Home / Hem / Hem med vacker arkitektur och inredning av McClean Design
Hem med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

Hem med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

Paul McClean utbildade sig som arkitekt i Irland. Han grundade McClean Design 2000. Företaget är specialiserat på modern hemdesign och har genomfört flera hem i Laguna Beach och Los Angeles under tio år. Vad de gör mer än någonting är utmärkt design från en mycket modern aspekt.

Det som många av deras projekt speglar är ett mycket starkt intresse för det moderna livet och en sann passion för att koppla sina kunder med skönheten i deras omgivande natur. De använder regelbundet omfattande glassystem för att maximera synligheten och skapa ett modernt utrymme som är fyllt med mycket varmt ljus. De lägger allt på enkelhet och öppenhet, som är kopplade till de omgivande landskapen, vilket tar bort eventuell åtskillnad mellan inomhus och utomhus. Deras hem lägger tonvikten på textur och naturliga material.

De designmetoder som de använder och åtar sig är miljövänliga. De har också lång erfarenhet av Orange och Los Angeles län. Du har ett bevisat resultat av att navigera i godkännandeprocesser, vilket kan vara komplicerat. Två av dessa mycket komplicerade godkännandeprocesser är ingen ringare än Laguna Beach Design Review Board och Coastal Commission.

Vad McClean Design gör är att vara mycket öppensinnad när det gäller stilfrågor som handlar om att hitta en balans mellan tre saker. Dessa tre saker är inget annat än den bästa lösningen för webbplatsen, kundens preferenser och också det potentiella godkännandet för varje webbplats i synnerhet. Faktum är att dina anställda har ett brett utbud av designfärdigheter. Dessa designfärdigheter inkluderar också inredningsdesign, som säkerställer att projekt slutförs mycket snabbt och endast till högsta möjliga standard.

Carla Ridge hus

Carla-Ridge-Haus-1 Hem med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

De två huvudattraktionerna i detta mycket moderna och lyxiga hem i Kalifornien, USA, handlar om två saker. Dessa två saker är inget annat än mycket naturligt ljus och luftighet. Detta hem får det att se ut som det yttre strömmar bokstavligen in i det fantastiska bostadsområdet.

Carla Ridge House 3 hus med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

Detta underbara hem ligger i Trousdale, ett kvarter i Beverly Hills, och Carla Ridge House är ett av de hem som designades av McClean Design 2014. Att designa ett hus i Trousdale är en utmaning i sig, och det beror på att det är en process som måste göras utan att störa de befintliga backarna.

Carla Ridge House-2 Homes med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

Ett av de största problemen designarna mötte med det här huset var att maximera ljuset i husets nedre nivå. McClean Design löste problemet mycket smart och genialt genom att bygga huset runt en central innergård med ett moget olivträd.

T-1 hus

T-1 hus 1 hus med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

Om du bestämmer dig för att flytta till USA i Los Angeles, Kalifornien. Du kommer sannolikt att bo i ett unikt hus som har underbar utsikt både inom och utanför huset. Detta T-1-projekt genomfördes och slutfördes av McClean Design. Denna bostad har sin egen stil. Det är en mycket modern typ av hus med en mycket elegant interiör och en utsikt som är underbar och ojämförlig.

T-1-hus-2 hus med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

Detta hem har mycket mer än bara ett modernt utseende. Det handlar inte bara om vad du ser dig själv utanför hemmet. Det handlar mer om själva huset. Detta hus byggdes med massor av glasväggar. Detta erbjuder invånarna många öppna koncept. Detta ger dem inte bara en fullständig bild av landskapet utan också en fullständig bild av interiören som utgör själva huset.

Ellis bostad

Ellis-Residenz-1 Hem med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

Ellis Residence är ett annat designarbete av McClean. Det här hemmet har 3500 fot i sig. Utsidan av detta hem skriker futuristiskt i leverans och mycket modernt. Detta beror på dess geometriska och rektangulära form. Det finns bokstavligen så mycket att upptäcka och lära känna personligen i det här huset.

Ellis Residence 2 hus med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

Badrummet i det här huset fångar omedelbart ögonen. Detta beror på att husets utsida har en modern känsla som följer med det. Det har också en naturlig miljö med egenskaper som är både spa-liknande och fridfulla. Badrummet avger den fantastiska naturliga effekten av en anledning, och den ena anledningen handlar om inramning runt spegeln och disken.

Ellis Residence 3 hus med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

Dessa saker bidrar väsentligt till denna naturliga effekt. Spa-känslan i detta badrum verkar smälta in mycket bra med det mörka träet. Hantverket av detta mörka trä finns i diskbänken själv och i förvaringsutrymmet bredvid diskbänken.

Sunset Strip Residence

Sunset-Strip-Residence-2 hus med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

Letar du efter inspiration som skiljer sig mycket från det genomsnittliga hemmets? Om svaret är ja, läs vidare så lär du dig allt om Sunset Strip-bostaden. Sunset Strip Residence ger dig karaktären du letar efter och mycket inspiration också.

Sunset-Strip-Residence-1 Hem med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

Sunset Strip-bostaden designades också av McClean Design Architects från Los Angeles. Denna bostad är speciell eftersom den består av tre separata enheter på ett ställe. Dessa enheter är en elegant villa, ett mysigt pensionat och ett glasgarage. Det här hemmet är stort och rymligt nog för att bjuda in gäster, familjemedlemmar att träffas och människor till vanligt boende.

Sunset-Strip-Residence-3 hus med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

Detta enastående hem bevakas av både en uppfart och ett vakthus. Det är en mycket säker plats för alla att ringa hem.

Beverly Hills hus

Beverly Hills Home 2 Homes med vacker arkitektur och interiörer av McClean Design

Vad detta unika hem i Beverly Hills tydligt visar är detta. Det visar stolt att arkitekter faktiskt kan ta inspiration från det förflutna och använda det till deras fördel. Du kan göra detta och också komma på något som är helt kreativt och originellt och helt av sig själv. Människor som kommer och går in i Beverly Hills House kommer definitivt att stöta på något de aldrig har sett här förut.

Beverly Hills Home 3 Homes med vacker arkitektur och interiörer av McClean Design

För det första handlar vardagsrummet inte bara om ett vardagsrum, eftersom det tydligen finns flera vardagsrum i ett. Detta beror på dess enorma storlek och funktioner. Människor som kommer hit kan bara sitta där och titta ut genom fönstret, som är lika stort som en vägg.

Beverly Hills House 1 Homes med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

Köket som ingår i Beverly Hills House ser ut som det kan tillhöra en professionell kock i beskrivningen. Detta beror på hur golvets vita verkar kombinera mycket bra med metallkvaliteten på öarna och möblerna.

San Vincente hus

San Vincente House 2 Homes med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

Vad varje designer verkar älska är ett hus med mycket naturligt ljus. Detta är bara en av de många bra förmåner som San Vincente-hemmet verkar erbjuda. Det är laddat på ögontänderna med alla typer av fönster. Detta släpper in mycket solsken och berikar alla andra fantastiska funktioner som finns där.

San-Vincente-Haus-3 hus med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

Detta hem ligger också i Kalifornien, USA och designades av McClean Design. Den har stora vardagsrum som kan kombineras med elegant design som alla kan njuta av. Detaljerna i detta hem är något som skiljer det från andra hem på ett bra sätt av alla rätt skäl. Det är ett hem som levereras tydligt och djärvt.

San-Vincente-Haus-1 Hem med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

Huset i San Vincente designades i en blek färgpalett. Det är därför det är det perfekta hemmet för en mängd olika människor. Det är utsidan av huset som fångar ögat och drar personen inåt. Denna fantastiska kvalitet gör människor mycket glada över att ta reda på vad som är dolt bakom den vackra strukturen som denna plats i huvudsak representerar.

Oriole Path

Oriole Way 3 hus med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

När köpare vill hitta precis rätt lyxhus som passar dem. De skulle ha nytta av att titta igenom bildgalleriet som ingår i Oriole Way. Oriole Way designades också av McClean Design. Vad du kommer att stöta på med Oriole Way är ett mycket modernt och lyxigt hem som väntar på dig.

Oriole Way 4 hus med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

Detta hus kan bara tjäna till att förbättra din egen upplevelse de skulle ha på väg. Vad som skiljer detta hem är dess många moderna funktioner som finns i det. Dessa moderna funktioner hjälper människor att anpassa sig på några mycket viktiga sätt.

Oriole Way 1 hus med vacker arkitektur och inredning av McClean Design

Ett av de många incitamenten som detta hem har finns i dess planlösning, som är mycket öppen. Detta ger ägarna det välbehövliga utrymmet att de kan vända och anpassa interiören till deras fördel. Detta gör att varje rum kan ta sin egen form av unik identitet.

Detta i sin tur hjälper människor att införliva det bästa utseendet de kanske vill se för sig själva. Ägare kommer att uppskatta möjligheten att ta en titt på detta galleri och få en egen uppfattning om hur de vill att det här huset ska göras till sitt eget hem.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*