Home / Hem / Halloween gummibåtar till salu
Halloween gummibåtar till salu

Halloween gummibåtar till salu

Halloween gummibåtar till salu

Halloween är en rolig tid för barn och vuxna; Innan du kan ställa in stämningen behöver du dock några dekorationer med tema på rätt sätt. Även om det finns ett oändligt utbud av Halloween-dekorationsartiklar att köpa online, är det mycket tillrådligt att du kolla in de uppblåsbara.

Som namnet antyder är Halloween-uppblåsbara dekorationer som kräver att luft blåses upp för att få sin fulla form. Det fantastiska med uppblåsbara båtar är att de erbjuder mycket visuell påverkan och kräver minimal ansträngning. Uppblåsbara båtar levereras vanligtvis med en intern fläkt. Allt du behöver göra är att ansluta en uppblåsbar båt till ett eluttag och den kommer att blåsa upp sig själv.

Du kan tömma den efter Halloween och det är lätt att lagra eftersom det inte tar mycket plats. Halloween gummibåtar finns också i många stilar, storlekar och former. För att göra saker mindre förvirrande för dig, sammanfattar den här artikeln några av de bästa Halloween-gummibåtarna just nu.

Animerad eld- och isdrake Airblown Uppblåsbar

Med denna uppblåsbara drake kan du ha en läskig Halloween-bakgrund utan att investera mycket ansträngning. När allt kommer omkring finns det få saker som är mer skrämmande än en svart eldandad drake.

Detta är mer än bara en uppblåsbar drake. Det är animerat eftersom det kan klappa sina vingar. Dessutom kan det tändas med fruktansvärda röda och gula lampor. Det är en drake som väntar på att någon ska steka med sin eld.

Trots ljuset och en animerad installation är produkten väldigt lätt att installera. Allt du behöver göra är att pumpa luft, ansluta det till ett 120-voltsuttag och skrämma barn i alla åldrar. Efter att ha använt den kan du helt enkelt tömma den och förvara den till nästa Halloween!


Uppblåsbar skelett spök körning vagn

Om du är trött på den gamla grimmajverkonstruktionen för Halloween, kommer den här säkert att krydda ditt utrymme. Inte bara har den här uppblåsbara båten Grim Reaper, den sitter också på en dödsvagn som dras av en läskig häst med läskiga ögon.

Bortsett från den fantastiska inredningen, har denna uppblåsbara båt interna lampor som gör den mer spännande och skrämmande samtidigt.

Artikeln är gjord av väderbeständig polyester. Så du kan använda den fritt inomhus eller utomhus. Produkten är enkel att ställa in när den blåser upp sig själv. Det tömmer och viks snyggt så att du enkelt kan lagra det efter Halloween-säsongen.

Med en så fantastisk design kan den här dystra reaperdekoren lätt bli höjdpunkten i hela din Halloween-installation.


Häst med pumpa och gravsten

Denna uppblåsbara Halloween är unik. Den kommer med en rolig atmosfär, men det finns fortfarande en huvudlös ryttare. Ryttaren bär huvudet, en pumpa med ett stort leende. Det är ett utmärkt Halloween-tillskott om du inte vill att installationen ska vara för läskig för barnen.

Artikeln levereras med interiörbelysning, vilket gör produkten mer intressant. Lamporna gör det också möjligt att vara en perfekt Halloween nattdekor. Den levereras med en intern fläkt så att den kan självblåsa.

Produkten innehåller allt du behöver för att ställa in denna Halloween-inredning. Den levereras med band och insatser. Det är också enkelt att ställa in så att vem som helst kan göra det.


Ljusshowskalle med spindlar

Om du vill ha en Halloween-dekor med en “fest” -stämning kan det här vara perfekt för dig. Den har en skalle med två spindlar i orange och gula färger. Det är både läskigt och roligt.

För att ytterligare förbättra festens atmosfär i inredningen har den interiörbelysning som projicerar i ett kalejdoskop av färger. Dessutom virvlar lamporna för att göra det ännu roligare.

All inredning är självuppblåsande och därför enkel att ställa in. I paketet ingår även bandband och gräsmattor för att din coola dekor ska hålla sig på plats.

Föremålet töms lätt efter Halloween. Eftersom den kollapsar och viks kan du lagra den nästan var som helst.


Halloween uppblåsbara dekorationer för 3 pumpor

Varför välja en dekor med en enda pumpa när du kan ha tre? Denna glada Halloween-inredning har tre pumpor ovanpå varandra. Det är ett perfekt tillskott när du vill ha något lite mer “roligt” än att vara på den läskiga sidan.

Den vertikala profilen gör den perfekt för gräsmattan, vid dörren eller bredvid eldstaden. Eftersom det inte tar för mycket utrymme kan du placera det nästan var du vill.

Denna uppblåsbara Halloween-enhet är utrustad med intern belysning. Det är inte bara mer intressant, men det är också perfekt för mörka eller nattliga miljöer. Den är gjord av väderbeständig polyester och kan sitta bekvämt inomhus eller utomhus.

Inredningen är lätt att använda eftersom den är självuppblåsbar. När luften tappas kan luften tömmas till en liten storlek så att den kan förvaras praktiskt taget var som helst.


Uppblåsbar halloween gravstenbana

Om du letar efter en Halloween-tillägg till din uppfart eller väg, leta inte längre. Denna artikel innehåller fem gravstenar med ett roligt skelett. Viktigast är att det är ordnat sida vid sida vilket gör det till ett perfekt komplement till vägen fram eller bak.

Den levereras också med lampor som kan tjäna ett dubbelt syfte. Lamporna gör det roligare att titta på objektet och samtidigt belysa vägen för dina gäster.

Hela inredningen är uppblåsbar vilket gör att den är enkel att ställa in. Det är också självuppblåsande. Allt du behöver göra är att ansluta det till ett eluttag så tar det hand om sig själv.

Produkten är också tillverkad av ett lätt material, vilket gör att den är lätt att hantera och använda.


Siegrist uppblåsbar Frankenstein dekoration

Under Halloween är det skelett, pumpor och fladdermöss som får all uppmärksamhet. Men hur är det med Mr Frankenstein? Om du tycker att Frankie förtjänar din uppmärksamhet, kommer du att älska denna uppblåsbara Halloween.

Denna jolle visar herr Frankie i en lila skjorta. Eftersom det är Halloween glömde han inte sin pumpväska för att hålla alla hans trick eller behandlingsbyte. Herr Frankie bär också ett stort leende för att hälsa på alla dina gäster. Det är perfekt Halloween-inredning för barnen eftersom det inte är skrämmande.

Den uppblåsbara båten är också utrustad med innerbelysning. Detta gör den till en utmärkt gräsmatta under natten. Föremålet är uppblåsbart, vilket betyder att det är väldigt enkelt att ställa in. Den tömmer också till en mycket liten storlek så att du enkelt kan lagra den.


Halloween uppblåsbar hemsökt trädekoration

Det finns för många Halloween-dekorer som är läskiga för barnen. Även om läskiga dekorer kan vara roliga för de vuxna, skrämmer det ofta de små. Du vill verkligen inte se barn gråta om Halloween ska vara en rolig tid för pojkarna och tjejerna. Lyckligtvis har du den här glada Halloween-inredningen.

Denna uppblåsbara flotta har ett träd, ett spöke, en uggla och pumpor. Framför allt är det en bedårande scen eftersom nästan alla karaktärer ler. Med den här uppblåsbara båten har du en Halloween-inredning som är perfekt för tillfället utan att skrämma de små.

Paketet innehåller redan allt du behöver för att ställa upp den uppblåsbara, inklusive golvspikar och töjremmar. Den levereras också med interna lampor och en intern fläkt.


Halloween uppblåsbara orange pumpor

Så du köpte några Halloween-dekorer på insidan av ditt hus. Men vad med utsidan? Lyckligtvis kan du få denna “pumpafyllda” Halloween-dekoration.

Denna uppblåsbara båt har sju pumpor som är ordnade (mer eller mindre) bredvid varandra. Viktigast är att den är utrustad med inomhusbelysning som gör den till en perfekt dekoration för vägen. De glada pumporna hälsar inte bara dina gäster utan de hjälper också genom att belysa vägen. Naturligtvis kan du också placera den runt huset om du tror att din installation kan använda mer Halloween-dekorationer.

Artikeln är gjord av väderbeständigt polyestermaterial. Det betyder att du kan placera den utomhus, särskilt på gräsmattan.

Det fantastiska med denna jolle är att pumporna är glada. Det rör inte barnen till tårar, vilket ofta är fallet med fruktansvärda dekorationer.


Uppblåsbar pumpahög

Denna artikel innehåller en bunt med tre pumpor. Eftersom pumpor är synonyma med Halloween är det en uppblåsbar båt som passar bra med något tema eller design du kan önska.

Föremålet har en tornliknande profil, vilket innebär att det inte tar mycket utrymme. Du kan placera den i hörnet av rummet, bredvid soffan eller vid ingången till ditt hus. I själva verket är det en perfekt inredning för vägen eftersom den levereras med LED-lampor. Det kan hjälpa till att belysa vägen upp samtidigt som du gör ett utmärkt Halloween-tillägg.

Föremålet är enkelt att ställa in när det blåser upp sig själv. Den består av plast (20%), metall (20%) och tyg (60%). Den är tillräckligt stark för att placeras utomhus.


Halloween gummibåtar |  Upp till 55% rabatt till och med 12/26 |  Wayfa
Halloween uppblåsbara spökhus till salu - Köp Halloween.
Hot Sale Jätte Halloween Uppblåsbar, Uppblåsbar Zombie För.
Hitta fler Halloween-gummibåtar till salu med upp till 90% o
Utomhus stor luftblåst Halloween uppblåsbar Haunted House Archway.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*