat kommer att skämma bort och komplimanger dina gäster vid middagen.

Så utan vidare, här är de fantastiska Halloween-bordsdekorationerna som har den wow-faktorn som vi är säkra på att du letar efter:

Glasvotiv

En realistisk, noggrant detaljerad skeletthand med en klar ljushållare, det perfekta mittpunkten för en Fright Night Halloween-dukning. De övergripande dimensionerna är 6 ”H x 4” B x 4 ”D, vilket visar att ditt hem kan hålla sig elegant och minimalistiskt under denna extravaganta semester.

Med denna monokroma Halloween-inredning kan du till och med byta läskigt och läskigt för sött genom att placera godis och godsaker i glasvotivet. Om inte, lägg till färska blommor i det klara glaset. Klipp bara stjälkarna tre centimeter från knopparna så har du en ny mittpunkt för din fest! Detta är definitivt en vinnare när det gäller flexibilitet!


Pumpalykta

När du tänker på en pumpa, tänk dig inte att den ser läskig eller läskig ut. Detta är dock exakt vad den här lilla killen är när han tänds! En strukturerad jack-o-lykta från Fantastic Craft, en otroligt smart investering eftersom den kommer att lysa upp flera Halloween-fester! Det är den enda Halloween-inredningen som inte lyser upp ditt festbord eller skapar en mörk skugga i ett hörn av ditt hus. Eftersom det är tänkt att vara upplyst förbättrar det rumsatmosfären. Du kan också använda det för att lägga till lite obehag i ditt hem genom att kombinera det med flygande fladdermöss och spindelnät.

Undvik bokstavliga bränder genom att byta ett riktigt ljus mot batteridriven belysning. Mått 4,5 “H x 4,25” B x 3 “D, den kan placeras var som helst i huset, från din veranda och kamin till ditt Halloween-middagsbord!

Halloween uggla lampa

Dekorera ditt matbord med National Tree Co owl lampa, en snabb Halloween mittpunkt! Det kastar en fin skugga runt din matsal och förbättrar stämningen i rummet när lampan tänds av ditt favorit doftljus. Naturligtvis behöver du inte köpa ett nytt ljus om du inte vill, eftersom lampan redan är utrustad med ett batteridrivet LED-ljus! Praktiskt taget, har jag rätt?

För att uppnå den sötaste Halloween-bordsdekningen du någonsin kommer att se, para denna bedårande Halloween-lampa med fantastiska små detaljer som små pumpor och pumpaservetthållare. Lägg till några höstblommor, en ekollonfas och en svartfågel så har du den perfekta bordsdekningen som dina festgäster kommer att njuta av och komma ihåg i flera år!


Fladdermöss bordsskydd

Om du har Haunted Mansion-temat för denna Halloween är The Holiday Aisle’s Bats Table Topper en annan bra idé som är svår att motstå. Eftersom polyesterplattan är utsmyckad med fladdermöss och spindelnät har du kommit ett steg närmare ditt mycket läskiga Halloween-tema.

Förutom att vara ett bordsöverdrag kan du också lägga till denna kostym i din kostym eftersom den är gjord av ett delikat svart spetsmaterial som bildar spindelnät och spindlar. Den kan till och med användas för att täcka din mantelpiece. Oavsett vilken riktning du väljer kan du inte förneka hur du enkelt kan hitta något att göra med denna Halloween-toppare.


Illuminated Day of the Dead Skull Dekorativ bordsfigur

Brons är definitivt den nya apelsinen! Om du har följt dekorationstrender har du märkt hur metalliska nyanser har gjort en comeback den här säsongen och vi älskar det! Vissa Halloween-bordsdekorationer kommer i metallfärger, men den här är vår favorit av flera skäl!

Först och främst är det en underbar skalbordsdekning som bara erbjuder den nivå av läskighet vi letar efter. Dessutom är det dekorationsstycket som enkelt kan kombineras med mer traditionell Halloween-dekor, inklusive tända pumpor och läskiga spöken. Om du vill matcha ditt eleganta Halloween-tema passar produkten definitivt din smak! Det är inte allt, för den här metalliska skallefiguren är utrustad med flerfärgade LED-lampor! Tro oss när vi säger att det verkligen inte finns något här som kommer med fantastiska funktioner som den här.


Halloween uppblåsbara spökhus slott med skelett

Hälsa dina gäster med en spöklik uppblåsbar skärm när de går till din veranda! Så snart de trampar på gummibåten transporteras de till en annan dimension, där de förvandlas från vanliga festgäster till ghouls. Denna Halloween uppblåsbara båt kompletteras bäst med en påse med ben för den läskigaste skräckkvällen någonsin!

Vi är säkra på att du inte kommer att missa en pose eller två med det här roliga Halloween-tillägget. Det är definitivt ett måste för din dräktfest i Halloween. Obs! Det här är inte bara för gäster som vill posera framför bilder, utan också för att hjälpa dig att uppnå ditt mål att lura eller behandla medan du överraskar dem på andra sidan av hemsökta huset fullt av skelett! Produkten är självuppblåst och tömd för enkel installation och förvaring.


Halloween Catrina bordsskiva

Som nämnts ovan är den förödande himlen gränsen när man dekorerar för Halloween. Ett ämne som för närvarande trender är läskig glamour med massor av gnistrar, glitter och metallics som dekor. En glamorös Halloween är det bästa temat om du vill skymma för de uppenbara semestern som spöken, pumpor och läskiga krypdjur. Om du älskar idén kan du inte göra semestern till en snygg och elegant Halloween utan Catrina-bordsskivan från The Holiday Aisle!

Catrina bär en rosa, flytande klänning som ger henne ett elegant utseende. Det är rätt storlek (26,38 “H x 13,38” B x 7,48 “D) för att lägga till en speciell touch till ditt matbord eller kamin. Bli glamorös och para ihop detta med skalle utsmyckade med strass för att göra din fest till en enorm hit!


Mänskligt skeletthuvud Halloween skulptur

Ludgin Human Skeleton Head Halloween Sculpture är en mänsklig skalle i livsstorlek som vi är säkra på kommer att få två tummar upp från Edgar Allan Poe eftersom det ser ut som om det precis kom ut ur krypten! Du kan helt enkelt montera den på din mantelpiece eller använda den som en prick på dina Halloween-bordsdekorationer.

Eftersom det ser personligt knotigt ut, vilket är perfekt för semestern, rekommenderar vi att du placerar det bredvid en skål med godis för att spotta ut trick eller behandla och testa din orädelse! Den är tillverkad av ett slitstarkt designpolyresin under en livstid och har rätt storlek med övergripande mått på 7 “H x 5,25” B x 8,5 “D


Giant See Hear Speak Ingen skelettstaty

Denna Halloween-skärm med See-No, Hear-No, Speak-No Evil ser ut som en riktig väska full av ben! Lägg det på ditt matbord för att locka gäster. Eftersom det är en fantastisk Halloween-inredning kan den visas på din veranda för den skrämmande festmottagningen någonsin. Vill du ha en mördare entré? Låt en konstgjord korp sitta ovanpå denna skelettstaty. Men det kanske inte passar din stil. Oroa dig inte, du kan göra din bordsdekor frisk och enkel genom att lägga till den övre skalle med en krans av färska blommor! Stänk kransen med vatten regelbundet så att den fortsätter att blomstra efter att de döda har uppstått!

Den mäter 35,5 “H x 13,5” B x 13,5 “D och är en unik skärm eftersom den är handgjuten av krossad sten limmad med premium designharts.


Se, hör, tala ingen ond skelettstaty

En grimmare version av väskan som vi just introducerade är skelettstatyn ”Se, hör, tala, inget ont skelett”, också av Design Toscano. Statyn har fler detaljer som gör den till den perfekta makabra gotiska hemskärmen! Eftersom kranierna har ögonkontakter som verkar leva och stirrar rakt in i din själ är det här det bästa sättet att låta Trick-or-Treatern veta att du följer dem noga! Det är definitivt den produkt som har den läskigaste odöda effekten.

Eftersom det mäter 7 “H x 2,5” B x 3 “D, är det bättre alternativ om ditt matbord är mindre. Det är också lätt, vilket gör det till det perfekta tillskottet till din dukning.


Pin av LeAnn Porter Johnson |  Crafty on ~ HallOwEeN DECoR / CraFts.
32 bästa idéer för halloween bordsdekoration - DIY Halloween Centerpiec
65 Easy Halloween Crafts - Bästa DIY Halloween hantverksprojekt för.
Halloween mittpunkt, Day of the Dead dekor, Dia de los Muertos.
70 enkla DIY Halloween-dekorationer - Billig Halloween-dekoration

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*